icon

Naj diskusie na koníku

buberova
1. feb 2022

Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁

karolinakr
4. feb 2022
cacianka
5. feb 2022

Baby ale toto sú nové témy, pol roka alebo max rok staré. Vytiahnite staršie Topky 😉

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
kandelabra
5. feb 2022

ten život s dlhmi mi pripomenul, pamätáte na toho chudáčika chlapca, čo sa sem raz prišiel sťažovať, že sa vykašľal na strednú, vyše roka nemá robotu ale do fabriky on pracovať nepôjde, veď aj iný ľudia sa vypracovali na skvelé pozície bez vzdelania, a žil u mamy, korá bola taká hrozná, že mu nedala ani "blbých 20e" aby mohol ísť na pizzu, lebo on má istý životný štandard...😂

yoxinka
5. feb 2022

@buberova
To nebol ten chlap, čo chcel brať na dovolenku čalamádu a uhorky?

viestta
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
5. feb 2022

Táto vyhrá prvú cenu a medailu. Mala 59 strán prosím pekne, ak ju niekto tromfol, nech sa ohlási

://https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/syn-nechce-pracovat-co-robit/

sticker
karolinakr
5. feb 2022

@brembo radšej som ti ju nemala písať. aj si si čítal komentáre?

heln
5. feb 2022

@kandelabra toho si pamatam.... este tu pisalo aj nejake dievca v podobnom zmysle, ze huci do mamy ktora prisla z prace aby umyla riad, lebo jej sa nechce a mama ju nuti aby za sebou umyla riad a krici na nu. a ona jej pomaha tym, ze mladsiu sestru odprevadi zo skoly a do skoly.

natalienka12
5. feb 2022

Baby, a tú diskusiu si pamätáte, čo chcela ísť na dovolenku do Talianska a že zoberú uhorky a čalamádu a do prenosnej chladničky zmrzlinu? 😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
nikha2809
5. feb 2022

@natalienka12 anooo,už tu tuším bola spomenutá to je tuším tá čo jej muž povedal že keď našetria 10k vezme ju do kina.Chuda,jej mi bolo veľmi ľúto čo za kkta to má doma..

viestta
Odpoveď bola odstránená
yoxinka
5. feb 2022

@nikha2809
Áno, áno, to je ono! To bola strašná prča … ale mne bolo tej úbohej ženy úprimne ľúto :(.

nikha2809
5. feb 2022

@yoxinka veru,ona aj písala že celá jej výplata ide mužovi na účet 🤦🤦

karolinakr
5. feb 2022

@brembo nebol si to ty? Taký podobný štýl písania. Ale Peter sa volal

sticker
karolinakr
5. feb 2022

@ladycat2021 nie je už zmazana? som pozerala a nikde nič

brembo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
5. feb 2022

@brembo hej, ale to bol iny pripad, on už vyplakaval 2 roky predtym na inej stranke, poznala som jeho story od začiatku

karolinakr
5. feb 2022

@brembo chceš povedať, že ty by si nevyplakával na mamičkovskom fóre, keby ťa frajerka podvádzala v tvojom vlastnom byte? 😂

ladycat2021
5. feb 2022

@karolinakr ano uz je zmazana

brembo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
5. feb 2022
bona_dea
5. feb 2022

Pre mna je nezabudnutelna tema s otazkou, ci moze ist kamaratke na svadbu ked je v siestom tyzdni tehotenstva.

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
5. feb 2022

@h2
@natalienka12
@yoxinka
@nikha2809
Teraz som čítala tú diskusiu o dovolenke v Taliansku a, že ju vezme do kina, ked našetria na prerabku domu jeho rodičov a ono je to skôr na zaplakanie. Potom sa už neozvala, ale trebalo by jej dobré kapky dať a oči otvoriť, čo to preboha malo znamenať?..🙄 Treba vr´tať do nej, nech sa spamäta so spolužitia so strýkom Držgrošom..Bŕŕ, až mám husiu kožu