Naj diskusie na koníku
Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁
Baby ale toto sú nové témy, pol roka alebo max rok staré. Vytiahnite staršie Topky 😉
ten život s dlhmi mi pripomenul, pamätáte na toho chudáčika chlapca, čo sa sem raz prišiel sťažovať, že sa vykašľal na strednú, vyše roka nemá robotu ale do fabriky on pracovať nepôjde, veď aj iný ľudia sa vypracovali na skvelé pozície bez vzdelania, a žil u mamy, korá bola taká hrozná, že mu nedala ani "blbých 20e" aby mohol ísť na pizzu, lebo on má istý životný štandard...😂
Táto vyhrá prvú cenu a medailu. Mala 59 strán prosím pekne, ak ju niekto tromfol, nech sa ohlási
://https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/syn-nechce-pracovat-co-robit/

@brembo radšej som ti ju nemala písať. aj si si čítal komentáre?
@kandelabra toho si pamatam.... este tu pisalo aj nejake dievca v podobnom zmysle, ze huci do mamy ktora prisla z prace aby umyla riad, lebo jej sa nechce a mama ju nuti aby za sebou umyla riad a krici na nu. a ona jej pomaha tym, ze mladsiu sestru odprevadi zo skoly a do skoly.
Baby, a tú diskusiu si pamätáte, čo chcela ísť na dovolenku do Talianska a že zoberú uhorky a čalamádu a do prenosnej chladničky zmrzlinu? 😂
@natalienka12 anooo,už tu tuším bola spomenutá to je tuším tá čo jej muž povedal že keď našetria 10k vezme ju do kina.Chuda,jej mi bolo veľmi ľúto čo za kkta to má doma..
@brembo nebol si to ty? Taký podobný štýl písania. Ale Peter sa volal

@ladycat2021 nie je už zmazana? som pozerala a nikde nič
@brembo hej, ale to bol iny pripad, on už vyplakaval 2 roky predtym na inej stranke, poznala som jeho story od začiatku
@brembo chceš povedať, že ty by si nevyplakával na mamičkovskom fóre, keby ťa frajerka podvádzala v tvojom vlastnom byte? 😂
@karolinakr ano uz je zmazana
Pre mna je nezabudnutelna tema s otazkou, ci moze ist kamaratke na svadbu ked je v siestom tyzdni tehotenstva.
@h2
@natalienka12
@yoxinka
@nikha2809
Teraz som čítala tú diskusiu o dovolenke v Taliansku a, že ju vezme do kina, ked našetria na prerabku domu jeho rodičov a ono je to skôr na zaplakanie. Potom sa už neozvala, ale trebalo by jej dobré kapky dať a oči otvoriť, čo to preboha malo znamenať?..🙄 Treba vr´tať do nej, nech sa spamäta so spolužitia so strýkom Držgrošom..Bŕŕ, až mám husiu kožu

@brembo tak ešte lepšie, on s tou pokakanou hubkou z detskeho zadočka umyval riady, riadny hardcore
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/moj-manzel-umyva-spinave-vedro-z-prebalovania-plienok-v-kuchynskom-dreze-2/?page=5&scrollto