Najatraktívnejší muži slovenského šoubiznisu
Oddychová téma na nedeľu. Kto je to pre vás? Môže ísť o speváka, herca, politika, influencera, hviezdičku reality šou, moderátora.
Inak za mňa Marián Mitaš
Braňo Deák a Marek Ťapák
Budem asi gýčova, ale Bardy 🙂 zo žien je pre mna síce nie najatraktívnejšia ( aj keď je atraktívna ), ale najcharizmatickejšía Rebeka Polakova.
@prettywoman1212 vcera som akurat obzerala veru aj ja toho Kristofa ma riadnu charizmu
@papver12 Za mňa Robo Jakab a Adam Bardy.
Ján Bakala - nadherny usmev a velmi sexi prejav🤩
Pre mna Bardy, Baca (nie ten kajakar), Deak a este Barta, Mastalir, Kolenik a Loj
Za mna rozhodne Kolenik 🤩 nie len vyzor, ale aj spravanie, charizma…
hear me out, Martin Ďurinda
Milo Kráľ, Marek Rozkoš, a Ján Dobrík. 🙂
Inak ak spevák tak martin Mihalcin z Helenine oči..
@michellemary áno, Rozkoš si získal aj moje sympatie. Dobrík je tiež veľký sympaťák, mne miestami trocha pripomína Chrisa Hemswortha :D
Podla mna Slovensky showbiznis nema ziadneho atraktivneho, sexy a charizmatickeho chlapa. Za mna mame najskaredsich hercov z okolitych krajin.
@stanulienkat Ale no tak, to slovenským mužom veľmi krivdíš. Neverím, že sa nikto nenájde. Kto je pre teba atraktívny a charizmatický muž mimo Slovenska?
Koleník🥰
Inak okrem MItaša sa mi veľmi dobre pozerá na Jakuba Jablonského, napriek tomu, že mi veľmi nesedí jeho štýl obliekania. Je to tiež krásny a vysoký chlap. Všimla som si, že v scéne v seriáli Dunaj, kde bol v scéne s Bardym a obaja v tielku, tak som kukala len na Jablonského. Úplne Bardyho zatienil.
@stanulienkat mne sa zase málokedy páči niekto z českých hercov.. ale pár ich je..
Robo Jakab, Ján Koleník, Ján Bakala
@michellemary na Dobríka som veru zabudla, ten je veľký sympoš
Jakub Jablonovsky ma pre mňa strašnú charizmu. A Kolenik, of course
@hildeberta akurat pred 5timi minutami mi 20rocna dcera povedala, ze mi zavidi, ze som zazila 90te roky ako mlada. Ze ak by vtedy existovala, bola by totalne buchnuta do Mata Durindu, ze bol velmi pekny vtedy.
Pozerali sme spolu na stv dokument Textari o Martinovi Sarvasovi.
A milo kráľ by bol úplne na spodku.. jeho fest nemusím.. 🙈🙈 on a Skrúcaný .. 🙈🙈🤣🤣
Jakab

Neviem či naj naj, ale Krištof Králik moderátor z ruže 😆