Najbezpečnejšia krajina pre život s rodinou?
Ahojte,
ak by ste mali možnosť zbaliť sa ako rodina s deťmi a odísť zo Slovenska, ktorú krajinu by ste si vybrali pre život? Aby Vám vyhovovali školy pre deti, zdravotníctvo, bezpečnosť, klíma.
Viem, že nikde to nie je ideálne a všade treba pracovať a je "niečo", som len zvedavá, kam by ste sa vybrali 🙂
@ptmt1011 no neviem, čítam si tak diskusiu a mám pocit, že bojujes iba ty.. (nastvanym štýlom písania) mne nikto nebráni vychovávať deti tak, ako mi je milé a majú pekne detstvo..
ak ale budú vládnuť fašisti, tak áno - to už asi im peknému detstvu odzvonilo.. neviem akých "iných" ľudí máš na myslí - zrejme transexualov, homosexuálov?
Nemajú ako ovplyvňovať moj život, pretože si žijú ten svoj a nijako ma neohrozujú..
jediný kto má ohrozuje sú agresívni jedinci, ktorí si myslia, že môžu ostatnym diktovať čo je správne a moralne.. takých tu už bolo a nechali za sebou vždy poriadnu spúšť..
@ptmt1011 kto nám začína pretláčať pedofilov? Máš aj nejaký dôkaz o takomto pretkacani? (Myslím iný ako hlavné správy a podobne) a kto sú fašisti? Kotlebovci, bohužiaľ druhá najúspešnejšia strana na Slovensku, existuje niekoľko konzervatívnych strán a predsa sú ľudia ochotní voliť len extrémistov, ktorí majú za sebou dokázateľne zlu minulosť.. žiadne argumenty nezavážia, pre svoju nenávisť nevidíte na 10m od seba..
@ptmt1011 poprosila som niečo iné ako hlavné správy.. veriť konspiracnemu webu nebudem..
@ptmt1011 aha - zakze vsetci, co so mnou nezdielaju nazor, su ozrati nacionalisti a vsetci, co maju nazor ako ja, su prezleceni transsexuali? ja som sa len na margo zverejneneho orzaku a textu opytala, ci detom viac uskodi prezleceny transsexiula, alebo ozraty nacionalista ...
nie vsetci LBGT, ktorych sa tu cast ludi doslova boji ako cert svateneho kriza, ako by mali prenasat mor a len z pohladu im slahaju plamene, ktore roznasaju virus homosexuality, sa prezliekaju, prezentuju na verejnosti, atd - ale vsetkych skatulkujete hned za "uchylov" s fotkami, ktore casto nezodpovedaju skutocnosti .... a, sorry, ze to davam do protikladu s napr Mazurekom, ktory utocil na beznrannu rodinu na navsteve ....
nerada by som sa dozila toho, ze moje dieta niekto iny bude odsudzivat len kvoli tomu, ze sa nenarodi podla 100percentnej sablony, ze geny sa s nim zahraju, ze skratka bude ine ... alebo len nejakemu nackovi budu prekazat jeho dlhe vlasy, alebo si bude potebovat precvicit boj s nozom ... RIP Daniel Tupy
@ptmt1011 ja som ten článok čítala, bol to len rozhovor s pedofilom, žiadne pretlacanie pedofílie.. nehovorím, ze má ten článok vtedy mierne nesokoval.. a ty si si čítala všetko, čo tvoj vodca urobil, čo neurobil a sľuboval a koho si ctil? Čítala si to niekde inde ako na hlavných správach? A nebola to len jedna vec ako je JEDEN článok na SME..
@ptmt1011 veď si prečítaj aj o kotlebovcoch fakty.. 😉 tuto je super jednoduché video, ale neverím, že sa nad tým vôbec pozastavis.. https://m.facebook.com/watch/?v=350877622004560...
@ptmt1011 ťahám sem.politiku preto, lebo s týmto všetkým úzko súvisí a všetky konšpirácie ktoré tu uvadzas šíria oni.. taktiež si sa pýtala, koho pokladám za fašistov, na čo som ti odpovedala a vtedy ti nevadilo, že sa bavíme o politike, ani si nepoprela, že by si ho sla voliť..