icon

Najhlúpejší darček môjho života čo som dala a dostala ?

luy
18. nov 2011

Nie je to vážna téma,ale zaujíma ma aké hlúposti ste podostávali,alebo dali.Mne sa to v živote už tiež párkrát stalo,že som niečo prepískla.Najviac si asi spomínam na to keď som svojej nahluchlej babke kúpila rádio,a podržte sa nemal koncovku na slúchadlá,a vlastne načo aj veď ani cez tie by nepočula nič. 😀 Tak ak sa budete nudiť a spomeniete si na niečo,šup sem s príhodou o nevhodnom darčeku. 😀 😀 😀

Strana
z2
yennn
20. dec 2011

joj babulky celkom som sa nasmiala, ozaj skoda ze to nie je diskusia, na niektore by sa dalo reagovat 😀
Ja si na nejaky uplne super mega trapny darcek co som dostala nespominam, nevhodnych a nevydarenych bolo kopec, ale verim ze z lasky, a tak tu nebudem o nich pisat.
Verim ze aj ja som darovala kopec hovadin, ani mozno o tom neviem. Ale co viem isto - raz sa mi podarilo faux pas riadne .... najlepsej kamoske som na vianoce darovala z obchodu s bytovymi dekoramicami taku (akoby) starozitnu sponu na obrusky.... myslela som ze je to nejaky specialny drziak na obrus, vyzeralo to pekne, aj to bolo celkom drahe, takze mi nedoslo, ze ich bolo treba kupit minimalne 6ks, nie jeden, lebo sa to pouziva na servitky pri prestierani stola 🙂

Strana
z2