icon

Najhorší typ postavy

3. jún 2023

Baby aký máte typ postavy? Ja mám ten najhorší...široké plecia. Mám aj nadváhu a to tomu nepridáva. Keď som raz o dosť schudla na nejakých 58kg tak sa to trochu zlepšilo ale aj tak boli plecia širšie ako zvyšok postavy, tak si myslím že aj keď zase schudnem tak mi to proti tomu nepomôže, mám bohužiaľ taký typ postavy. Moc na ulici nevidím ženy ktoré by mali taký typ postavy...

Strana
z2
tilly
1. júl 2023

Ja som jablko, dlhé nohy, dlhé ruky, malé prsia, brucho ako tehotná 🤣🤣, ale dá sa to celkom korigovať oblečením. Sťahovacie gatky a krátke sukne/šaty sú moje kamošky 🤣🤣.
Neviem, ako sa dajú skryť široké ramená, ale určite nejakými strihmi bluzok a tričiek

darinaslay
1. júl 2023

ziaden typ postavy nie je skaredy.. kazde telo je niecim krasne 🙂

aurora33
1. júl 2023

Ja mám našťastie ten naj: presýpacie hodiny. Takže sa nemôžem stazovat 🙂

malinka158
1. júl 2023

@aurora33 ja som tiez presypacie hodiny. No spokojna niesom. Pri vyske 155 cm to veru nevyzera dobre

katka700
1. júl 2023

Najhorší typ postavy je spojený s mozgom pre ktorý nie je nič dôležitejsie ako vonkajší vzhľad 😂
Videla si kresby módnych návrhárov? Najelegantnejsie modely sú navrhnute pre postavu obrátený trojuholník (ramená širšie ako boky).
A to zatracovane jablko má tiež svoje výhody, napríklad v istej vekovej a vahovej kategórii nemusí siahnuť po kombe čierne gate a psychoedelicka halena ale vďaka štíhlym nohám si môže dovoliť pekné vzorované nohavice skombinované s jednofarebným topom a pôsobiť mladistvo a vkusne.

gazpalm
1. júl 2023

Pre mna je najnelichotivesia postava zeny,hore velka ,prsia brucho,ziadne boky a chude nohy 😄ale to ked som sa zamyslela a nie, ja tiez nemam dokonalu postavu a urcite sa vela ludom nepaci

katka533
1. júl 2023

Podla mna je najhorsie jablko, to je hrozne, ako pavúk. Ja mam presýpacie hodiny, aj ked som tucna, stale mam pas uzsi

Strana
z2