Najkrajší titul Matka
Ahojte mamicky! Dnes som prvykrat pocitila ake NEUVERITELNE krasne je byt matkou. Podte diskutovat o niecom peknom.. zaujima ma, pri akych prilezitostiach ste takto podobne precitly ako ja, kedy a preco ste si povedali...myt matkou je nadherne... 😵
pekné uvedomenie takto minutu po polnoci🙂))Ja napríklad dnes, iba tak ma obliala nesmierna hrdost a láska...škoda že muži také dačo až tak nepocitujú, alebo ak áno tak inak-to zase my neokusime🙂
@danjelca ja som zrovna dnes citala o tom ako mozu aj muzi kojit. Kedze muzi maju bradavky a aj mliecne zlazy, staci uz len hormon a stimulacia bradaviek. Vraj sa prolaktin spusta v tele aj vtedy ked clovek dlho hladuje. Vraj to bolo pozrovane aj muzom v koncentrakoch pocas druhej svetovej. Tiez su vraj zname pripady v historii o kojacich muzoch, ale vraj aj v nedavnej, niekde na Sri Lanke nejaky muz kojil vraj svoje deti po nahlej smrti matky.
Je matka viac, ako otec, a ked ano, tak preco?
matka ma stale s dietatom dovernejsi vztah ako otec uz len preto 🙂 🙂
matka to dieta v sebe vynosi,pozna ho aj ked este nieje na svete,samozrjeme ze otec moze mat tiez skvely vztah ale je pravda ze dieta je na matke do tych 3 rokov uplne zavisle .. a deti sa zvyknu viac fixovat na mamku ako na ocka,preto maju spolu vacisnou stale blizsi a dovernejsi vztah 🙂
@mahalo pretoze vela otcov deti zanedbava, nosia domov peniaze ale to nie je vychova a rodicovstvo a je to aj o nasej kulture. V rodinach chybaju otcovia, otcovia, ktori sa venuju detickam, miluju ich, su plnohodnotnymi rodicmi ako matky deti... sice fyzicky sa v rodine vyskytuju, ale ziju separatny zivot od rodiny.
Otec by mal byt v zdravej rodine na rovnakom mieste ako matka. Vtedy sa dietatu podla mna dostava maximum, pretoze je tam zretelny nielen zensky ale predovsetkym muzsky princip.
mame take stastie, ze sme s manzelom na rovnakom mieste, moj manzel, nas ocko je uuuzasny, deti ho miluju, on miluje deti.. dokaze ma plnohodnotne zastupit.. dava nam pocitovat, ze sme pre neho vsetko a preto ho tak milujeme🙂 a byt matkou.. to je uzasne .. 😉

@dhaarma ja si to hovorím asi tak 30 krát denne 😉