Nakupovanie cez Aliexpres
maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂
http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂 ja uz mam svoju prvu vyplatu od nich na ucte 🙂
@gogusa zaregistrujete sa a potom zakazdym idete cez tu stranku na aliexpress alebo ine internetove obchody, napr. sportsdirect, mall, bonprix a dalsie.. kazdy obchod vracia urcite percento z nakupu, pri registracii je odmena a tiez pri odporucani.. ono sa to pri tych cenach na ali nezda, ale ja som si tam uz nazbierala peknu sumicku 🙂 a mam na dalsie nakupy 🙂
Ahojte, dnes mi prisla zasielka z Aliexpressu , ale neobjednavala som si nic take,teda zlate tetovanie. Objednala som si koselu ale tu mi len vcera potvrdili, ze ju budu odosielat.meno aj adresa sedi na obalke. Da sa to nejako zistit podla cisla zasielky od akeho predajcu je to poslane ? Lebo mi to nejde do hlavy ...
@lucica a bolo to od jedného predajcu???
@potwiq chod do kelu a nespamuj tu,lebo ťa nahlásim! 😠
Čaute baby, máte niektorá skúsenosť s mobilným telefónom cez aliexpress? Ja viem, že ide o napodobneniny 1:1, to muž mám zistené cez predajcu, to by mi nevadilo, len či sú tie fóny dobré, o to mi ide.
Vďaka
@annanataly ja mám mobil a šlape super...je to original Blackview
baby co to znamena ked si kontrolujem kde je moj tovar a pise tam cina estonia a status posted potom tam je local date 16.marca activity received by office potom location a tam pise niake cislo poradte diky
Ahojte Kočky... chcem si objednať prvý krát cez Aliexpres -- viete ma trošku nasmerovať? Prípadne na ktorej strane nájdem info? že do akej sumy je dobré kúpiť (kvôli colnici) Ste spokojné s tovarom? díííík 😉
https://www.refundo.sk/?ref=28792 - pre nakupújucich cez aliexpres a podobné stránky.
baby skúste to, oplatí sa, nič sa neplatí, platia Vám.
som velmi spokojny. http://www.aliexpress.com/store/1334112
ahojte dievčatá 🙂 ja by som sa chcela opýtať objednavali ste si uz botasky cez aliexpres značky nike air max? došli vám a vyzerali rovnako ako na obrazlu? a objednavali ste si číslo také aké nosite a sedelo vám? Ďakujem za odpovede :3
Ahojte chcela by som sa opýtať ako ste si písali adresu ked ste si objednávali veci z aliexpressu? lebo aj som si dala normálne slovenskú a uz mi napísal predajca že sa mu nepodarilo odoslať tovar pre nesprávnu adresu. A písalo tam že je to anglická stránka že adresu musím písať po anglicky. Máte s tým niekto skúsenosť??
@petrazpp Adresu normálne slovenskú a po slovensky, asi len bez diakritiky a vždy prišlo doteraz
@annanataly Ďakujem Pekne 🙂
Ahojte. Mate niekto skusenosti s vratenim penazi, ked balik nedorazil a kupujuci uznal, ze mi vratia peniaze? Kolko to trvalo a da sa to s niekym na aliexprese komunikovat? Lebo uz cakam dost dlho a asi zbytocne a teraz sa mi to stalo druhy krat.
Ahojte ja si od tial objednavam len bizuteriu......majú to tam za pár korún a presne takú istú akú kúpite aj tu...ked dám za náhrdelník 3-4 E tak je to podla mna super, pretože tu to stojí aj 20. Vela mojich kamaratiek objednava z ebay alebo aliexpresu takuto bižuteriu. Dnes som si prvý krát objednala kratase tak som zvedavá čo príde. Ale s bižutkou som max spokojná......sčerrná po nejakom čase ale to aj tu ked si to kupis 3x drachsie. Ano stalo sa mi že aj mne neprisiel balíček ale to asi 1 z 10. Tolko moja skusenost
Mne sa stalo len 2krat, ze nieco neprislo a teraz sa mi peniaze uz aj vratili na ucet.
ahojte,prave som si chcela objednat bizuteriu super ceny, len ked som zadala moju adr.ulice tak mi tam pise please enter english only a ma to vyhadzuje?🙂
@katikx akú máš ulicu? nepíš dĺžne, mäkčene a tak..
@samo_blaho to ma nenapadlo skusim to dakujem🙂
Dobrý deň. chcem sa opýtať ohľadom objednávky z aliexpressu. Ked mi prišla správa, že mi stiahli za nákup peniažky, tak je to už objednané? prwtože aj moja objednávka bola potvrdená a nedávala som ani čislo učtu ani nič, iba číslo karty, nerozumiem tomu. Ďakujem
@lilla125 áno
Kedze nakupujeme pravidelne a vela na Aliexpress, tak skusim zhrnut nase skusenosti:
- objednavame zasadne FREE SHIPPING. Co nie je, tak nie je hodne nakupu 🙂
- akekolvek mnozstvo rozneho tovaru, v roznych vyskach, nema vplyv na colnakov, kedze aliexpress funguje ako sprostredkovatel ROZNYCH obchodnikov. Teda, ak si objednate kabelku od HuciMiVKlade, suknu od SamaJama a telefon od NeviemAkoSaToCita, tak zaplatite Aliexpressu vyslednu sumu, kt. ju prerozdeli (po odratani provizie) jednotlivym obchodnikom. Pridu vam s odstupom par dni 3 ..slovom TRI baliky od kazdeho predajcu (pokial ste vsetko neobjednali od jedneho 🙂 ) Odporucam, zlte papieriky za tych par dni si nazbierat a ist na postu naraz 🙂
- Obchodnici potvrdia odoslanie tovaru, do 30 dni by mal dorazit.
- Ked tovar dorazi, je malo by sa jeho prijatie potvrdit (sluzi to aj na orientacny prepocet dlzky dodanie pre dalasich zakaznikov)
- Platba VISA resp Paypal, akonahle stiahne peniaze, tovar je zaplateny, par dni trva, kym do zabalia, poslu.
- Nevpisovat ziadne dlzne, makcene, divoke znaky do adresy dorucenia.
- fake tovar : necakajte zazraky, su to napodobeniny. aj co sa tyka kvality. I tak kazdy spozna, ze kabelka nie original Lujvitónka, ked v druhej ruke mate Tesco tasku. Colnaci maju pravo takyto tovar zabavit.
- cislovanie : riziko asi najvyssie. Nie je cinske S ako cinske S. Niekedy sa oplati citat komentare od nakupujucich, dost casto to pomoze pri vybere. Z vlastnej skusenosti (ja som S) objednavam obcas S, inak M.
- na handry je tiez dobry sammydress.com
- na kazdom baliku bude napisane, ze je to dar (GIFT) a hodnota 8 USD.
- Ak by vas nahodou kontaktovali colnaci kvoli konaniu, staci im doklady poslat mailom. Ak to prejde, tak to pustia do obehu - rozumej daju to poste na dorucenie, ak neprejde, poslu seky na uhradu dane , pripadne CLA.
Sorry za rozne poradie, ako prislo na rozum, tak sa napisalo 🙂
Dakujem za každú odpoved. 😉 Pekný zvyšok dna...
ako objednať cez aliexpress detský bicyklík, dakujem

Ahojte, prosim v akej sume objednavate z aliexpressu a je to v pohode. Ja som objednala minuly vikend v hodnote 80€ a az dnes ma vobec napadlo ze ako je to s colnicou. Objednavala som prvy krat a neviem ako to chodi, nebudu problemy? Objednavala som detske oblecko a take prkotinky na varenie pecenie a prsiplast na kocik. Dakujem