icon

Nakupovanie cez Aliexpres

marcela91
11. sep 2013

maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂

Strana
z16
aliexpert
31. mar 2016
lastom
28. apr 2016

ahojte, ja som sa 2x dal oklamat od cinanov, z toho 1x bol aliexpres, odvtedy si vsetko kupujem uz iba na slovensku alebo v cechach. Najlepsie kriterium su recenzie zakaznikov, tie sa nedaju oklamat, pokial ich ma obchod niekolko stoviek, tak to asi bude v poriadku. Pred mesiacom si kupil krasne tricko s 3D efektom pre mna a pre manzelku v cechach na darek . cz a bol som velmi spokojny s pristupom a dorucenim. Urcite by som to v cine kupil lacnejsie, ale radsej si priplatim za kvalitu a hlavne to co je na obrazku mi naozaj pride. A to najdolezitejsie, ak to chcem reklamovat, tak viem, kde to mam poslat. Neviem si zivo predstavit posielat nieco na reklamaciu do ciny.

rencici27
16. máj 2016

kocky prosim vas poradíte mi...stornovala som zaplatenu objednavku .7.5 a peniaze mi este nevratili viete mi povedat ako mam postupovat.dakujem

anuska661
20. máj 2016

Baby prosim vas ,dnes som objednala jednu vec z ali( druhy raz v zivote) klikla som na,kupit od tochto predajcu,potom pytalo platnost karty( mesiac,rok) a uzaj mi pipla sms ze mi stiahlo peniaze z uctu.....ziadne ine ciso karty som nezadavala....to si zapametalo c.uctu este z pred pol roku alebo ako????

sisa
20. máj 2016

@anuska661 Áno.

moneclipse
14. jún 2016

ahojte, prosim vas, teraz som prvykrat nakupila cez aliexpres, bola to jedna objednavka ale tovar od dvoch predajcov, poslane to bolo od oboch v rovnaky den ale jedno mi prislo po tyzdni a presiel dalsi tyzden a druhe stale nic, ked kliknem na track order tak mi napise Tracking information is temporarily unavailable, da sa to este niekde inde skontrolovat kde sa teraz ta zasielka nachadza? a druha otazka, do kolko penazi mozem nakupit aby som sa vyhla clu a dph? dakujem za odpoved

sisa
20. jún 2016

@moneclipse
Ahoj, nic nekontroluj, len si sleduj, aby ti nevyprsala ochranna lehota. Tovar si kazdy predajca posiela sam vtedy, ked to jemu vyhovuje. Niketory tovar pride o par dni, iny aj o tri mesiace, ak ho Cinan posle napr. malajziskou postou. 🙂 Ale to je ten najhorsi pripad.
Zbytok informacii k tvojim otazkam je na: http://www.slovenskyali.sk/clanky-aliexpress/cl...

moneclipse
20. jún 2016

@sisa dakujem

weruska1994
23. júl 2016

Ahojte babi potrebovala by som od vás radu,dala som si objednať šaty na svadbu S kuriérom DHL A neviem kedy mi príde,,

weruska1994
23. júl 2016

Ahojte neviete koľko trvá dhl plis

stanulik79
16. aug 2016

Ahojte dievcata, prosim o radu...nikdy som si nic cez aliexpress neobjednavala a vcera vecer mi prisli maily ze moja objednavka bola odoslana...co to moze byt?

katrin21
23. sep 2016

ma niekto skusenost s tymto nosicom?
ozaj a nie je podla noveho problem na colniciach , ze zadrzia tovar, alebo tak ? diky za info...
https://www.aliexpress.com/item/Baby-Carrier-Ca...

zaba9
5. nov 2016

Ahojte,viete mi niekto poradit,prvy krat som objednavala z Ali,chcem vytvorit ucet. Stale mi pise,ze ucet je vytvoreny,ale nie aktivovany. Na mail mi nic neprislo. Ako mam postupovat?

pecy21
22. jan 2017

Nakupovat oblecenie na aliexpress neodporucam nemam dobre skusenosti aj ked som sa k svojim peniazom dostal spat.
Ale ak by ste sa rozhodli kupovat hoc co ide nejake prislusenstvo do domacnosti a rozne dekoracie tak najdete tam velmi vela zaujimavych veci.
Kazdopadne vzdy vyuzivam moznost zlavy cez stranku ktora poskytuje 5 % zo zaplatenych penazi spat.
Link kde sa mozte prihlasit a nakupovat so zlavou je:
https://www.refundo.sk/aliexpress-com/?ref=24168

norbi6610
10. aug 2017

Nakupujem z Aliexpress stale,už roky. Vždy mi všetko prišlo v poriadku a priemerná doba doručenia je 7 dní (niečo viac, niečo menej). Paničky čo sa tu rozčuľujete že sú to šmejdi z Číny si uvedomte že tu kupujete ten istý tovar,akurát predražený lebo aj naši Slovenskí Číňania z niečoho musia žiť. 🙂

alie225
2. nov 2017

Ahojte , chcela som sa opytat či by ste si nechceli privyrobiť vďaka https://www.plnapenazenka.sk/peniaze-spat/406386/ alebo ušetriť.
1. Otvoríte link
2.zaregistrujete sa
3.kupite si nejaku vecičku môže byť aj lacná( ja kupujem väčšinou z Aliexpressu)
4. A pošlete ďalším svojím známym
Už na začiatku dostanete 2€ za registráciu a za kazdého človeka ktoreho doporucite dostanete 10€

Ďakujem ,pekný večer prajem.😀

sisa
3. nov 2017

@alie225 Tipli sa oplati ovela viac, Mam vyskusane. https://www.tipli.sk/p/38140
A to nakupujem fakt len drobnosti od eura do desat eur.
Vypis z mojho tipli:
Vyššie výplaty IBAN Dátum žiadosti Datum vyplatenia
21,01 € xxx 15.05.2017 15.05.2017
20,16 € xxx 04.10.2017 06.10.2017

amadora
11. nov 2017

Prosím,viete mi niekto poradiť? Objednala som deťom lego z Ali. Teraz mi prišiel doporučený list že mi ho zadržali na colnici kvôli podozreniu z porušenia duševného vlastníctva. Netušila som že sa to týka aj lega. Máte niekto skúsenosť? Čo ďalej? Ďakujem

martina68
18. dec 2017

@amadora colnica berie napidobeniny chodte tam vytlacte si objednavku z aliexpresu a fakturu z banky povedzte ze to nie je lego ale skladacky na hranie nevidim Vasu objednavku co tam je napisane či lego zalezi aky colnik alebo colničika tam bude jedna je velmi sympaticka a pusti Vam to len bez dokladov sa s Vami ani bavit nebudu skuste to stoji to zato objednavam uz 10 rokov cez alliexpres.com vzdy mi všetko prešlo inac Vam poradit neviem mate to na Tomasikovej slebo dhl letisko je trichu problem ale nemozete nic stratit inac to zhabu a peniaze su fuc pretoze chinan to odoslal s pozdravom martina

amadora
18. dec 2017

@martina68 ďakujem. Tovar som nechala na zničenie,bála som sa do toho rýpať. Ale našťastie mi Ali uznal spor a peniaze mi číňan vrátil

sisa
19. dec 2017

@amadora A mne prislo, jupii. Som rada, ze na colnici neodchytili. Mam Ski resort za 18 Eur z odkazu: https://goo.gl/1a38zv. Tu stoji od 50 Eur a viac.

Strana
z16