Nakupovanie cez Aliexpres
maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂
@jankaorava Tak to je zvláštne, pozri na stránke či akceptujú maestro....
@evittam ano už som to pozerala a všetok tovar čo som si objednala je možne zaplatit cez maestro uvidime dufam ze to stiahne kazdu vec co mi pride potvrdim tovar odklikavam, no neviem preco to nejde
Ahojte,ja sa chcem spýtat,už pred niakymi dnami som si objednala z aliexpressu a stále mi pri tých vaciach píše že ČAKÁ NA SCHVÁLENIE čo mám robit?? jednu bundu mi dokonca mali poslat a prišiel mi email že predajcovi sa nepodarilo poslat že mi vrátia peniaze ☹ ☹ ☹
@adriana1991 ahoj chcela by som sa opýtat,,chcem si objednat bundu zimnu,,maju krásne len stále vaham,,pozerýám aj recenzie,,myslíš že to mam risknut?..mam odtiah striebro,hodinky..malej dcerke som bundu,,všetko je oki,,len ja si idem bundu za 30e,,a trošku mam strah
http://www.aliexpress.com/store/product/Family-...
mozete mi prosim poradit nejak sa tam stracam myslite ze je to cena za 4 svetre,alebo jeden?kde mam napisat velkosti som z tohto ali nejaka mimo :(
lady511,ahoj neviem oblecenie velmi neobjednavam.a snazim sa objednavat do 22€ potom sa uz plati clo.raz som mala aj nad 22€ a doslo ok.ale moze sa stat ze to na colnici zastavia ak je to napodobenina.
@anya23 za jeden...ved ked siklikneš na niektorý vzor,tak tam ti vyhodí cenu zaň...
@janinka007 dakujem :( skoda lebo sa mi to zda dost
Dobry den, ja sa chcem opytat ak sa chcem vyhnut tej platbe dph nad 22e mozem objednat v jeden trebars najprv bizu zaplatim o niečo neskor niečo ine v malych sumach?alebo to beru ze je to na jedno meno tak to počítaju dokopy?dakujem za odpoved 🙂
kto mi poradi ohladom platby kartou maestro? je lepsie objednat viac veci( od roznych predajcov) a zaplatit naraz,alebo mozem aj po 1-2 ks platit? pytam sa kvoli poplatkom v banke. podal coho stahuju poplatky, za kazdu transakciu,alebo zalezi od sumy?vdaka
@pimma žiadne poplatky neúčtujú
BABY DETSKE NAVLECKY FROZEN DO CCA 30E NEVIE NIEKTO LINK??
Ahojte chcela by som sa opýtať máťe niekto skúsenosti s objednávaním parfumov cez aliexpress.com? 🙂
Ja som raz som raz tiez objednala aj od aliexpress a nebolo to az take ako som ocakavala... zavisi ale co hladate... Zo slovenskych zasielkovych mam lepsie skusenosti s bonprix. Maju dobru vianocnu ponuku: http://www.bonprixshop.eu/kategoria/1610/zena/ Teraz som si napriklad objednala biely svetrik aj nieco pre manzela, ale zatial este neprislo...
Ahoj, prosím poradíte? ako prebieha reklamácia? prišiel mi poškodený tovar a další balík iná farba ako som si objednala, kedže to druhé je pre muža, došla mi ružová farba ☹
Dobry chcela by so m sa opýtať čo mam robiť keď mi zmrazili objednávku a či mi vrátia peniaze ?
Dnes je v cine "den nezadanych", tak maju rozne aj 50% zlavy na mnozstvo veci... http://aliexpress.com/...
A hlavne by to vsetko malo stihnut prist do vianoc.. Je tam na predaj dokonca aj nokia 3310, keby niekto chcel novy mobil 😀
Babule, prosím Vás, neobjednávali ste niektorá Elsu a Annu z Frozen cez aliexpress? viete mi poslať konkrétny link (tých bábik je tam nespočetne a originál a profi foto sa niekde tak strašne líšia... ) a nejaké objektívne hodnotenie, lebo v tých komentoch je to raz tak, raz tak.... kto ich mal naživo v rukách to vie inak zhodnotiť, ako len hodnotenie pre predajcu.. aj správou. Ďakujem veľmi pekne! chcem to ako darček pod stromček, tak najvyšší čas, aby som to objednala...
baby ja nemam tu kartu na platenia objednate mi daktora nieco??chcem len lodku za 9,90
Ja by som chcela len jednu mikinu frozen a nejak mi to nejde cez ten aliepres nevyznam sa v tom neobjedna mi niekto?Dakujem.
ahojte baby chcela som si objednať s ali ale ked som vyplnila políčko s adresou vyhodilo ze sa to ma zadávať po anglicky tým pádom ma nepustilo na platbu poradili by ste mi? ☹
objednala som si nohavice pre manžela. Sledovala som zásielku. Zrazu tam bolo napísané, že bola prevzatá v Prešove, volala som na poštu a povedali mi, že to bolo poslané pre nejakého pána .... Prišiel mi mail, že preverujú predávajúceho a objednávka bola zmrazená. Poradíte mi, čo mám robiť?
ahojte. zadrzali mi balicek na colnici. ide o fake,t akze sa ani nebudem snazit tvrdit opak (povodne som nevedela ze je nazov znacky na produkte). otvorila som dispute, predavajuci mi odpisal nieco, comu neporozumie nikto,a uz mi treti den neodpoveda. co sa stane, ked skonci ta lehota ktora plynie pre dispute ked mi uz neodpovie ? dakujem za odpoved
Milé dámy, ja mám veľmi dobré skúsenosti, tovar OK, došiel do 2-týždňov, len si sledujte konfekčné veľkosti, pretože skoro všade sú AZIJSKĚ, a tie sú menšie ako naše európske, no ak viete čítať tak si to určite nájdete v upozorneniach, každý obchodník na tento rozdiel upozorňuje.
Ahojte mne dnes prisiel email ze mi zmrazili objednavku kvoli podozrivemu obchodu tak ze sa ospravedlnuju a je im to luto, no a ja mam co teraz robit? prosim poradte mi niekto dakujem.
baby, ak mate facebook, tak sa pridajte do skupiny Skúsenosti s nákupom na aliexpress.com
tam je strasne vela bab, vela real foto tovarov, co tam baby kupili, a najdete tam odpovede na vsetky vase otazky

@evittam no ja mam maestro a nic mi nestahuje neviem ci ked mi vsetko pride alebo ako , aj brat ma visa a tomu to hned stiahlo len sa obavam aby neboj z toho problem ze som nezaplatila :(
😒