icon

Nakupovanie cez Aliexpres

marcela91
11. sep 2013

maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂

edyta
30. nov 2014

@niki101988 a z akych stranok objednavate?

jajuska2021
12. dec 2014

dievacata nahodou skusenosti s tovarom ktory mi poslal z aliexpresu na slovenske letisko spolocnostou yanwen s cislom ktore sa zacina pismenami GL a potom osem cislic. stoji to na letisku uz 10 dni co dalej ? kto mi to doruci? zistovala som aj u prepravcov ale nikto nedorucuje zasielky pod takymto cislom. ine cislo nemam neodpisuje mi... dakujem

balculienka
15. dec 2014

ahojte žienky, chcem sa opýtať objednala som si par veci cez ali, platba bola potvrdena a už aj zrejme nalodnená, ale ked dam vyhladať podacie čislo zasielky nepíše mi nič , predajca má dobre hodnotenia, len teraz neviem že či tie objednávky ktore mi nenašlo pri sledovani zasielok už boli odoslané alebo nie. môže sa stať že mi produkt príde aj ked mi neukazuje pod podacím čislom kde ta zasielka je ?

alena2795
16. dec 2014

baby prosim vas objednavala som cez ali nausnice puzzle na zem tricko a saty no tricko a saty neprisli mali mi prist do 15teho 🙂 mam im napisat alebo co ?? 🙂 a kde napisat 🙂

tamarocka
17. dec 2014

@balculienka...mne 1xtak zásielka prišla, druhý raz neprišla, vrátili peniaze.

bitch
24. dec 2014

Neviete za kolko dni mi pride tovar z ALIEXPRESS??? Lebo si chcem objednat kryt na mobil a nechce sa mi čakat velmi dlho tak piste P.L.S 😉

potwiq
27. dec 2014

http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂

katik80
29. dec 2014

@bitch Tak rátaj aspon minimálne 3 týždne.

katik80
29. dec 2014

Poradíte? Mám objednané tričko už 4 týždne a pod podacím čislom mám toto:
2014.12.05 14:28 (GMT-7): Departure from Outward Office of Exchange
2014.12.05 13:31 (GMT-7): Opening

Nerozumiem že či sa to otvorilo na colnici a tam to stojí. Alebo to už odišlo. či to vôbec dojde. Nemáte skusenosť?

lilit35
3. jan 2015

Preco radsej nenakupujete napr z http://www.bonprixshop.eu/ a mate istotu ze vam to pride, pripadne vymenite, vratite ak treba?

monny222
10. jan 2015

katik80.. uz ti to prislo? ak mate nejake otazky ohladom Ali podte na fb do skupiny Skúsenosti s nakupom na Aliexpress.. 🙂 tam je vela recenzii na tovar a urcite vam tam aj pomozu 🙂 skus podacie cislo vlozit na stranku http://tandt.posta.sk/ 🙂 tam pise aspon po slovensky 🙂

potwiq
11. jan 2015

ked objednavate z aliexpressu, sportsdirectu, mall.sk, hej.sk, bonprix a mnoho dalsich, zaregistrujte sa a z kazdeho nakupu sa vam vrati nejake percento.. http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261

louloudi
13. jan 2015

Ahojte žienky, prosim vedeli by ste mi poradit, chcela by som si objednať veci z ALI, pricom kazda objednavka by bola resp. kus vyrobku do 20 EUR. AK by som vsak objednavala napr. 3 x do týzdna, kazdu vec samostatne nemoze sa mi na colnici stat, ze mi to zadrzia, ze sa nazbierali 3 balicky v priebehu krátkeho casu? riesia toto nejako colnici, ze sa chcem vyhnut DPH a CLU?! Prosim kolko sa plati za postu, ak to odide z colnice na moju adresu? standardne postovne? dakujem pekne za rady

usmiatamima1987
14. jan 2015

co ak pride tovar na letisko?vie mi niekto poradit ako to potom chodi?

usmiatamima1987
14. jan 2015

@jajuska2021 prosim ta, mam taky isty problem, ako si to potom vyriesila?dakujem

jajuska2021
14. jan 2015

@usmiatamima1987 potom mi ho dorucili asi za 2 tyzdne postou. teraz tam mam dalsi a tiez cakam uz od 7.1. uvidime kedy pride.... takze nakoneic prisiel. ja mam problem s niektorymi ze mi to poslu na zlu adresu uz sa mi to stalo 3 x. nemozem nic robit lebo som to omylom potvrdila, to boli 4 objednavky ktore som nevedela ako sa to robi a prisla mi len jedna... :(

marci1408
18. jan 2015

Ahojte maminy...mate skúsenosti s objednávaním hračiek Lamaze? Myslím na kvalitu...

Díki 🙂

katerina889
23. jan 2015

Na Ali nakupuju často a většinou spokojenost, stačí si jen ohlídat recenze toho daného prodejce. Navíc nakupuji přes cashback, takže dostanu ještě pár procent nazpátek z každého nákupu: http://www.plnapenezenka.cz/penize-zpet/21179/

katushka249
23. jan 2015

odporucam si pozorne pozriet fotografie a nasledne aj komentare od uzivatelov (ak tam nejake su). Treba si to strazit, aj co sa velkosti tyka.

janinka007
25. jan 2015

@louloudi mozes si objednat kazdy den aj sto balickov

moncsi1987
25. jan 2015

Ahojte maminky.chcela by som objednat z Ali ale neviem ako nato,ani ma to nijak nezaujima.Je tu niekto cez koho by som si objednala par kuskov?Samozrejme zaplatim dopredu.Dakujem.

ildiko90
26. jan 2015

Ahojte, objednala som šaty cez aliexpress hned kedvellek som skončila s objednávkou vypísala som co bolo potrebné k pláne. To islo v poriadku strhali mi z účtu peniažky, to bolo 21-ho januára a dneska mi zase islo preč z mojho účtu tá istá suma... Čo teraz?

hatsepset
26. jan 2015

@louloudi myslim ze sa to tyka len ked mas jeden balik pripadne jednu polozku na 20, ale napr priatel objednaval ziarovky za 30 (dokopy) jedna vychadzala na 3 ecka (bolo to na baliku) a clo neplatil ziadne

hatsepset
26. jan 2015

@balculienka ahoj ano stat sa to moze, mne tak par veci nezobrazovalo a prisli mi, pripadne niektori predajcovia pokial neobjednas nad nejaku sumu, tak ti poslu podacie, ale je vymyslene, lebo kvoli nizkej hodnote objednavky podavacie cislo nedavaju (resp neposielaju to doporucene s podacim). Ale najlpsie je napisat tomu cloveku ze kedy si si objednala a ze ti to stale neprislo a nevies to odsledovat, tak ze ci ti to nevedia oni skontrolovat (mne tak nenachadzalo jednu formu na marcipan a pani mi napisala ze ani ona to nevie najst, tak ze mi to posle este raz a potom to uz prislo vpohode🙂 vacsina je ochotna komunikovat takze netreba sa bat napisat im. A este ze ked si objednavas veci, ktore idu "via airmail" cize letecky, tak niektore do lietadla nevezmu ( napr baterky) a potom trva dorucenie aj dva tri mesiace 🙂

tereza123456789
27. jan 2015

Prosím Vás poradte mi... Objednala som si pred časom bundu z aliexpressu. Minule som pozerala, že kde sa balík nachádza podľa sledovacieho čísla zásielky, ktoré mi priradil k objednávke ten predajca na Ali. Ukazuje mi tam, že bunda bola prevzatá niekde na pošte vo Vrbove, pritom ja bývam úplne inde, v BB. Na Ali mám zadanú správnu adresu a aj na poštu do Vrbova som volala, no na tom balíku, ktorý by mal byť podľa čísla na moje meno, je úplne iné meno a adresa na nejakú pani vo Vrbove.. Ked napíšem tomu predajcovi na Ali, tak odpovedá len ,, yes /no,, ako keby nerozumel čo sa ho pýtam, pritom som mu danú vec napísala správne v Angličtine.. Čiže súvisle mi neodpovie a to som už písala asi 10 x... Mám otvoriť ten spor a tam to skúsiť riešiť? Dakujem za rady 🙂

janinka007
28. jan 2015

@tereza123456789 jednoducho ti dal zlé sledovacie číslo,niekoho úplne iného...ludia rozmýšlajte trochu!!! treba otvoriť dispute a pýtať plnú sumu,ak ti ešte neubehol čas na ochranu nákupu

kristi247
29. jan 2015

Nakupovat na cinskom aliexpress? Osobna skusenost, nikdy viac. Dovod? Objednavala som 10 produktov a prislo OK len 4. A to som sledovala hodnotenia.
Kazdopadne je ho hra “bud” “alebo”, lahko sa clovek necha zlanarit vidinou dobrej ceny. Ked si pozriete viac predajcov, zistite, ze vela ponuka ma identicky tovar, fotky. Takze kde je autenticita?!!!!
1)To, ze pisu, ze reklamaciu Vam radi vymenia ked vratite tovar je vtipne lebo opatovne zaslanie do Ciny stoji do 1kg volako cca 30€. Ak produkt vazi viac, odrazi sa to samozrejme aj na cene prepravneho. A aj to, je otazne, ci uznaju reklamaciu. Vedia, ze tovar nevratite pri takej ceny postovneho.
2)Pri refundacii nefunkcneho/pokazeneho vyrobku mi vratili 10%ceny vyrobku, co bola smiesna cena a ako obranu zaslali svoj obazok ako tovar vyzera (mal vyzerat), pritom som im zasielala ten svoj.
3) tiez im robi tazkost spravne naratat pocet ks aky ste si objednali.
No a kamoska zazila (ja nie) ze tovar jej zaslali do jedneho balika, co prekrocilo hodnotu 22€, takze zaplatila aj DPHcko. Mne sa to nastastie nestalo.

Zaver? Komu neprekaza cakat minimalne 30dni (taka bola moja najkratsia doba, maju do 60 dni), ma rad adrenalin, a nebude mu vadit ak nahodou nepride komplet tovar, ci fungujuci alebo ma cas sledovat zasielku, ci slovensku postu prosim.

kristi247
29. jan 2015

Nakupovat na cinskom aliexpress? Osobna skusenost, nikdy viac. Dovod? Objednavala som 10 produktov a prislo OK len 4. A to som sledovala hodnotenia.
Kazdopadne je ho hra “bud” “alebo”, lahko sa clovek necha zlanarit vidinou dobrej ceny. Ked si pozriete viac predajcov, zistite, ze vela ponuka ma identicky tovar, fotky. Takze kde je autenticita?
1)To, ze pisu, ze reklamaciu Vam radi vymenia ked vratite tovar je vtipne lebo opatovne zaslanie do ciny stoji do 1kg volako cca 30€. A aj to, je otazne, ci uznaju reklamaciu. Vedia, ze tovar nevratite pri takej ceny postovneho.
2)Pri refundacii nefunkcneho/pokazeneho vyrobku mi vratili 10%ceny vyrobku, co bola smiesna cena a ako obranu zaslali svoj obazok ako tovar vyzera (mal vyzerat), pritom som im zasielala ten svoj.
3) tiez im robi tazkost spravne naratat pocet ks aky ste si objednali.
No a kamoska zazila (ja nie) ze tovar jej zaslali do jedneho balika, co prekrocilo hodnotu 22€, takze zaplatila aj DPHcko. Mne sa to nastastie nestalo.
Zaver? Komu neprekaza cakat minimalne 30dni (taka bola moja najkratsia doba, maju do 60 dni), ma rad adrenalin, a nebude mu vadit ak nahodou nepride komplet tovar, ci fungujuci, prosim.

kristi247
30. jan 2015

30az 60dni, ak neuda prepravca inac

kristi247
30. jan 2015

@katushka249
sledovat fotografie nema ziadnu pridanu hodnotu, ked dlhsie poklikas, zistis ze vela predajcov zdiela tie iste fotky. Fakt inac obdivujem (nic v zlom, neurazte sa) ak niekto objedna napr kozmetiku, ved neviete ci to je testovane alebo nie je. Aj preto je to take lacne, keby nieco nemate koho zalovat. Tak pozor.

A ohladom toho, ze vam poslu po zaplateni tovaru na inu adresu, si dajte bacha!!! Mne na poste vraveli, ze sa im to stava, popletu mena a mozte prist aj tovar aj peniaze! Vtedy uz asi len treba stornovat.

Neviem, ci osobne budem objednavat, ono to laka a akooo ale na druhej strane, trpnut co pride a hlavne na kolko ohodnotia refundaciu/vratenie penazi ..no neviem, o kvalite nehovoriac. Verim, ze su tam aj pekne veci ale to je vsetko individualne, trafit sa. Pri takom mnozstve ako vyrabaju sa moze stat, ze urobia kazovu seriu.