Nakupujete oblečenie pre deti v Tescu?
Mám na mysli najmä lacnejšie balenia, kde máte napr. 3 dupačky alebo 5 body v jednom balení. Značka F&F, akú máte skúsenosť??
ja som nakupovala bodynka ktore pouzivame na doma a aj dupacky na spinkanie, aspon mi nieje luto ked to zaspini od mrkvicky a jedla...ale kupila som aj bundicku aj saticky a teplaciky...ale uz bodycka nekupujem lebo su malinkej strasne siroke. do velkosti 68 nam boli dobre aj strihovo ale od 74 su nam siroke a tak ich ozaj nicime len na doma...ale inak nemozem povedat, bola som velmi spokojna a aj velmi pekne veci maju dizajnovo...
Aj ja sa pripájam k nákupným maniačkam detského oblečenia v Tescu.Max.spokojnosť,kvalita za rozumnú cenu,pekný dizajn,časté zľavy a výpredaje.Akurát ako maminy spomínali,pre útlejšie detičky treba kúpiť niektoré odevy kľudne aj o číslo menšie 😉 .
urcite ano. i ked malokedy maju taku velkost aku potrebujem kupit.. vzdy pridem a vypredane. a pride mi, ze maju pre dievcatka vacsi vyber ako pre chlapcov
ano aj ja nakupujem v tescu ale casto mam smolu ze maju vela veci vypredanych teda potrebnu velkost a suhlasim so zajo79 maju viac dievcenskych veci ako chlapcenskych a uz je v podstate jar a nemali vobec ziadne jarne bundicky aspon v tom nasom tescu
aj my nakupujeme v Tescu- cherokee, f&f...niektore kusky su fakt super (hlavne pre dievčatká...)...nakupujeme hlavne v hypermarketoch...maju vacsi vyber a vyborne akcie 😉

aj ja nakupujem v tesku, keď mám subjektívne povedať, tak viac sa mi páčilo cherokee než f&f, aj dizajnovo, ale teraz už asi robia len f&f, tiež som spokojná, je to bavlna, a dá sa vystihnúť dobré ceny, keď sú zľavy. akurát pri pančuchách treba dávať pozor a radšej to rozbaliť a pozrieť veľkosť, lebo sa mi niekoľko krát stalo že som rozbalila pančuchy z jedného balenia a bol medzi nimi rozdiel aj 10 cm. a áno oblečko býva veľkosťou menšie. 🙂 aj to pre väčšie deti.