icon

Nakupujete v Dráčiku?

23. jún 2023

Ahojte, voeme dobre, ze majitel dracika vypisuje na svoju stranku, nonsensy, z toho sudim, ze ma vela casu a ma sa dobre.

Avsak, dracika som mala rada, ale po tychto ho nechcem financne podporovat....

Kde nakupujete este hracky v kamennych predajniach?

chcemradu
23. jún 2023

Mne je úplne jedno, kto čo kde vypisuje, kým mi nenúti jeho názor a nechce ho odo mňa vyslovene počuť, tak mi je to ukradnuté. Tak ako vlajky s dúhou, horalku od Sedity, či pero od Matoviča. Keď tam niečo, čo potrebujem nájdem, kúpim, ak nie, aj v Tescu sú pekné hračky, alebo je toľko stránok, že nie je núdza.

kaktusik007
23. jún 2023

Draciku sa uz cielene a umyselne vyhybam.

stormie
23. jún 2023

@elizabet173 ja ti neberiem tvou moznost vyberu len ma cisto teoreticky zaujima ci autorka zistuje nazory vsade kde nakupuje alebo len riesi obchod kde majitel dava nazor najavo ? Lebo mozno majitel hrackarstva kde ide “z trucu nakupit lebo dracik je fuj fuj” ma tiez iny nazor 🤔

kaktusik007
23. jún 2023

@stormie len je dorazny rozdiel iny osobny nazor a verejne sirenie klamstiev a propagandy. Aspon teda ja to tak vnimam.

janulik2008
23. jún 2023

nakupujem, keďže niekoľkokrát sa nám stalo že v Dráčiku s tou ich kartou vyšla hračka lacnejšie niekedy aj o 10€, a je mi jedno kto čo píše ALE už niekedy kupujeme napr aj na Alza atď. pred Vianocami bol na Alze Gravitrax lacnejší o 20€ ako v Dráčiku ... 😁🫣

@viestta na Horalky nech ani mne nikto "nešahá" 😁😁😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ariannazara
23. jún 2023

Kto je majiteľ draka?😂

slavkajurko
23. jún 2023

Veľmi rada nakupujem v draciku

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
soraya25
23. jún 2023

Smythstoys - lacnejšie,väčší vyber, prehľadnejšia stránka

tamitamitami
23. jún 2023

Zvyknem tam občas nakupovať (väčšinou to mám po ceste).....aj online som už objednala pár krát (bola super cena a čas dodania).
Čítala som pár článkov na túto tému "názori majiteľa dračku" ale úprimne je mi to jedno. Každý má právo na svoj názor, neni to pre mňa smerodatná vec pri kúpe veci.
Tak isto zvyknem hračky kupovať na Mall, Alza, Smythstoys, Alltoys.....rôzne detské obchody. Občas niečo fajn kúpim v Kauflande, Lidl outlete.

petamich
23. jún 2023

nie v Draciku nenakupujem, mne je v zasade jedno kto ma aky nazor ale toto co on zverejnuje nie je nazor, to je verejne sirenie bludov a neznasanlivosti, zaroven si myslim, ze su vhodne a nevhodne sposoby a cesty ako ho zverejnit a propagovat (a ano stranka obchodu s hrackami mi pride maximalne nevhodna, obzvlast v kontexte toho, co tam pise) a tak ako on ma pravo na svoj nazor, ja mam pravo sa rozhodnut, ze tam nakupovat nebudem, rovnako ako nebudem nakupovat a vyuzivat sluzby inych podnikatelov a moze to byt z roznych dovodov 🤷‍♀️ a hracky nakupujem napr. agatin svet, babyknihy, mall, pripadne v Pompo, ktore mame pri dome a chodime tam na auticka 😃

stormie
23. jún 2023

@kaktusik007 to co ty nazyvas klamstvo a propaganda je niekoho nazor/pohlad na vec alebo si to nazvi ako chces. Otazka ostava stale rovnaka - ak majitel inej predajne ma rovnaky “nazror” ako majitel dracika len ho takto “verejne nesiri” tak je to ok? Proste ma byt ticho a aj ked sa nazorovo nezhodnete tak u neho rada nakupis? Akonahle svoj nazor (prooagandu, klamstvo …) prezentuje verejne tak nie je hoden tvojich €€?

zuzulka558
23. jún 2023

@oonnaganamakusai no vidíš, ja napríklad nepôjdem do obchodu kde sa ku mne hnusne chovajú a nie tam kde ma niekto iný názor ale je slušný , sú aj iné problémy na SK ako toto 🙄 nech si ma každý názor mne neublizuje,, na stránku dracika nechodím takže ani neviem co píše, hračky mame aj tak sa s nimi hrajú malo načo to preháňať, a keď idem okolo tu barbinu s čím sa prehrajú kúpim aj tam

petamich
23. jún 2023

@stormie ano presne tak 🙂 rovnako ako si niekto moze mysliet, ze som fajn a stojim za priatelstvo a potom zisti, ze tyram zvierata, nosim kozuchy, som proti deodorantom a spodnemu pradlu a tak sa rozhodne, ze uz sa so mnou stretavat nechce - uplne normalna vec, ze si vyberiem podla roznych kriterii, kde nakupovat budem, s kym sa budem priatelit...

stormie
23. jún 2023

@elizabet173 takze ma byt ticho? Alebo ako inak ho ma prezentovat? Na svojej sukromnej stranke by to bolo pre teba uz ok? Jeho nazor ostane rovnaky nech je pisany kdekolvek …

diaszoky
23. jún 2023

Hocikde ved tam som raz preplatila domcek pre dieta o 50€🤦‍♀️

zuzulka558
23. jún 2023

@petamich to si mi pripomenula mňa a kamošku bývalú , ona silná bio veriaca ja opak deťom dám všetko, prestala sa so mnu baviť 🤣

bosorkabb
23. jún 2023

Mna zaujíma cena a nie názor majiteľa.

stormie
23. jún 2023

@petamich takze keby bol ticho tak tam dalej nakupujes a vobec nerieis aky ma majitel nazor 🙈🙈🙈 to je pokrytecke …

Bud nakupujem len u mne nazorovo rovnakych predajcoch, co si samozrejme zistim dopredu a rozhodnem sa (ako s tym kamaratstvom) alebo nazory obchodnika neriesim vobec a rozhodujem sa podla ceny/kvality tovaru atd

zuzulka558
23. jún 2023

@stormie presne, ja to mam podobne môj vedúci ma trochu iné názory ako ja ale inak pohoda chlap aj plat, čas pre deti, dieťa ochorie zavolám není problém byť doma koľko potrebujem a to mam dat výpoveď? Nájdem si robotu kde majú môj názor ale budem tam stále nebude čas pre deti a bože chráň očr

babulkomale
23. jún 2023

V zivote som na stranke Dracika nebola, az teraz. Výborná reklama tento prispevok 👌
Idem zistovat, ake nazory maju výrobcovia tých hraciek, lebo ti ich tvoria a to je dolezitejsie ako len predavat, dalej pekar, mliekar, obuvnik, krajcirka co mi sije, veterinar, vsetci lekari ku ktorym chodim, dentalna hygienicka....asi si vytlacim dotaznicek.
Snad to do Vianoc stihnem. Len neviem co budem dovtedy jest, v com prat, umyvat sa, co nosit.
Kam na kupalisko? 😱 Co teta v stanku s melonmi?
Same otazky....

babulkomale
23. jún 2023

@zuzulka558 poklad takyto sef 🙏 skoda ze jeden z tisic.

autor
23. jún 2023

Dakujem, bola som zvedava aj hlavne na nejake ine hrackarstvo v kamennom obchode. A ano, pevne si stojim za svojim nazorom. Kazdy ma narok na svoj nazor, ale tlacit prorusku propagandu na stranku S HRACKAMI bez HANBY. TAK dakujem, neprosim.
Kazdy nech si mina svoje peniazky tam, kde chce. Niekto si nekupi pravu kozusinu, niekto neje produkty s pamovym olejom, niekto nenanukupuje hracky u (verejneho) dezolata. To je vsetko. 🙂 ❤️

zuzulka558
23. jún 2023

@babulkomale to ano aj zo šéfku lebo majú 3 deti a vedia ako to je,, staršia keď mala problémy vyše mesiaca bez problému som s ňu bola doma a kľudne mohla byť aj so mnou lebo by nezavadzala alebo jej našiel robotu co by ju bavila,, nálepky na výrobky, miešať niečo atd

autor
23. jún 2023

@stormie Nie, veru ze nie, a hlavne nie na stranke, kde sa predavaju hracky. 🤦🏻‍♀️ Strasne trapne.

autor
23. jún 2023

@elizabet173 presne!

autor
23. jún 2023

@kaktusik007 ❤️🙏🏼

abbey1
23. jún 2023

Hracky nakupujem vacsibou v zahranici. Inak by som v Draciku kludne nakupovala.
Ale popravde prestala som navstevovat prevadzky, kde pocas covidu robili zo seba policajtov. Cuze kazdeho osobna volba, kde bude nakupovat. Rovnako slobodna volba verejne prezentovat svoj nazor. I s nasledkami.