Nakupujete v Dráčiku?
Ahojte, voeme dobre, ze majitel dracika vypisuje na svoju stranku, nonsensy, z toho sudim, ze ma vela casu a ma sa dobre.
Avsak, dracika som mala rada, ale po tychto ho nechcem financne podporovat....
Kde nakupujete este hracky v kamennych predajniach?
@babulkomale nechapes? Nerozumies? Tu nejde o nazor. Mne je to u r...i..., za mna mozu verit aj v tom, ze Zem je plocha. Ale sirit prorusku propagandu VEREJNE NA STRANKE S HRACKAMI. Chore.
@doriiis nechapes, o com je rec. :(
@stormie nechapes a nechapes, o co tu ide. :(
Prestala som nakupovať a aj naše deti vedia že nič z dráčika nekupime, Max sa pôjdeme pozrieť...každý má svoj názor a rešpektujem každý ale neakceptujem takúto prezentáciu názorov!!! Pre mňa je to už cez čiaru!
Nie, v Draciku uz dlhsiu dobu nenakupujeme 🙂 Prave kvoli p.majitelovi a jeho nazorom...Pompo alebo Alltoys
"díky " za vynález slova dezolát. Iný názor-iný pohľad-iná skúsenosť.... =dezolát.
@autorka - takze modelova situacia - ides do cukrarne s detmi, date si kolac/kavu/dzus, zaplatis a neriesi ci najitel/obsluha je/nie je “dezolat”, jeho nazor na ockovanie/ukrajinu/rusko/politiku ….
A potom chces detom spravit radost hrackou ale dracik nieeee !! lebo majitel si dovolil prejavit svoj nazor aj ked si sa na neho nepytala
Pritom v tek kaviarni ta obsluzil rovnaky “dezolat” len si o tom nevedela … to je co podla teba? Podla mna pokrytectvo
Pekny den prajem
@stormie nevidim na tom nic pokrytecke 🙂 skratka na zaklade novej informacie som sa rozhodla, ci vo "vztahu" dalej pokracovat, uplne bezna vec a deje sa v zivote casto, objavi sa nova premenna/informacia a prehodnotis svoj postoj/vztah/situaciu
takze nie nenakupujem v Draciku, moje rozhodnutie, rovnako ako jeho sirit dezinformacie na stranke jeho spolocnosti, zrejme vedel, ze to moze mat aj takyto efekt a vlastne aj sa vyjadril, ze to ma u prdele, takze ja som sa tiez rozhodla tak ako to citim/e a pokojne si o tom mysli ty alebo ine diskutujuce co chcete, lebo akceptujem pravo na vlastny nazor, ten ale zaroven moze vyvolat reakcie okolia - ty napr. si povies, ze som pokrytec a v zivote "so mnou neprehovoris", no a ja to tak mam s panom majitelom Dracika
@stormie nie nepytam sa aktivne ludi, ktorych stretnem - co si myslia o ockovani, covide, ukrajinskom konflikte, LGBT, sladkostiam malym detom, biti deti a manzeliek, kozuchoch, tyrani zvierat....a inych x veciach, ktore su pre mna dolezite a nie su to absurdnosti ako napr. to ci pouzivam deodorant - ved to je absurdne a sama to musis uznat, niektore veci zistis az casom a rozhodnes sa a tymto by som asi tuto diskusiu ukoncila, asi dalej nema zmysel, taktomto skratka mam 🙂 tebe sa to moze zdat pokrytecke, mne nie, pride mi to uplne normalna vec
Vetsinou v tescu kulujem. Ale dnes som kupovalav draciku kedze dcera ide na oslavu mala som ho blizsie
Nakupujem aj tam aj inde.Zaváži cena,kvalita,rýchlosť dodania a výber hračiek.Tie ich vyjadrenia niekedy čítam, niekedy nie.Niekedy súhlasím,niekedy nie.Mám vlastný rozum,viem určité veci posúdiť.
Nenakupujem. Okrem nazorov ide aj o to, ze pred par rokmi dracik veselo predaval babatkam zdravotne zavadnu zltu kacicku plnu ftalatov. Bola to oficialne hracka pre psov. Vyvinoval sa, ze sice bola v dojcenskom oddeleni, ale nebolo na nej napisane ze je pre deti.
Nakupujeme v Dráčiku. Ja nečítam vôbec jeho vyjadrenia. Je to obchod s hračkami a keď nejaké chceme, tak ich kúpime tam. 😃
Ano v Dračiku, kvôli nonsensom som tam neprestala nakupovať
Krstňaťu som tam chcela kúpiť poukážky nákupné, ale jeho mamina ma požiadala, že radšej do Alltoys. Tak som jej vyhovela. Sama sa vyslovene tomu obchodu nevyhýbam, ale tie názory na stránke s hračkami sa mi zdajú maximálne trápne a nevhodné. . Málokedy tam už
zavítam, možno raz za rok. Každý nech si myslí čo chce,ale mal by vedieť, kde je to už mimo.
@petamich nepytas sa ludi aktivne ale ked zistis tak ti to vadi 😂😂 tak bud mi to vadi a zistim si dopredu s kym mam docinenia alebo neriesim nazory ale to co mi ten clovek predava (v pripade obchodu)
Ja mam x znamych/ kamaratov ktori maju ine nazory a napriek tomu sme kontakty neprerusili. Neviem cim zo je 🤷♀️ mentalnou vyspelostou, toleranciou alebo schonostou akceptovat nazory druhych … ??
Jeeeej,to sne tu uz v historii "par" krat mali,ze spravny nazor je len ten vacsinovy a len ten je mozne beztrestne povedat na verejnosti.Fiha,clovek by si bol pomyslel,ze dnes ked ludia maju tolerovat duhovu vlajku pomaly aj na Buckinghamskom palaci,tak ti isti dokazu tolerovat aj jednoduchy opacny nazor.Ale nie,ocividne sme sa ako ludstvo neposunuli az tak dopredu,ze.Ako sa to vravi,ze ak sa clovek z minulosti nepouci,je nuteny si ju zopakovat?
@autor.....chápem o čom je reč.Precitlivene osoby riešia túto tému už od prveho vyjadrenia na stránke.A nie,neprestala som tam nakupovať a neprestanem.Nazor pána majiteľa,je jeden z miliónov názorov na konkrétne témy.Je tak isto irelevantný ako tvoj alebo moj
Nenakupujem. Je už toľko iných, krajších obchodov s hračkami než Dráčik, kde sú poväčšine len krikľavé plasťáky...S prezentáciou názorov majiteľa na stránke obchodu nesúhlasím tiež.
Hračky nakupujem len v Dráčiku. A úplne mi je to jedno čo si tam kto píše. Príde mi smiešne aby to niekto tak prežíval čo si majiteľ myslí a hneď začali bojkovať obchod.. Kde máte istotu, že majiteľ iného obchodu si to nemyslí tiež? Len preto, že to verejne nenapísal?
@stormie ano su skratka nazory a sposob ich pretentacie, ktore su pre mna neakceptovatelne a ak to zo mna robu mentalne nevyspelu a netolerantnu bytost v niekoho ociach pokojne 🙂 dovolim si tvrdit, ze kazdy mne blizsi clovek ma v x veciach iny nazor ako ja a je to v poriadku a nemam s tym problem a ani to nie je dovod na to, aby som s niekym prerusila kontakt ale ano su skratka veci, ktore su pre mna neakceptovatelne a toto je jedna z nich
Aj ja som mala rada dracik,ale nebudem podporovat takeho chrapuna a uz tam nenakupujem. Je vela hrackarstiev aj na nete a da sa vybrat aj v alltoys. Aj tak bol dracik predrazeny. Celkovo si davam pozor,kde svoje peniaze utratim.
Pre pána kráľa, už sa naučte papagajovat aj iné slovo ako dezolat.
@fajnova okrem slova dezolat na nas pouzivaju aj slova homofob a prorus. 👍
Kupujem tam kde konkrétna vec vychádza najlacnejšie 😀 takze áno aj dracik.

@btus tiez som toho nazoru