icon

Nákupy na Ukrajine- Veľké Slemence. Oplatí sa tam ísť?

jana822
28. jún 2010

Ahojte chcem sa spytat ze či bol niekto na nákup na ukrajine cez Veľké Slemence.Chcem sa spytat ze ci sa tam oplatí?je tam dost velky trh a da sa tam hocičo kupit???dakujem za odpovede 🙂

varaderoxl
1. apr 2016

Ahoj picky241 . No momentálne neviem kedy , ale chystám sa keď budú preplatky za nájomné 🙂 A do vtedy asi pôjdem s kamarátkou , chce ísť iba so synom ale iba do Slemeniec .

palomka
2. apr 2016

Ja som dnes bola a teda nic moc

picky241
2. apr 2016

@palomka kde ste bola

palomka
3. apr 2016

@picky241 v Slemenciach

picky241
3. apr 2016

@palomka ake su tam ceny oblečeni

varaderoxl
3. apr 2016

Krásne nedeľné predpoludnie . No ako som písal aj ja na Slemenciach sa dá nakúpiť , ale výber je strohý , ak človek chce výber musí ísť aspoň do Užhorodu na trh . Počul som však , že niektorý jazdia autami až do Mukačeva na trh , je tam " VRAJ " lacnejšie ako v Užhorode , ale tieto informácie nemám potvrdené . Platí však aj porekadlo : Koľko ľudí toľko chuti . Takže niekomu stačia Slemence , niekomu Užhorod a niekto chodí nakupovať do Paríža . Každý podľa počtu núl na bankovom konte 🙂

varaderoxl
3. apr 2016

Ešte odkaz pre picky ......nevypytuj sa toľko ale choď sa presvedčiť - nakúpiť . Opäť použijem príslovie : Radšej 1- krát vidieť ako 100 - krát počuť , alebo čítať 🙂

picky241
3. apr 2016

@varaderoxl ano ja idem tam,len čakam na pas ešte mi nedošiel :D

palomka
3. apr 2016

do Slemeniec chodim niekolko rokov a viem porovnat aka je ponuka tovaru teraz a aka bola kedysi. Nejdem tam nakupovat za kazdu cenu len kvoli tomu, ze je to "znackove". Dalsia vec, ze z toho mnozstva tovaru na postavu nesadne vzdy vsetko. Som vysoka a tym padom je problem z dlzhou ci teplakov alebo rukavov. A v kazdom obchode je ten isty tovar. Cize ked v jednom mi je nieco kratke tak v dalsom obchode mi bude tiez kratke. Vypredavaju zimne veci. Ponuka letnych triciek bola mizerna. Teplakove supravy damske cca 18-22€. Detske cca 15€. Detske tenisky 12€ a vyssie, damske tiez id 12€ cez 20 a viac. Ja osobne chodim do Slemeniec kvoli vonavkam. 6€/ks

trstany
12. apr 2016

@palomka ahojky prosím vás ktoré dni máju otvorene trhy ďakujem...

palomka
13. apr 2016

@trstany V Slemenciach od 8.oo do 20.oo je otvorena hranica.

trstany
14. apr 2016

@palomka ďakujem za info a každý deň sú trhy?

orsuliacik121
14. apr 2016

co sa tyka trhov tak mozem povedat ze tu tam uplne ine ceny ako u nas v SR.. ale treba si dat samozrejme pozor co konkretne kupis niektore vyrobky su na trhu nekvalitne..

P.S: A samozrejme da sa zjednavat 🙂 mam osobnu skusenost z Kyjeva 🙂

alenky
24. apr 2016

Chcem sa opytat skusenejsich mamiciek co chodia na Ukrajinu na nakupy, ci tam kupujete aj detske plienky pre Vase ratolesti? Vraj sa oplati cenovo, ale mam trosku obavy ci nebudu na horsej urovni ako sk vyrobky. Ci skor neposkodia. Prosim len odpovede, co maju s plienkami skusenost. Vdaka

jaja440
24. apr 2016

Ahoj zvykneme tam z casu na cas zajst,ale naposledy sme si vzali taxi za 20 eur a taxikar nas odniesol do Uzhorodu a aj prisiel po nas. Tam uz sa da nakupit je to velke trhovisko

alenky
25. apr 2016

@jaja440 Viem, uz sme tam boli. Len som chcela vediet ci maminy kupuju detske plienky, ci sa mozem na ne spoliehat, ze sa mi dcerka nevyhadze a pod.

lucka037
18. máj 2016

Ahojte,tento vikend ideme na ukrajinu,chysta sa este niekto?

michak258
18. máj 2016

@lucka037 ahoj ja sa chystam v sobotu

lucka037
18. máj 2016

@michak258 a idete do Uzhorodu?kolko vas ide?

michak258
18. máj 2016

@lucka037 ideme do uzhorodu asi 4ria

kinkinka26
19. máj 2016

Napiste potom,aky sortiment tam maju,my sa chystame koncom maja. Dakujem

kattika24
19. máj 2016

ahojte ako prebieha prechod cez hranice Slovensko -Ukrajina ideme tiež prvy krat do Užhorodu. Prosim nejake info. dakujem

michak258
19. máj 2016

@kinkinka26 ja tam chodim kazdy mesiac a som velmi spokojni maju tam dobri vyber

nm1
27. máj 2016

Ahojte prosim vas neviete niekto nahodou ako sa tam pohybuju ceny bicyklov?
Dakujem pekne 🙂

pepus
27. jún 2016

vie mi niekto odporucit nejaku autobusovu prepravu na trhy do uzhorodu?? ako jazdite??? inak trhy v uzhorode su ovela lepsie ako slamence.. je tam ovela vacsi vyber.... ako niektore veci su tam nekvalitne.. ale zas ked clovek lepsie popozera.. tak najde tam fakt krasne kusky../vyzeraju ako originaly co predavajau v sk-obhodnych domoch.---- len za ovela vyyysiu cenu/.. ja len odporucam.. mam xxx veci z ukrajiny a nikto si nikdy nevsimol zeby to bol fake,,, len vravim musite poriadne pozerat....

lejja
16. sep 2016

Co okrem oblecenia nakupujete? Co sa oplati kupit, nieco z drogerie, alebo potravin.

mija11
9. okt 2016

Prosim vas da sa ist zo Slemienca do Uzhorodu normalne aj svojim autom alebo len taxikom??

mija11
9. okt 2016

A este sa chcem opytat ako je to s cigaretami? Kolko krabiciek na osobu mozem previest?

lejja
10. okt 2016

@mija11 do Užhorodu len taxíkom, auto musíš nechať v Slemenciach, tam je pesi prechod cez colnicu. Cigarety možeš 2 krabičky na osobu.

mija11
26. okt 2016

Dakujem ;)