icon

Nákupy na Ukrajine- Veľké Slemence. Oplatí sa tam ísť?

jana822
28. jún 2010

Ahojte chcem sa spytat ze či bol niekto na nákup na ukrajine cez Veľké Slemence.Chcem sa spytat ze ci sa tam oplatí?je tam dost velky trh a da sa tam hocičo kupit???dakujem za odpovede 🙂

enusko
Odpoveď bola odstránená
jarka207
22. feb 2017

Vie mi niekto povedat kolko stoji zavinovacka na UA?Dakujem

gabikahlivistia
11. mar 2017

Ahojte neviete náhodou že či majú také niečo na UK? A za akú cenu? Môže byť aj iné ale žeby to bol stan pre deti dakujem

erikaimrichova
11. máj 2017

ahojte boli ste niekedy teraz v Užhorode ? ake ceny sa tam pohybuju ? "znackove" botasky,supravy,tricka ? dakujem

lenuskaatobi
11. jún 2017

Ahojte prosím vás sa otvorene trhy na Ukrajine Užhorod?

jarka207
11. jún 2017

@lenuskaatobi ano,kazdy den,okrem pondelka.My chodievame v nedelu

erikaimrichova
15. jún 2017

Ahojte tak mi sme tam boli minulý týždeň

katherine82
16. jún 2017

@jarka207 oplati sa? Maju dobry vyber?

gabikahlivistia
17. jún 2017

@katherine82 na uzhorode maju dobry vyber na ubli nic moc

saskaerik
30. jún 2017

Ahojte prosím vas ako je s cakanim na hraniciach? Na budúci týždeň by som chcela ist do Uzhorodu. Dakujem za info 🙂

erikaimrichova
1. júl 2017

@saskaerik ahoj mi sme tak boli a neodporúčam vám ísť cez hranice autom ...čo som videla slovenské autá ako tam dopadli mi bolo až zle ...boli sme pred mesiacom ...

novana
1. júl 2017

@erikaimrichova, môžeš upresniť, ako dopadli? 😲

saskaerik
2. júl 2017

Ahojte a neviete prosim vas ako je to pri prechode cez Velke Slamenece a potom si zobrat taxik do Uzhorodu?

lejja
2. júl 2017

@saskaerik ak chceš ísť do Užhorodu, tak áno.

erikaimrichova
3. júl 2017

@novana pocuchane ,doskriabane , značky vytrnute,svetlá rozbité ....stačí ? ;)

erikaimrichova
3. júl 2017

Taxík z veľkých slamenciach do uzhorodu stoji 25€ tam aj s5

saskaerik
3. júl 2017

@lejja a musim tam najprv volat alebo tam su taxiky a hned ma zoberu? 🙂 chcem si byt ista, lebo som niekde citala ze to uz zakazali ci co a neviem ci mam tym taxikarom aj verit

lejja
3. júl 2017

@saskaerik nemusíš nikde volať. Taxikári tam majú zaparkované autá a čakajú, či si ich niekto neobjedna. Nikdy sme nemali problém, vždy nás odviezli do Užhorodu a aj počkali a potom odviezli späť do Slemeniec.

erikaimrichova
3. júl 2017

Taxikári tam čakajú na ladach ako supy :D

saskaerik
4. júl 2017

Super 🙂 tak sa asi vyberiem do tych Slemeniec. A este jedna otazocka o kolkej je najlepšie ist? A do kolkej aj? Ďakujem baby veľmi mi pomahate :*

lejja
5. júl 2017

@saskaerik tak my ideme vždy tak, aby sme o 8 tam boli. Je ešte volné parkovisko a aj prechod (colnicu) otvaraju. Nám cesta trvá 2 1/2 hod., takže my radšej skôr ráno a nech sme potom doma čím skôr. A do koľkej? Kým nenakupite 😊. Dohodneš sa s taxikárom, že koľko ma počkať, či 2-3-4 hodiny. My sa ešte vždy v Slemenciach zastavíme na pizzu a až tak ideme domov.

saskaerik
5. júl 2017

@lejja dakujem velmi pekne za pomoc :*

zzuzika511
16. okt 2017

@jarka207 dobry vecer je tam v nedelu vela ludi??

jarka207
17. okt 2017

@zzuzika511 ani nie,kedze je to velke trhovisko,tak nemate pocit ze je tam mnozstvo ludi,kedze su roztahany,je tam vela uliciek

zzuzika511
17. okt 2017

@jarka207 ok dakujem mne ide skor o cakanie na hranici ako o trhovisko

jarka207
18. okt 2017

@zzuzika511 tak toto je o stasti,odkedy nepotrebuju viza tak je to vselijake,mozete byt vybavena za pol hodiny ale aj za 4.Dovtedy to bolo cca.pol hodiny.Odvtedy som ja nebola a manzel asi 2x a to raz v pohode a druhy krat ani neviem kolko hodin cakal a to bol az vecer.Treba sledovat stranku na fb-hranicne prechody,tam zvyknu davat info aky je aktualny stav

katherine82
18. okt 2017

Boli ste niekto v uzhorode v nakupnom centre? Ake tam su obchody?

zzuzika511
18. okt 2017

@jarka207 ok dakujem prepacte ze vas otravujem😉 a posledna otazka v nedelu su trhy a casovo ako?

jarka207
27. okt 2017

@zzuzika511 prepacte,ze az teraz,nebola som tu par dni.Tak vacsinou do tej 14-tej,niektorí aj dlhsie

stefi80
5. nov 2017

Prosím Vás, má niekto nejaké informácie o trhu v Užhorode? Napr.aké ceny sa tam pohybujú značkové lyžiarské súpravy (bunda + nohavice)?