Nákupy na Ukrajine- Veľké Slemence. Oplatí sa tam ísť?
Ahojte chcem sa spytat ze či bol niekto na nákup na ukrajine cez Veľké Slemence.Chcem sa spytat ze ci sa tam oplatí?je tam dost velky trh a da sa tam hocičo kupit???dakujem za odpovede 🙂
Vie mi niekto povedat kolko stoji zavinovacka na UA?Dakujem
ahojte boli ste niekedy teraz v Užhorode ? ake ceny sa tam pohybuju ? "znackove" botasky,supravy,tricka ? dakujem
Ahojte prosím vás sa otvorene trhy na Ukrajine Užhorod?
@lenuskaatobi ano,kazdy den,okrem pondelka.My chodievame v nedelu
Ahojte tak mi sme tam boli minulý týždeň
@jarka207 oplati sa? Maju dobry vyber?
@katherine82 na uzhorode maju dobry vyber na ubli nic moc
Ahojte prosím vas ako je s cakanim na hraniciach? Na budúci týždeň by som chcela ist do Uzhorodu. Dakujem za info 🙂
@saskaerik ahoj mi sme tak boli a neodporúčam vám ísť cez hranice autom ...čo som videla slovenské autá ako tam dopadli mi bolo až zle ...boli sme pred mesiacom ...
@erikaimrichova, môžeš upresniť, ako dopadli? 😲
Ahojte a neviete prosim vas ako je to pri prechode cez Velke Slamenece a potom si zobrat taxik do Uzhorodu?
@novana pocuchane ,doskriabane , značky vytrnute,svetlá rozbité ....stačí ? ;)
Taxík z veľkých slamenciach do uzhorodu stoji 25€ tam aj s5
Taxikári tam čakajú na ladach ako supy :D
Super 🙂 tak sa asi vyberiem do tych Slemeniec. A este jedna otazocka o kolkej je najlepšie ist? A do kolkej aj? Ďakujem baby veľmi mi pomahate :*
@saskaerik tak my ideme vždy tak, aby sme o 8 tam boli. Je ešte volné parkovisko a aj prechod (colnicu) otvaraju. Nám cesta trvá 2 1/2 hod., takže my radšej skôr ráno a nech sme potom doma čím skôr. A do koľkej? Kým nenakupite 😊. Dohodneš sa s taxikárom, že koľko ma počkať, či 2-3-4 hodiny. My sa ešte vždy v Slemenciach zastavíme na pizzu a až tak ideme domov.
@jarka207 dobry vecer je tam v nedelu vela ludi??
@zzuzika511 ani nie,kedze je to velke trhovisko,tak nemate pocit ze je tam mnozstvo ludi,kedze su roztahany,je tam vela uliciek
@jarka207 ok dakujem mne ide skor o cakanie na hranici ako o trhovisko
@zzuzika511 tak toto je o stasti,odkedy nepotrebuju viza tak je to vselijake,mozete byt vybavena za pol hodiny ale aj za 4.Dovtedy to bolo cca.pol hodiny.Odvtedy som ja nebola a manzel asi 2x a to raz v pohode a druhy krat ani neviem kolko hodin cakal a to bol az vecer.Treba sledovat stranku na fb-hranicne prechody,tam zvyknu davat info aky je aktualny stav
Boli ste niekto v uzhorode v nakupnom centre? Ake tam su obchody?
@jarka207 ok dakujem prepacte ze vas otravujem😉 a posledna otazka v nedelu su trhy a casovo ako?
@zzuzika511 prepacte,ze az teraz,nebola som tu par dni.Tak vacsinou do tej 14-tej,niektorí aj dlhsie
Prosím Vás, má niekto nejaké informácie o trhu v Užhorode? Napr.aké ceny sa tam pohybujú značkové lyžiarské súpravy (bunda + nohavice)?