icon

Naozaj je vykasanie rukávov na košeli moderné obliekanie?

arcticcode
21. júl 2019

Dnes ideme so zenou za krstnych a presviedca ma, zevraj toto je moderne obliekanie (vykasane rukavy a nezaonacena kosela v nohaviciach). Je to tak, ci budem za debila? 😀 ja som jakziv nepocul o tom, ze by sa vykasavali rukavy na dlhej koseli

Naozaj je vykasanie rukávov na košeli moderné obliekanie?
Strana
z3
stanzi
21. júl 2019

@deti95060810 preboha len to nie....kosele s kratkym rukavom na spolocensku udalost su smrt

taga
21. júl 2019

@dovozadokoca presne tak a prosím zapnúť aj ten prvý gombík... Nezapnuta košeľa, krátka kravata, košeľa von, rukávy vykasané... Za mňa to nie je moderné, za mňa je to LAZNICKE.
@arcticcode rukávy dole nie sú starecké, je to košeľa a oblek, tak to proste ma byť... Tie vykasané rukávy - to je ako šofér autobusu

jankapepe
21. júl 2019

@arcticcode keď už modrene tak treba kúpiť nové nohavice a úplne inú košeľu! Staromódne nohavice s košeľou tohto strihu treba buď nosiť klasicky alebo ísť na nákup.

ukulela
21. júl 2019

asi uz po funuse - ale bolo ste za krstnych - nie? hadam bolo sako .. ak nie, tak co uz 🙂

miui
21. júl 2019

@bucko555 koselu s kratkym rukavon moze mat na svadbe jedine casnik

evkamotka
21. júl 2019

Akoze na krstiny hm. Manzel chodi za elegentneho a nikdy nic nepokazil, praveze si drzal uroven patricnu situacii. Tzn cierne nohavice, biela kosela, zakasana, dlhe rukavy. Ta kravata na obrazku ma mimochodom zlu dlzku, farba kosele na krstiny ee a kratky rukav (prip este aj s kravatou) je totalne modne fauxpas

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
arcticcode
autor
21. júl 2019

@ptmt1011 ale ja som sedliak, to je ten problem 😀

terezka1947
21. júl 2019

@arcticcode akoze nechapem....tak bud sa obleciem lezerne-zamerne nepisem sportovo alebo sviatocne a nuc nikde nevykasujem,ani kravatu s rozopnutym gombikom som este nevidela. Tak akurat na opitych muzoch na akciach.po polnoci.
Toto nema nic s modernostou,ale s uplnym nevkusom.

terezka1947
21. júl 2019

No ono prave "sedliaci"su lepsie obleceni ako ludia,kt.chcu byt za kazdu cenu moderni.

nyusika
21. júl 2019

@miui aj to nie všade 😁😁😁

judar
21. júl 2019

@arcticcode tak nato kašli a chod si po svojom jak sa cítiš druhí ti do toho nemajú čo kecať a to vo svete krížom krážom chodia aj horšie na udalosti oblečený dokonca už aj verejne po uliciach ako strašiaci do kukurice a je im to jedno hlavne ze sa dobre cítia :D ja som zamlada vletela do 4* hotela na večeru v roztrhaných rifliach a v motorkárskej bunde a bolo mi to šuma fuk aj tam tam boli decká vo futbalových dresoch ešte aj chlap v monterkach😂 keby ma bol vtedy moj manžel videl tak by ma za ucho od hanby odtial vyvliekol a dával by mi prednášku (potrpí si na slušné oblečenie) ....

nyusika
21. júl 2019

@terezka1947 ake my píšeme o sedlaaaaakoch. nie o sedliakoch

0hena0
21. júl 2019

@arcticcode 😂😂😂 toro by som muzovi poradila, keby ze mam v plane z neho gadza spravit 😂😂😂👍

terezka1947
21. júl 2019

@nyusika v com je rozdiel?

deti95060810
21. júl 2019

@stanzi a to od kedy...

nyusika
21. júl 2019

@terezka1947 vo význame 😊

terezka1947
21. júl 2019

@nyusika ani nie,ked to tak.sledujem na MK

nyusika
21. júl 2019

@terezka1947 tak treba sledovať život aj mimo MK a hlavne nebrať všetko 100 pct vážne

terezka1947
21. júl 2019

@nyusika no,kedze sme na MK..tak.beriem ten vyznam aky mu.konik dava.
Mne to "pomenovanie" nie je sympaticke a nepouzivam ho.

sticker
elementissa
21. júl 2019

@terezka1947 sedliak je povolanie - človek, ktorý pracuje na statku alebo na poli. Sedlak je mentalita veľkého percenta slovenského národa

via88
21. júl 2019

Necitala som ostatbe komenty, nie, takto to nie je ok, moze byt ak je nejaka sportovejsia kosela a nohavice, potom ano, ale nie tesilaky a oblekova kosela, uf. *skrabem si oci z hlavy* 😁

eva8
21. júl 2019

V slovenskom synonymickom slovniku som nasla len slovo sedliak. Sedlak je asi slangove, mozno narecove slovo, alebo cechizmus. Neviem

zulumilo
21. júl 2019

@elementissa sedlak je slangove slovo. rovnako ako napr slovo haluz 😉

sono2
21. júl 2019

@arcticcode košeľa dovnútra, riadne zapnúť vrchné gombíky a novú kravatu. Táto je hrozna. A rukávy dole. Toto sa robí na ležernych ľanových košeliach, nie na takejto klasike

23121974
21. júl 2019

@arcticcode Tá prvá fotka je hrôza 🙊 Prepáč,ale ako úplný sedlák,žena asi nevie čo je moderné,..Tá druhá foto je fajn 🙂

gabika0825
27. júl 2019

Neviem kde tvoja žena na to prišla že to je moderné 😃 akože košela sa môže nosiť aj tak ako máš na prvom obrázku, ale nie takéhoto typu. Keď sa zvolí košela, ktorá je dlhšia a má na boku rozparky tak áno, ale jedine k džínsom, alebo k nohaviciam na bežné nosenie. A bez kravaty. Ale keď človek ide na nejakú udalosť a má na sebe ešte aj lakovky a kravatu, plus elegantné nohavice tak to určite nie. Tam sa treba držať kódexu. Nie vymýšlať, lebo to vyzerá strašne 😃

bodkolienka81
28. júl 2019

@arcticcode no kazdemu ako je lepsie, ale podla mna zena myslela nieco taketo .. dolezity tam je paradny opasok vo farbe topanok. Hnedy k modrej koseli je top. Ale vy ste isli na krst do kostola a tam naozaj zakasana kosela dlhy rukav a oblek

Strana
z3