Napichané pery - čo je to za trend?
Čo je toto za nový trend?
Pomaly každá druhá žena má napichané kačacie pery. Nemám nič proti prirodzenemu skrášľovaniu keď sú pery jemne upravené, ale tento trend kačacích pier je vážne na smiech.
Prečo toto ženy dobrovoľne robia so sebou a myslia si pri tom ake sú krasne?
@macamliecna krasna foto. Sokovali ma ti stihli ludia. Takuto foto by si dnes neurobila. 🙂Apropo, je to taky spomienkovy optimizmus. Foto ma vyse pol storocia-to hovori za vsetko. Mohla by byt aj fotka ako zeny volakedy prali v zime na potoku, prali latkove plienky, riady umyvali rucne, chodili vsade pesi, lebo nemali auto... Aaaaaach ...ake to muselo byt romanticke a zdrave...a prirodzene.
Vies...vsetko ma pre a proti. Kto ma jemne a prirodzene upravy, tak preco nie? Ked zena trpi pre vzhlad a pomoze jej to, preco nevyuzit. Lebo priznajme si...prirodzene krasna je maloktora.
Volakedy bol pansky vymysel aj ruz na pery a farba na vlasy....
@morgane1975 mne mama vlastnoručne urobila trvalú v mojich 15-tich, lebo podla jej vkusu jedine vlasy s trvalou boli pekné. Ale ja som chemlon nemala, ani mikrofón na hlave, ale mala som trvalú na dlhých vlasoch a to vyzeralo fakt dobre. Keď som sa rozhodla po pár rokoch, že už nechcem riešiť trvalú, moja mama bola urazená, že to ako chcem chodiť po svete s rovnými ulízanými vlasmi?😂
@kittykat22 hlavne že ty si supertolerantna 🤣🤣 ale len k tomu čo sa ti hodí. 😂 v každej jednej diskusii urážaš. Ty musíš mať veľmi nešťastný život… 🫣
@anonym “ano presne tak, mam potrebu o tom zakladať anonymnú diskusiu. A ty mi neanonymne odpovedaš. Aj moje aj tvoje rozhodnutie je v poriadku. Pravidla MK nám to umožňujú” - presne tak ako aj rozhodnutie žien s napichanymi perami je v poriadku.😄
Teraz pôjdem ja založiť diskusiu o tom “čo je to za trend že každý rieši, kto si dá čo na ksichte spraviť” , to bude tiež v poriadku.
Veď keď sa ti to nepáči , hnusí tak sa nato nepozeraj 😄 nechcela by som mať tak nudny život že by mi nedalo spávať to , čo si niekto iný robí so svojim vlastným ksichtom😂 podla mňa ty ani nemáš nudny život , ty máš podla mňa iba menštruáciu a potrebovala si sa pohádať a aby sa každý s každým pohádal lebo vies že tu sú všelijaké ženy aj tie ktorým sa to páči aj tie ktorým sa to nepáči. Dúfam že sa ti to nepodarí! 😄
@0silvia0 tak to áno… na niektorých to vyzeralo dobre. Ale ja mám husté vlasy to by som vyzerala ako baran 😂 Nie každému sa to hodilo. Ale väčšina si to dala.
No nie su spokojne so svojimi perami, maju na to peniaze, odvahu, nechcu sa depkarit tak si to daju urobit. Ved je to ich telo. Nenapadlo ta to takto?
Myslim, ze v dnesnej dobe je toho omnoho viac, co si zasluzi pobúrenie nez len tie napichane pery 🙈
Nie, nepaci sa mi to.
@nyusika nebudem sa tu tváriť, že na Instagrame sledujem len profily s hlbokými myšlienkami obohacujúce môj život a myseľ 🌻
A keď mi v každej storke udrie do očí napichaná pusa a mne preblesne hlavou myšlienka “Ach prečo, veď ona bola taká pekná”, je najvyšší čas kliknúť na unfollow
a tak vies, je to kazdeho vec. niektore aj ked sa im ludia napriklad smeju, tak si z toho nic nerobia a kolke si ich aj napriek tomu daju este dopichat. niektore prehanaju a najhorsie je na tom to, ze su na to este aj hrde
Bohuzial, vela zien to prehana, nemalo by to bit do oci, a treba ist vzdy k odbornikovi, ktory vie zareagovat na mozne komplikacie.. Za mna je krajsia prirodzenost, osobne chodim na mini botox a profhilo, ktore nedodava tvari zbytocny objem, aby som nebola casom ako balon, pretoze najnovsie vyskumy a skusenosti dokazuju, ze kyselina sa v tvari nikdy uplne nevstrebe- aj ked sa hovori ze do 6-12 mesiacov zmizne, nieje to tak.. Casom tvar ziska velky objem, vid niektore celebrity.. Zosietovana kyselina ktora sa pouziva aj do pier uz nieje ta telu vlastna kyselina..
A co som si vsimla, obrovske pery idu ruka v ruke s mihalnicami ako dva zmetaky 🙂
Treba s mierou , to je všetko, niekto to preženie a vyzerá ako kačka ....no kto má úzke pery , komu padajú kútiky, prečo nie, prečo ak sú dostupné metódy nepomoct si ak má žena komplexy, nielen pery, množstvo o žien si dáva dopichy do problematických časti, žiadny krém totiž výplne v tvári neurobí ani nevyhladi vrásky
@diewcatqoo Napichané pery sú len vrchol ľadovca. Ja napr. úplne spoľahlivo viem na prvý pohľad rozpoznať, že žena je z východnej Európy - lebo také množstvo a tak nevkusný make-up sa inde nosieva len zriedka.
@lulupulu 😉😉😉pani Viestta v každej diskusii dáva rady, má pocit že jej názor je všade potrebný a poučný, naj a keď nie je aj tak je...hej v diskusii o trojke v sexe sa jej zdalo normálne , ak si dvaja manželia prizvu😁🕺 tretieho, nazývala to praktikou.asi (pomôckou)Ja neverou 😉😉
ano, ak je to prirodzené, že má malé pery,tak ich trošku sformuje, to je ako iné nedostatky, ale niektoré ženy otras, nie nezávidime vám, to je váš problém, keď si myslíte, že sa to chlapom páči, no poznám dosť mužov, čo sa nad tým smejú, a nie dedkov hej? Aj môj sa minule zadíval v tescu na jednu babu, a ja že či mám žiarliť, keď sa tak zabudol, prišla som k nemu, zameriam uhol jeho pohľadu a pýtam sa, čo študuje, a on mi hovorí,, nepochopím tie ženy ako sa môžu takto zopičiť, veď toto keď mám pobozkať, tak ako opici riť, tá baba to mala ako káčer , potom povedal, že minule to rozoberali s chlapmi v robote, lebo jednu takú majú aj v práci a vždy keď ide okolo tak si robia z nej prdel a ona da predvádza a usmieva, lebo si myslí, že je pre nich kosť, tak, že tak milé dámy, môj mm je svalnatý vytrenovaný a pohľadný muž, žiaden výrastok. Nuž, ale každého osobná vec, môj názor, ak si myslíte že ste pekné a pohľad na vás je krásny,len keď niekto čumi, skúste sa zamyslieť,či to nieje preto, že mu nejde do hlavy myšlienka, prečo tak pekná žena robí zo seba toto monštrum, môžete sa hnevať baby čo to robíte koľko chcete, toto naozaj nieje o kráse, ale vymytej tupej hlave, sestra má synov 30 a 28 ročných, športovci fakt pekní chalani, vyjadrili sa tiež, že otras, majú priateľky pekné baby, ale obe sú prirodzenej krásy nad ktorú niet, starajú sa o seba, obočko, mierne mihalnice, make up prirodzený, cvičia, ale na kačacie pery majú svoj názor, dokonca ten mladší sa pozná so Zuzkou Plačkovou a povedal, že je to nie moc pekná žena, že už to prehnala, menšie úpravy keď mala, bola ok, ale teraz, že otras ,v reále oveľa horsie. Nuž robte si so svojim telom čo chcete, je to vaša vec, ale verte, že nie každý pohľad okoloidúcich a podobne je o tom, že ste krásne, skôr opak. A poznámky, či závidím? Neviem čo, ja prdel na ksichte nosiť nemienim.
Ahojte,mňa striasa keď to vidím, prirodzená krása bola,je aj bude vždy NAJ...keď sa niekto dobrovoľne zohavuje a myslí si,že je krásny, to je jedno žena či muž, nekecám mu do toho...poznám osobu, ako dieťa som ju považovala za krásnu zovňajškom, ale prirodzene krásnu, stačilo aby si umyla ráno zuby a mohla vyraziť,teraz umelé mihalnice,nechty,vlasy,cecky, a najnovšie aj napichané pery, keby možem tak pošlem fotku pre porovnanie, ale nechcem byť sviňa, jednoducho chce byť večne mladá,moderná,štýlová a neviem aká, no je najmä umelá...😥
@martina8843 obrovske pery nejdu vzdy s mihalnicami ako zmetaky.
ale nasrate v hlasve sa vzdy rovna napisem stupidny komentar na konika
Mám prirodzene plne pery, dokonca na základnej sa mi kôli tomu posmievali. Brala som to tak že však deti bláznivé. Ale keď teraz vidím na niektoré tie komentáre, to je horšie ako tie deti v škole. V dospelosti som sa nikdy nad tým už nepozastavovala, veď všetci máme nejaké nedostatky aj prednosti. Nenosím ani rúž aby som si ich ešte viac nezvyraznovala, ale keď vidím tie komentáre že kačica a pod. ani si nechcem predstaviť čo si o mne myslia ľudia ktorý má nepoznajú. Každý by sa mal najprv pozret na seba a nesudit druhých, nemôžete predsa vedieť či to tá žena má napichane alebo prirodzene.
Mne sa to veľmi nepáči. Vo všeobecnosti, keď na niečom vidieť, že je to umelé, nie prirodzene, nepôsobí to pre mňa pekne.
Ja mám sama a niektoré keď vidím tiež sa mi to nepáči,že je to moc,,že to by som nechcela,ale takisto neriešim ak niekto nemá pery,každého telo,mna sa to netyka,ale je fakt že tie ruský ukrajinský to Maju často veľmi zle,tie nemusia tie ústa otvoriť a viem že nie sú od nás😃
Mas pravdu... Strašne vela je jich zrazu 😄😄😄🤦♀️🤦♀️🤦♀️... A vyzera to otrasne... Všetky na jedno kopyto 😄
Mne zvacsovanie pier nepride ako novinka. Robili a robia to bezne v mojom okoli niektore zeny uz hadam 6-7 rokov.
Mne pride ako novinka (ale mozem sa mylit) operacne upravovanie viecok (hlavne tie, co ich maju zapadnute, tak aby boli dvojite) a vytahovanie vonkajsich kutikov obocia nitami, aby sa mu upravil tvar. Uz nie iba jeho trhanie, malovanie, ci tetovanie. Ale snaha zachovat ho, ake je, iba jemne tvarovat trhanim, no tvar mu vyraznejsie upravit takto lahkym operacnym posunutim.
Ja suhlasim, katastrofa. Kedysi to boli len nejake celebritky ale teraz napriklad u nas casnicky🙈🙈🙈🙈a neviem ci si to pichaju same ale katastrofa. Strasne…
Dorobene su a ja neviem ci sa nevidia alebo im to nema kto povedat ale na zaplakanie alebo na smiech…
@weronika692 ved o to prave ide. Mozeme vediet🙂 lebo je to proste poznat.Prirodzene plne pery vypadaju inak🤷♀️
Je to krásne , žene to pridá na kráse....
Ja sama by som šla ale bojím sa....
@weronika692 ale je rozdiel mať prirodzené plné pery a napichane plne ,,pery,,. Lebo keď sú napichane, je zdvihnuta aj tá časť nad perou, je to proste vidno, že žena to ma napichane. Akoby ju pichla osa, je tam akoby opuch, kdežto pri skutočných veľkých perách to nie je.
Mne sa teda jemne skraslovanie velmi paci. Sama mam napichane pery, chodim na botox a nite, mam upravene prsia, bola som na blefaroplastike a som spokojna. Za mna, ked sa to neprehana, tak preco nie, ak sa zena citi po tom lepsie. Nehanbim sa za upravy na sebe a ani sa netvarim, ze nic nemam urobene, ked sa ma niekto opyta, tak otvorene poviem na co vsetko chodím. Nech si kazdy robi co len chce, aj ked samozrejme mega gambicky, ze to vyzera jak dva parky, to je aj za mna cele zle. Nic netreba prehanat.

Je to des… ale každá doba ma svoje. Spomínam si, keď som bola mladá letela trvalá na vlasy. Vyzeralo to ako chemlon ale každá to mala. Okrem mňa. Mne to mama nedovolila a dnes som jej vďačná že na fotkách z mladosti nevyzeram ako čudo s baranicou na hlave. 😂