Napichané pery - čo je to za trend?
Čo je toto za nový trend?
Pomaly každá druhá žena má napichané kačacie pery. Nemám nič proti prirodzenemu skrášľovaniu keď sú pery jemne upravené, ale tento trend kačacích pier je vážne na smiech.
Prečo toto ženy dobrovoľne robia so sebou a myslia si pri tom ake sú krasne?
mna by inak velmi zaujimalo, ci tie hrdinky, co tvare inych ien nazuvaju "prasacie rite, opicie neviem co..." toto povedali aj tym zenam naczivo. \
a ci by boli ony OK s tym, ze im, pridane ich detom niekto napise/povie, ze su tlste jak diva svina...alecho chude, jak tycka do fazule...
lebo ja fajn byt hrdinka na socialnej sieti, ze ano.
ja osobne suhlasim s primeranymi omladzujucimi kurami , masazami a pod. ale vsetky prehnane napichane a do oci bijuce kozmeticke zakroky a takisto akekolvek tetovania a polmetrove nechtiska su absolutny gyc. nikdy nevidis take nieco na ludoch z kralovskych rodin ci aristokratov.
Ked ma niekto úzke pery a ma to urobene prirodzene, nie je problém.
Ked niekto vyzerá ako kačica a nie je jej to trápne, no co s tým? Povedat ze vyzerá ako 🦆 by jej v prvom rade mali povedat v rodine.
My si takéto veci otvorene vravíme aj medzi sebou baby. A presne jedna si nechavala zväčšiť pery (dovod neviem, nepotrebovala to vobec) a ked sme jej povedali ako vyzerá, ze jej bolo povedané ze to až tak zle vyzerať nebude... cize asi tak.
@elizabet173 takže sex v trojke nie je obojstranná nevera? Do manželstva idem a vzťahu s tým že hocikedy tretí človek?Nemáš pomýlené hodnoty v živote?Ak budu partneri súhlasiť to nie je nevera...?. ,😁😁😁😁Ak pôjde muž do Bordelu ale povie to žene , tiež to nie je nevera?
@elizabet173 Vesta má široky záber v každej diskusii,tak ju počúvaj a riad sa nou
Keby len pery,ale co to obocie a napichana tvar botoxom. Ale tak,ked sa citia lepsie,nech si hyzdia svoju tvar.
Nepáči sa mi to.
A čo to je za novy trend aby ľudia hľadeli a hovorili len o druhých???a mali vždy potrebu komentovať druhých??každý nech hľadí na seba ....v prvom rade ...a nie nie na druhých 🙈🙈🙈
Nepáči sa mi to čo dnezne ženy robia dajú na seba kylo meikapu zväčšia si prsia napichaju pery potetuju sa a neviem co všetko a myslia si aká som pekná pekná žena je podľa mňa od narodenia pekná bez hocijakých tých zbytočnosti keď sa chcem niekomu páčiť tak sa mu páčim taka aká som a nie umelo upravená to je môj názor
Katastrofa 🤫🤣 ukážte mi jedného normálneho muža ktorý má maminu s mega perami ako kacer Donald ? 🤫 Vyzerá to hrozne ...jedine na sex toto bude pre muža dobré ale to je všetko 🤣🤟
@lucinkaboz láska pozná len vzťah medzi dvoma partnermi a keď ti muž navrhne trojku tak potom to už nieje o láske ale obyčajnom sexe 😂... Každá zoznamka už len ..hľadáme niekoho do trojky 🤣🤟 alebo sama transka ,gayovia ,lesby ...katastrofa už tu v tomto svete hľadať tú pravú lásku
@nikolka1986 ani mne sa to nepaci a nedala by som si, ale ano, tema zbytocna
Manzel vravi, ze vyzeraju ako rozvareny kabanos 😁 ked je to vramci normy tak v pohode, ale kacaci zobak je odpudivy...
@monika494 Len aby si nebola prekvapená, ktovie či mu ten jeho "kabanos" z takých žien nestojí.
@nikolka1986 🤪🤪🤪🤪 stoji skor rozum co za babu sa hentak zhovadi..
@monika494 Nemyslím že každá to tak má, aj tu sú kočky ktoré majú zväčšené pery, vidieť to, ale fakt im to pristane. Skôr tvoj manžel má nejaký komplex, keď toto rieši. Chlapov toto nezaujíma, alebo vie, že taká žena by ho v živote nechcela.
@nikolka1986 ries si svojho muza a mojho nespiminaj. Bola tema ci sa pacia napichane pery a ja som zareagovala. Na co sa zadavaju debaty ked sa podaktore znizia na osobne utoky a nadavky?
@monika494 Prosím? Veď ty tu urážaš, citujem: "vzdy sa na takych vyumelkovanych babach smejeme" - keby sa môj smial nejakej babe, len za to, že vyzerá inak ako baby ktoré sa mu páčia / čo tvrdíš ty / tak mu poviem či nie je kabanos alebo normálny. Ako píšem, nie každá to má urobené zle, nech si každý robí čo chce, komu sa to páči, tak nech.
@monika494 aha, takže rozvareny kabanos a kačací zobák urážky nie sú? Nenapadlo ta, že to tu čítajú ženy ktoré možno majú samé úpravy, taketo vysmievanie im asi ako padne? A nie ja nemám žiadne úpravy, ale takéto prízemné vysmievanie je ako na základnej, normálne má šokuje že toto riešia dospelí ludia..
Kačice na výkrm....mi to pripomína.😉
Keď sú pery napichané s mierou a vyzerajú skoro ako prirodzene, vkusne, tak sa mi to aj páči. No tie prehnané pery ako kačka sa mi nepáčia.
@elizabet173 to im nevysvetľuj, nedokážu si predstaviť, že niekto iný žije inak, pritom šťastne, ako ony
@jana_eyre_2
Ja mám pery,prsia,tetovanie,a vytetované obočie a toto ma neurazí😃myslim ,že nikoho kto má niečo urobené a číta to tu tieto názory netankuju,teda minimálne by nemali😏

Ja si skôr myslím, ze kačacie ustupujú a je tu nová metóda russian lips. To vyzerá veľmi dobre 🙂. Vygoogli si. A áno, aj ja mám napichané pery, ale 3D metódou. Žiadny kačací pysk.