icon

Napichané pery - čo je to za trend?

5. dec 2022

Čo je toto za nový trend?
Pomaly každá druhá žena má napichané kačacie pery. Nemám nič proti prirodzenemu skrášľovaniu keď sú pery jemne upravené, ale tento trend kačacích pier je vážne na smiech.
Prečo toto ženy dobrovoľne robia so sebou a myslia si pri tom ake sú krasne?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
iveta1970
7. dec 2022

No ono keď sa pozrieme do histórie, vždy tu boli ľudia ktorí chceli za každú cenu pútať pozornosť. Napríklad korzety a ženy v nich odpadávali nemohli dýchať, farbenie vlasov v 50 rokoch čistou chémiou, nenositeľné topánky a takto by som mohla pokračovať...ale je pravda, že v súčasnej dobe je toho nejako viac...niekedy mám pocit ....že na ulici stretám mimozemšťanov. Žena má byť v prvom rade žena! Aspoň podľa mňa.....ale proti gustu žiadny dišputát...tak už mlčím.

jana_eyre_2
7. dec 2022

@jovka veď to je super že ťa to netankuje, iného možno hej.. ozvala som sa preto lebo autorka tých výrazov sa ohradila ako tu niekto uraza jej muža a pritom sama píše urazky a očakáva že to bude vtipné.. nemám proste rada ak niekto nevidí, že robí sám to čo vycita inym..

jovka
7. dec 2022

@jana_eyre_2 tak snáď žiadnu rozumnú ženu nemôže vytočiť diskusia na koníku a názory ľudí ktorých nepoznáme,nežijú s nami atď,to akoby som si robila starosti,že niekomu cudziemu sa nepáči,že mám 41nohy😃no môžem ho ja. *****🙂

lucinkaboz
7. dec 2022

@elizabet17
@elizabet173 pokiaľ viem manželstvo sa uzatvára medzi dvoma ľuďmi , o čom je manželská vernosť ? O tom že budú patriť jeden druhému celý život , ako dušou tak telom , sľuby sa uzatvárajú takto ako v kostole tak i mimo neho .Ak potrebujú vo vzťahu tretiu osobu nie je to okorenenie ale nevera o ktorej sa "vie" a zlyhanie oboch ľudí, obaja sa podvádzajú asi tak. Ak by sme všetci súhlasili a brali sex v trojke ako bežnú záležitosť nazývali ju okorenenie asi by sme boli trochu pomýlená spoločnosť nemyslíš?A čo sa týka toho Bordelu , napísala si že ak sa i tom vie, medzi manželmi tak to nie je nevera. Ak teda manžel oznámi manželke že si užije s niekým iným a manželka o tom bude vedieť....je to nevera tak isto ako sex v trojke.Nezalezi na tom , že teraz si neužíva😄😄😄😄veď ona môže potom , nie?Okoreniť vzťah treťou osobou , aj bez sexu je asi tiež ok

lucinkaboz
7. dec 2022

@nyusikaneriesime či žijú šťastne .... Úplne mimo

lucinkaboz
7. dec 2022

@nyusika šťastne asi nežijú , keď potrebujú tretieho v sexe....

nyusika
7. dec 2022

@lucinkaboz no ako myslíš 😁😁😁

nikolka1986
7. dec 2022

@lucinkaboz Súhlasím, isto tam nemôže byť už láska. Akože budem kukať ako chlap obrába inú a budem na neho s láskou kukať, akože ako super, som hrdá na takého chlapa, teraz ho milujem viac. Alebo iný chlap bude obrábať ženu pred očami jej muža a jej muž si pomyslí, že super presne takú "...." som si predstavoval ak matku svojich detí a ráno pri raňajkách si povieme ako bolo super. Chorá doba.

lavinis
7. dec 2022

Fakt si nemyslím ze každá druhá má napichané pery, dobrá blbosť

lucinkaboz
7. dec 2022

@nikolka1986 niektorí si myslia za obhájiť sex v 3 je ako inovatívna novinka v manželstve, šťastie a záchrana vztahu, ....iba výhovorky. A chorá obhajoba , keď to dvom neklape.

lavinis
7. dec 2022

@lucinkaboz a niektorí si zas myslíme, že je to ich vec a nám nemusia ani nič vysvetľovať ani obhajovať.

nikolka1986
7. dec 2022

@lucinkaboz Keď do postele prizveš tretieho, tam už nie je čo zachraňovať. A nie je to niečo, na čo človek chce v dôchodku spomínať. Chápem, hormóny, nadržanosť zahmlievajú zdravý rozum.

nikolka1986
7. dec 2022

@lavinis Ak si taký blbý, že sa s niečím takým pochváliš, tak nikto nie je povinný držať hubu a môže vyjadriť svoj názor.

given
7. dec 2022

Prečítala som celú diskusiu a konečne viem, kde sa berú tie vtipy o Nikolách

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
charlotte911
7. dec 2022

@weronika692 pozor, prirodzené mäsité pery sú pekné, nemajú vôbec pohľad kačací, to nech ťa netrápi, je to veľký rozdiel a kačacie pery sú také vyduté napuchnuté ako keď ťa včely poštipu, ty sa vôbec neprirovnávaj k týmto ženám, plné pery prirodzené sú pekné, preto sa im hovorí mäsité, kačacie sú napumpované a vyhnuté akoby tak dohora vrchnou perou, to sa nedá pomýliť, naozaj sa netráp, je to veľký rozdiel

simonka22s
Odpoveď bola odstránená
bimbina
7. dec 2022

Tiež som bola v nádeji na perách , s tým , že to bude dokonale . Bola to tak dokonalá bolesť, a pery po pár mesiacoch sú fuč. Ak chceš chodiť na pery , a mať aj z nich pekne pery , minimálne každý polrok na ne chodiť a dávať si ich pichať. Mne tá bolesť za to asi nestojí už viac 😂

luizina
7. dec 2022

@jana_eyre_2 presne tak to bolo aj u mna, kriva sanka, krivá brada, vysusene krive pery, padnute viecka a vela vrasok geneticky.. proste si len trocha pomaham a dufam, ze nevyzeram ani umelo, ani komicky. Robim to pre seba, nie pre iných a naozaj nikdy som sa necitila menejcenna, len proste som dala opravit to, co sa dalo opravit 😊

nyusika
7. dec 2022

@given milión lajkov 😁😁😁

nyusika
7. dec 2022

@bimbina alebo sa vyberieš odborníka, ktorý používa kvalitnú KH a nemusíš chodiť každý polrok

lucinkaboz
7. dec 2022

@simonka22s to sú už parky

lucinkaboz
7. dec 2022

@lavinis a kto chce čo vysvetľovať ?Každý máme nato svoj názor , snáď je normálne mať názor nie
že to nie je ok komu sa ja starám či má alebo nemá ? Hm?

nika185
7. dec 2022

tu je dana otázka na kačacie pery, prečo sa urážate hneď tie, ktoré ich napichane máte tak, ze to nieje cez čiaru, čo som čítala komenty, tak sa baby vyjadrujú aké to je nepekné ako sú tie párky, čo pridala vyššie obrázok, dole pod ním má pery zväčšené luizi a sú také prirodzene, má to pekné,tak čítajte, čo kto píše, aj ja som toho názoru, že úprava áno ak to má pomôcť a nieje to už za hranicu, sme ženy,chceme sa páčiť,ale je pravda niektoré to pehnajú a pitom vyzerajú hrozne, ale napokon je to ich vec a myslim si, že nikto si im netrufne povedať, že ako vyzerá a ona si potom mysli, že je to ok, máme takú kolegyňu, obočie ako Marfuša, očné linky ako strýko Fester, na očiach kefky namiesto mihalnic, na tvari nie make up, ale stavebná omietka, ano opisala som ju hrozne, ale chcem týmto povedať, že za chrbátom je takto preberana, no do očí jej to nepovedal nikto, jej sa to tak páči, nerieši, ale je pravda, že chlapom sa to nepáči, a preto sa ani mne nepáči ako si tu doberate ženy, ktore to spomenuli, ako chlap reaguje na to, že mu kabanos stoji koli takej a nepovie žene, žeby ju najradšej po.....l, akože sorry, toto tvrdiť je naozaj detinské, pretože aj ja poznám veľa mužov, ktorým sa toto vôbec nepáči, ak si nepripustite, že naozaj veľké kačacie pery sú hrôza, tak si nenamyšlajte, že ste týmto pre mužov sexi, za mňa normálne zväčšenie áno, kačacie nie ako aj iné úpravy, ja sama mám malé pery a trochu mäska by som tam dala, ale s mierou, možno raz, zatiaľ mám z toho strach, aby som nedopadla akokeby ma dopichali včely, mihalnice trochu predĺžiť ano, tie hrubé metly sa mi nepáčia a linky sú pekné,ak sú jemné, takže nadarmo sa nehovorí, že všetkého veľa škodí a radšej všetko s mierou, lebo aj naše polovičky majú radi krásnu ženu a nie strašidlo čo ide na karneval, nie každý pohľad znamena, že,,wau,, niekedy znamená,,OMG,, tuším niečo podobné som aj tu čítala a ešte k prirodzeným mäsitym perám, tie sú krásne od prírody, pekné a tvarované, vôbec sa nepodobajú tým napichaným, takže tie, čo ich máte buďte radi, tam sa nemáte za čo hanbiť

nika185
7. dec 2022

@luizina áno, takto je to ok, vyzeráš milo a pery máš pekné, tak by to malo byť, určite nie si typu káčer

charlotte911
7. dec 2022

@simonka22s áno, keď sú zväčšené a ukážu pekne, ale takéto akosi pridala foto sú už hrôza, tema je práveže o tomto obrázku, tie, čo máte zväčšené, aby vyzerali ako pravé mäsité, to je fajn

nyusika
7. dec 2022

@charlotte911 úprimne - koľko žien s tak extrémne zväčšenými perami si naživo videla?

ankare
7. dec 2022

@luizina aj dcéra má napichane pery?

ankare
7. dec 2022

@weronika692 máš nádherne pery