Napichané pery - čo je to za trend?
Čo je toto za nový trend?
Pomaly každá druhá žena má napichané kačacie pery. Nemám nič proti prirodzenemu skrášľovaniu keď sú pery jemne upravené, ale tento trend kačacích pier je vážne na smiech.
Prečo toto ženy dobrovoľne robia so sebou a myslia si pri tom ake sú krasne?
Mam kamarátku ta možno chodí stále ale raz to mala ozaj ako kačica, až to nebolo pekne,, na každej to vynikne inak, nech si každý robí zo svojim telom čo chce
@nyusika Pisem z mojej skusenosti, mozno vy mate inu
@weronika692 Pery ako kacica prirodzene mat nemozete, to je nieco uplne ine, tam skor ide o ten efekt, ked sa vam ta kyselina "rozleje" este aj do okolia pier a vyzera to velmi okato. Namiesto decentneho skraslenia to bohuzial niektore zeny prezenu..
Tak je to ich vec, kazdy nech si robi so svojim telom co chce a ak si ho chce takto zhovadit, tak nech sa paci. Viete uchylky mame kazdy ine. Takze je podla mna uplne zbytocne sa nad niecim takymto rozculovat
akože teba sa to netýka, máš pery normálne, tak k čomu ti to je, že koľko som videla v reále? jedna robi na benzínke, druhá ma kozmeticky salón, tretia pracuje v parfumerii, ďalšia vlastní psí salon.... stačí sa prejsť Bratislavou a nájdeš ich dosť, alebo si myslíš, že po ulici nechodia, že nepracujú...?
nyusika, prispevok je odo mňa vyššie na tvoju otázku, neoznačila som ťa, sorry
@nyusika "mna by inak velmi zaujimalo, ci tie hrdinky, co tvare inych ien nazuvaju "prasacie rite, opicie neviem co..." toto povedali aj tym zenam naczivo." No a mna by zaujimalo ci by ste mi do tvare povedali "nasrate v hlasve sa vzdy rovna napisem stupidny komentar na konika".. Vlastne, nezaujima ma to, ale uroven diskutujucich je tu ozaj zalostna.
@martina8843 kľudne by som to povedala, verte mi
Ľudia, ktorí iných posudzujú podľa vzhľadu, majú nasrate v hlave 🙂
@nyusika mala som dostatočne kvalitného. Lenže náplň nezávisí len od kvality , ale aj od tkaniva v perách. 😂 keby ste chodili na pery , tak to asi viete , a prvé pichnutie nieje trvácne . Ak človek na to chodí pravidelne , tak vtedy tie pery majú už efekt . Ako som povedala , mne tá bolesť za to nestojí.
@luizina musím uznať, ze naozaj vyzeráš prirodzene 👍
V tvojom prípade sa naozaj nedá baviť o napichanych kacacich perach.
‘moja jedna kamoska ich ma spravene pekne, jemne. Dufam, ze pri tej jemnosti ostane, lebo to ma pekne.
Nasla som ale napriklad takuto foto a rozmyslam, ci moze byt pre niekoho Kucherenko na tej 1. fotke pekna. Pretoze, pre mna na tej 2. foto vyzera milionkrat krajsie. Ja myslim, ze autora sa pyta na nieco taketo, nie na vas kocky, ktore mate vkusne urobene pery ;)
No preto, ze tym, ktore to robia, sa to paci.
Kacacie pery su len vtedy ak je prehnane mnozstvo kyseliny, alebo prvy mesiac kym odpuchnu, nie je to ziadna plastika, dopichuje sa kyselina hylauron, len treba naozaj v miere , mnoho zien ma vpichy a vobec nepoznas po mesiaci, co je minus a klamstvo, kazda klinika pise ze vydrzia rok , rok a ool, omyl....6 mesiacov
@lucinkaboz ja neviem, zatial som vsetky co boli pichnute spoznala. Im sa totiz aj mimika zmeni. Teraz ma pobavil jeden kuchar v Servitke, uplne ako 🐷 😀
Mna by skor zaujimalo, ze kolko to vydrzi, ako casto tie zeny musia chodit na vyplnenie a uprimne by som chcela vidiet, ako vyzera tvar zeny, ktora si nechava botox pichat od mlada po celej tvari, ze ako bude vyzerat v 50 tke. Pravdupovediac, ked vidim zenu, ktora ma tieto upravy, vzdy sa zlaknem. Proste je to vidno. Vzdy je to vidno. Aj ked je to jemne.
Poznám tri baby, ktoré si to dali urobiť, je to veľmi pekne,jemne a decentne. A na margo toho, že sa z toho muži smejú...tiež sa prikláňam k názoru, že ich vo vnútri skrie, že taka baba by o nich nepoprela ani bicykel.
@dankabg jemne pekne je iné ako parkové kačacie, tu sa písalo o tých kačacích
@dankabg Vzdy je to vidiet. Ze to mas pichnute. Proste vzdy.
Segra ma, no mame v rodine uzunke pery, skoro ziadne, len take ciarky. Teraz ma aspon nejake. Ulnema hubu ako kacica, len jemne zvyraznenie. Ubralo jej to vek, zjemnela tvar. Vela urobi kto a kolko pichne. Dolezite je, aby aj pristali k tvari. Nie ze budu vyzerat ako parky prilepene k tvari.
Mna skor stve to, ze sa daju,, zmrzacit,, baby s peknymi perami. To je na smiech.....
@snowflakenel presne tak

@ankare nie, dcera nema a ani to nepotrebuje. Ma svoje plne a dost velke pery po otcovi 😊.