Naplnený život podľa predstáv
pekny vecer,
len tak rozmyslam,ci niekto zijete naplneny zivot podla Vasich predstav a ocakavani vo vsetkom? tipujem,ze pre vacsina zien su to deti,doma,rodina....mna vsak velmi laka cestovanie (po svete,len stan,spacak...),chodenie po horach,kopcoch aj po SVK - asi by to nik nepovedal na mna (kancelarska praca, do prace chodim upravena,opatky...) a to mam 33 (bez deti,frajera), osobne dilemy,ze kym si nesplnim tieto sny nebudem spokojna, len treba aj z nieco zit a nemam ani s kym taketo cesty riesit, teda navonok som asi spokojna,ale vnutri mam strasnu tuzbu cestovat..a teda myslim,ze kym si nesplnim tieto moje sny nebudem spokojna....preto ma cisto zo zvedavosti a neviem coho zaujima,ci ste spokojne a vyrovnane aj,ked nemate vsetko co ste si vysnivali. Asi je to aj banalita,ale neviem ani vysvetli taky nepoojk nejaky vo mne...
Pridavam sa k ostatnym babam kooonece takym co sa nehanbia a neboja vyjadrit! Cela tradicna rodina nestoji za nic, vacsina robi to co prababka, babka, matka a potom ona sama a ide sa dalej. Co je horsie, ze ta posledna najmladsia osoba by mala mat rozum v dnesnom modernom svete. Nuda a uberanie zo sil co maju tie tzv ‘matky’. Ked ich kazdy den vidim a tu ich rutinu tak by som nevydrzala ani hodinu a vobec tie co si to vobec neuzivaju a urobili to z povinnosti ako famy typu, ‘dieta nas s muzom spoji’ hahaha 👎. Atd je toho na napisanie knihy. Jednym slovom nechcem byt ako taka dojka a mat ich 5 ako niekto. A aspon si kontrolujte gramatiku zenske, lebo ked take maju potom decka tak dalej sa ani nevyjadrujem.