icon

Naše šteniatko plače a sused volá policajtov

bonniee
1. sep 2023

Dobrý deň,
Už skoro 2 roky bývame v paneláku v PET friendly byte. Je to cca 5 poschodový panelák a skoro každý tu má psa, okrem 2 susedov. Keď sme sa sem sťahovali, doniesli sme si so sebou nášho útulkáča a hovorili sme majiteľovi bytu, že neskôr chceme šteniatko. Všetko v pohode odsúhlasil. Ako sme sa nasťahovali, náš starý 2 ročný psík si nevedel zvyknúť, tak pár dní zavíjal, keď sme začali pracovať. Po 4 dňoch sme už vtedy spoznali našeho úžasného suseda, ktorý nám vynadal na schodoch, že pes zabíja a blablabla. Vtedy to trvalo necelé 2 týždne a cez víkendy bol ticho a potom si náš starý psík zvykol. Odvtedy ubehli skoro 2 roky a my sme sa rozhodli si kúpiť nové šteniatko. Od začiatku ho učíme byť samé, odchádzali sme a prichádzali do bytu po krátkych časových intervaloch a všetko bolo fajn. No už začíname s hodinami, keďže budúci týždeň ideme znovu po dovolenke do práce a šteniatko za nami plače, šteká, zavija asi cca hodinku. Nevieme ako to bude keď bude 8 hodín samo, či začne viac krát zavíjať no už sa začal sťažovať daný sused, ktorý bohužiaľ býva nad nami. Stále za nami chodí že sa tu nedá žiť, že nám tu zase šteká pes a že on chce spať/mať kľud, vyhráža sa políciou, dokonca raz padla aj poznámka, že sa nám toho psa zbaví. Podotýkam že ja som zubárka a manžel je IT technik. Pracujeme bežne od 9. Šteniatko sme doteraz učili len v poobedňajších hodinách okolo 14/15. Nevieme, že či pán nemá prácu, život a celkovo načo sa nasťahoval do bytovky, v ktorej 90% ľudí má psy, ale chcem sa opýtať, či môžeme mať nejaké opletačky s políciou, ak bude otravný abude ich sem stále volať. Ďakujeme🙂

Strana
z7
nika523
4. sep 2023

@bonnieee to sú také drísty človeka čo nemá čo múdre povedať, to ani operovať by sa nedala kebyže chirurg má psa alebo by nerodila pri doktorke čo má psa? Veď to je na hlavu a opakujem sú to drísty

andymi
5. sep 2023

Nechce sa mi vyhľadávať tie trápne príspevky a označovať ešte trápnejšie prispievateľky, tak píšem všeobecne 😀 A ešte na upresnenie nie som psíčkarka (asi je to dôležité spomenúť). Na margo tej zubárky a jej hygieny a jej vzdelania...mám veľmi blízku kamarátku lekárku a má veľkého chlpatého retrivera, v byte! dokonca spí v jej posteli! a dokonca aj jej manžel, ktorý spí v tej istej posteli je lekár a obaja sú vo svojom odbore veľmi úspešní...Takže skôr ako sa poniektoré dáte kdekoľvek vyšetriť, operovať a "špŕtať" v rôznych dutinách a iných častiach tela 😀 overte si, či náhodou dotyční lekári nemajú doma psa, mačku alebo iné zviera 😀 určite budete prekvapené. P.S. moja gynekologička (veľmi žiadaná pôrodnička) má na stole fotku so svojím psom... takže zubárka - psíčkarka by mi vadila asi najmenej 😀

Strana
z7