Našli ste si cez sociálne siete partnerov/kamarátky?
Je to možné najst tam niekoho normálneho?
Ja som nasla takto mojho manzela. Sme spolu uz zachvilu 11rokov a mame krasnu 2 rocnu dcerku.
Cez pokec manzela.komosku nie.ktora chce nech napise 🤣
Ja tiez, sme spolu 10 rokov.
Môj priateľ tvrdí, že nie ako príklad uvádza to, že za pár rokov na zoznamkách našiel len mňa 🤣... Ale ja som opačného názoru. Ja som si tam našla jeho a môžem povedať, že je to to najlepšie čo mi mohol svet sociálnych sietí priniesť.
Moja dcéra manžela. Sú spolu 21 rokov.
Ano,sme spolu 14 rokov.
@mima172 tiež som na pokeci nasla svojho manžela, sme spolu už 12 rokov, z toho jeden rok manželia
Manzela na pokeci
nasla som dve vyborne kamaratky, Americanka a Nemka, ideme spolocne aj na dovolenku.
Ja tiez, 17r.sme spolu 🥂 Dala som si inzerat a nevedela som si vybrat😂
Ja som spoznala byvaleho frajera cez youtube. Teraz co to kupil Google, to funguje uz trochu inak, ale vtedy sa tam dal zalozit kanal a pisat si spravy. Boli sme spolu 5 rokov, ale skoncilo to na rozdielnych planoch do buducna, ja som mala skoncenu VS, on len 2.rocnik na VS (vekovy rozdiel 1 rok, ale sa mu to posunulo), nechcel sa odstahovat od matky, vztah na dialku, jazykova bariera, potom aj nazorove rozdiely...
Musite sa zoznamit cez spolocny zaujem nejaky,spolocne nazory... kludne aj na soc.sieti... byvaly zmenil svoje nazory behom rokov
Áno,sme svoji skoro 21r
S jedným mojím ex som sa zoznámila na pokeci.. boli sme spolu rok a bol to normálny, pekný a dobrý chlap..
Cez modrý koník som spoznala viac žien čo býva v mojom okolí a sme dobre známe.. 😊 (a niektoré má zase asi práve pre modrý koník nezdravia, ba tvária sa že neexistujem 🤣 hold písať svoje názory sa nie vždy vypláca)
Podľa mňa všade kde sa stretnú ľudia či už vo virtuálnom svete, alebo skutočnom sa nájdu divní, ALE aj dobrí ľudia a ide už len o to, aby to vedel človek odlíšiť..
Jj. Tiez uz manzela na Pokeci. Tak ale nas vztah sa vyvijal dlho. xD
Nasla som si tak partnera, sme spolu 9 rokov.
Nie
Nie
Da sa najst, len si na to treba davat pozor 🙂 Kedze v dnesnej dobe skoro kazdy rad priklasluje, tak aby bol clovek sam sebou 🙂
Na pokeci..sme spolu 14rokov😊

Ja hej - bývalého priateľa a potom aj môjho súčasného (snáď aj jediného) manžela. Zoznámili sme sa na pokeci, ani neviem, či to ešte existuje 😁