icon

Nastreľovanie náušníc v Bratislave - Ružinov

hanka274
21. jan 2010

Ahojte, prosim ak poznate nieco overene s dobrym pristupom.
Pocula som, ze si to uz pekne "fixkuju" kde to maju prestrelit a pytaju mamicky ci moze byt...atd atd...
Pri prvej som absolvovala muky, a to uz zazit nechcem /ani mala/.
Vdaka!

Strana
z2
lucia9199
31. jan 2014

@chaka ahoj dakujem uz mame nastrelené 4 mesiace 🙂

nwachukwu
6. mar 2014

dobri den neviete nahodou cislo do salonu fantazia mam dcerku bude mat 2mesiace radabisom jej dala nausnicky nastrelit poraditemi dakujem

nwachukwu
6. mar 2014

poradimi niekto kde prepichuju usi babetkam zevraj ma tomasikovej ul ale kde tam vie niekto

nwachukwu
6. mar 2014

@nana77 neviete mi blisie povedat kdetoje

nwachukwu
6. mar 2014

@nana77 neviete presnu adresu prodim

nwachukwu
6. mar 2014

@lucia9199 prosim vas neviete adresu tej tomaskovej dakujem

lucia9199
6. mar 2014

@nwachukwu neviem na tu tomaskovu ja som bola v dúbravke v kultúrnom dome

nana77
6. mar 2014

@nwachukwu ahojky. posielam presnu adresu, ale neviem, ci nastreluju aj babatkam - viem len, ze dospelym, tak si radsej zavolaj 🙂
https://plus.google.com/113612369665623581428/a...

sissi_22
18. sep 2014

Odporucam sa VYHYBAT sukromnej klinike MEDISSIMO, kde sme dali v Auguste nastrelit vtedy nasej 6 mesacnej dcerke nausnice (nakolko ULK v Petrzalke nemali volny termin pocas nasho pobytu na SVK) Na druhy pokus sestricka naznacila bodky s ktorymi sme boli s manzelom spokojni, ale Mudr. Herbanska nastrelila jednu nausnicu vyrazne nizsie od naznacenej bodky (v buducnosti by jej hrozilo pretrhnutie usneho laloku). To podotykam, ze manzel dcerku drzal a nebolo to v momente, ze by sa mykla. Povedala, ze v kazom pripade nausnicu nemame vyberat. Nastastie sme potom vyhladali odbornu pomoc inde (ULK), kde nam potvrdili, ze dierka je prilis nizko. Bolo nam odporucene nausnicu vybrat, aby dierka mohla co najskor zarast a osetrovat antibiotickym kremom.
Cela navsteva v Medissime posobila neprofesionalne uz od zaciatku. Este len pri vstupe do ambulancie Murd. riesila nejakeho pacienta cez telefon (sestricka nas mala zavolat, az ked dotelefonovala) a po nastreleni sa stazovala nahlas na ich fakturacny system, ze ako to ma ona spravit..
Skoda, ze som nedala na instinkt.

rainee
27. mar 2015

Ahojte, my planujeme dat nastrelit az teraz, dcerama 5r.a sama chce nausnicky. Pojdeme asi do ulk na tematinsku.

aaliasa
19. máj 2015

Ahojte,chcela by som dat nausnicky mojej neterke ma 7rokov,neviete kde v Krasnanoch,alebo v Raci,alebo v meste nastreluju a za kolkl?Dakujem velmie pekne za info.

myadark
3. okt 2015

Ahoj C: Ja som si dala včera nastreliť náušničku,a bolo to úplne v pohode.Stačí ak pôjdeš do nejakého overeného zlatníctva.Bolo to ako keby dierkovačkou,sekunda bolesti,potom trošku poštipkávalo a o pol hodinu nič.Aj s náušničkou 3.20€

permanentka
10. mar 2017

@myadark ahoj, prosim ta to robia v kazdom zlatnictve?

Strana
z2