Návšteva pápeža
Ahojte idem s mamkou prvýkrát na podujatie tohto typu.. mate nejake rady co sk vziať co sebou tam? Nejake karimatkY, deky, termosky…? Co sa vam tam hodilo.. nemam skúsenosti vobec.. a treba tam byt dost dlho, tak nech prežijeme 😊
Tak tyka sa nas to, my budeme v ciernej zone tiez
@fidka79 ešteže si od teba nemusím dovolenie na návštevu pápeža pýtať,rovnako ako si ty a tebe podobní krikľúni nepýtali dovolenie,či môžete ísť po dovolenkách kdekade,na futbalové štadiony atd...život sa nezastavil a čísla by sa zdvihli aj bez pápeža,ten predsa nebude v celej europe a čísla sa tam dvíhajú a budú dvíhať tiež..a o pozitívnom vplyve takej návštevy na človeka,jeho vnútro a dušu takým ako ty škoda písať...
@fidka79 absolútny súhlas. Potom prídeš do diskusie a Nicky ktoré tu rok a pol útočia ze klameš ked sa ti zle dýcha v rusku, a ze ked oni sedia doma zavreté aj ty máš sedieť a vrchol ze nepustia k sebe žiadnu nezaockovanu návštevu sa trepu na take skvelé podujatie. A o dva mesiace zase budu obviňovať každého na okolo za to ze im pomrelo pol rodiny na koronu... Tak im bude treba, budú mať co si vypýtali, nech sa potom modlia za uzdravenie miesto zaberania miesta v nemocniciach 😡
@janinah súhlasím a ešte by som tam pridala k tým dovolenkam a športu, leteckým dnom… aj tie slávne protesty, kde sa bez rusok a tiež v tisícových davoch zastavovala doprava, vykrikovalo sa po okoloidúcich a ešte im tu odporkyne opatrení kvitovali, aké je to skvele. Verim tomu, že pri pápežovi sa opatrenia dodržiavať budú viac ako pri tych akciách, kde si niekto potreboval riešiť svoje komplexy. A presne ako píšeš, cisla sa dvíhajú a pápež ešte ani nevstúpil na slovenskú zem, ale to prízemní ľudia nepochopia. A tým, ktorí sa chvália nenosením rúška, nedodrziavanim karantény, opatrení, netestovanim atď by som odkázala, že práve kvoli nim budú tie tisíce nakazených a mŕtvych a nie kvoli “starému ujovi z Vatikánu”, pre katolíkov Svätému Otcovi.
@fidka79 to už je hanba Kollara, prezidentky a spol., že idú vítať hlavu katolíckej cirkvi, pápež asi nečíta slovenské bulvárne plátky. Koho si ľudia zvolili, tí ho idú vítať… veriaci, ktorí idú na stretnutie s pápežom, tam nejdú kvoli prezidentke a ostatným politikom, tak nechápem, čo to tu splietate. Ale naozaj nemá význam niekomu vysvetľovať, prečo tam chcú ľudia ist. Ja zas neriešim, aj keď tomu nechápem prečo ľudia išli na protesty s Kotlebovcami, kde sú trestne stíhaní, majú milenky, šíria násilie….
Nejakú napoliranku. Mokre kapesniky na ruky, cistu vodu. Klobúk na hlavu, ma byt pekne bude .
@fidka79 väcsinu Frantiskovych výrokov prekrútili a prekrúcajú média, hlavne čo sa týka homosexuálov a spol. Pokiaľ viem, hlása lásku ku všetkým ľuďom, áno aj LGBTI, pretože to robil aj Pán Ježiš. A čo sa týka migrantov, čo ďalšia vec, ktorú mu vyčítajú, on sám je migrant, takze asi vie, prečo hovorí, čo hovorí. Jeho úlohou je hlásať lásku a ľudí spájať a nie rozdeľovať a popudzovať proti sebe.
@maciatkolulu áno mame pandemiu, preto museli veriaci absolvovať registráciu, očkovanie, testovanie alebo prekonať covid. Budú mať ruska alebo respiratory atď… neviem, ale nevšimla som si, že by tu niekto riešil letecké dni, kde boli tiež desaťtisíce ľudí a to aj bez rusok atď.
A posledná vec, mnohé ženy tu vypisujú ako v Maďarsku nemusia mať rúška, ako to tam je lepšie atd. Tak Maďari pustili na pápeža aj neočkovanych, netestovanych, neregistrovaných, u nás prísne podmienky, ale aj tak zle… a to že Slovensko je krajina veriacich, tak to už zďaleka neplatí. Na kresťanov sa útočí najviac, bohužiaľ aj z vlastných radov.
Ešte si rypnite, keď vás to teší, toto je moj posledný komentár, nakoľko mám aj zmysluplnejšie veci na robote ako vysvetľovať nieco, čo aj tak nenájde pochopenie, keďže ide len o to rypnut si, podpichnúť, byť proti všetkému a na druhej strane burcovať ľudí do protestov 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@hablko2 to co si popísala absolvuje môj malý syn denne. Každý deň test. Myslím test. Takže je to podľa teba ôk, počas pandemie? Podľa mňa nie. Pretože očkovaný netesticany človek je taka kravina akú svet nevidel a napriek tomu na sk prioustna
A ohrozujúce, teda, keď je pandemia, vo väčšine krajín sa testujú aj očkovaní aj pri ovelaaaa menších akciách. Toto je ok? Takže bud nie je pandemia, alebo je. Toto na to nevyzera
autorka, ideme do presova z martina s manzelom.pozerala som odporucania, ale ak som spravne pochopila,mame brat co najmenej kovovych predmetov. takze asi ani dazdniky,ani kovove stolicky skladacie,fotoaparaty.ale neviem ako to nakoniec naozaj bude,ci budu tie stolicky torerovat,predsalen pojdu aj starsi ludia.obcerstvenie tam ma byt v stankoch,ale ja to chapem tak,ze ked nas rozdelia do sektorov ,tak sektory mozeme opustat iba na wc,inak nie.tak neviem,ci bude pristup k stankom potom pocas programu. my berieme jedlo,vodu. chcela som piect pagace,ak by bol niekto v okoli nas hladny,ze sa podelime ,ale kvoli covid by to asi nebolo vhodne,mozno vezmeme nejako samostatne balene kupovane maskrty.
@janetinka27 ak mozem poradiť, na tej oficiálnej stránke je písané, že stoličky tolerujú
Pre tých čo sa chystajú na návštevu pápeža pridávam krátke video z generálnej audiencie vo Vatikáne:
https://www.youtube.com/watch?v=_YJXQLkCAdY@hablko2 dakujem,za info. ja som to aj dnes citala priamo na stranke presovskej navstevy.akoze nie je tam striktne napisane ze nesmu,len ze sa neodporucaju vymenovane predmety. pozeram prave prenos z madarska, zatial som tam nevidela nikoho sediet na prenosnej,ale mozno preto,ze ludia uz necakaju,lebo je tam prave papez. snad to uz nejako ustojime bez stoliciek🙂
@mirage nie....a v pohode mi tovar aj nablokuju.....
mozes si vzait v pohode karimatku najma ak neberies skladaciu stolicku vezmi si jedlo pitie nieco na hlavu kvoli slnku
@andy1789 Je jasné z jej slov osobná averzia, tak to hlúpo spája s pedofilmi.. Čo je choré dávať dokopy. Ľudí, ktorí sa navzájom maju radi a chcú len slušne spolu žiť, možno častokrát lepšie ako hetero páry
@janetinka27 hmm tak hádam hej. Ono ťažko povedať, ako to bude tu. Na takej akcie takéhoto typu som veru ešte nebola
@katkatonkova neverim ze cely ten cas si bez ruska. Ze ti nikto nikdy nic nepovedal a ty nakupujes bez ruska.