Názor na dnešnú situáciu
Dnes sa prezentujú len tí istí "odborníci". Pýtam sa. Je SK na tom tak zle, že sa prezentujú stále tí istí? Kde sú vzdelaní prof., PhDr. PhD a iní z rôznych fakúlt a pod.? To chcete povedať, že SK pozná len Krčméryho, Mikasa, Sab. Vysolaj. a cca ďalších aj keď desiatich? A kde sú ostatné kapacity našich univerzít a VŠ? Pýtam si ostatné kapacity, ktorých musí byť mnoho vzhľadom na počet VŠ u nás, odborných lekárskych pracovísk a podobne. Kde sú diskusie?
Ja nikde netvrdim, ze len ja na takej pozicii pracujem, to by bolo fakt blbe, keby som bola jedina😉 Ale Ty laskavo nepis hluposti, najdi si nieco ine na vecerny program, pripadne si precitaj nejaku vedecku publikaciu.
@ruzasipova Ukonči diskusiu??????Akože nie je žiadúca? Asi takto to chápem. Lebo diskusia je vždy od toho, aby povzniesla viac svetla do problematiky, Ale je mi jasné, že to nie je žiadúce.
Veru ja osobne nepoznam ztade ale kolega mi hovoril co tam robi jeho rodinny prislusnik ze je to strasny bordel. Ale ze tam dobre zarobia tak asi to nikomu nevadi alebo neviem
@dskjhfdlkdjhl zase tato mudrana ktora kazdemu vzdy pod diskusiu pise co ma a nema robit. Zena zlata zamysli sa nad sebou. Este stale mame demokraciu pokial viem tak nepis druhym co maju a nemaju podla teba robit uz si s tym trapna 😘
@anja27 Ten môj známy na úrade vlády zarobil majland. Ale našťastie má svedomie, ktoré nepustí.
nežartuj, v normálnej diskusii neprezentuje jeden z diskutujúcich svoj názor za jediný správny, ešte aj z oblasti, ktorej sa rozumie ako kvantovej fyzike a je schopný podložiť svoje tvrdenia dôveryhodným zdrojom, čo ty evidentne nie si.
Som ti pisala ze to tu nema zmysel. A zas tie iste tu vsetko vedia najlepsie ako aj v kazdej diskusii 😁 a maju len ony pravdu. Tak nech ju maju a nech nadalej ziju v tom ich ruzovom svete kde nikto neklame a nie je uplatny ani nic podobne. Ja sa uz ani necudujem ako to tu vyzera na Sk pri tejto mentalite a naivite ludi..treba niektorym aby padli na papulku potom mozj vyplakavat
@dskjhfdlkdjhl lebo ty kazdeho zaujimas traposka 😂 si akurat na smiech vsade kde vidim tvoj nick sa len smejem lebo uz si toho popisala..ojojoj
@anja27 Asi tak, jedine vyčkať😉 Ide o čas - ten ukáže. Mňa nikto presviedčať nebude, naozaj ja každému doprajem to "svoje".
Ak by si vedela ako funguju media, pracovala v nich, nepisala by si take kraviny ako pises. Lebo tak to naozaj nefunguje.
jasne, veď vyčkaj, ale kým budeš čakať, poprosím bez zakladania takýchto nezmyselných diskusií.
@anja27 To, ze Teba nezaujimam, to je len dobre. Len nejako neviem, preco ma stale oslovujes😉
Spravne vobec sa nezapodievaj s tymito tu. V kazdej diskusii co otvorim vidim tie iste nicky a mudruju a rypu. Asi sa velmi nudia alebo maju nestastny zivot tak ho chcu aj inym zneprijemnit. To tak byva no
@dskjhfdlkdjhl stale? 😀 zaujala ma diskusia a vidim tu zase teba tak mi to nedalo ale uz nepokracujem v tejto vasej primitivnej hre na jedinu pravdu. Papa
@makova333 Ja práve viem podrobne ako fungujú médiá. Krok vedĺa😂 Skúšaj tieto grify, ale inde....😂 Lebo u mňa si netrefila.
@anja27 Ako, mne to je jedno. Mňa nezmení nik😂 Človek chce trochu osvety. Ale asi nepadá na úrodnú podu. Nuž, človek si je sám strojcom šťastia. Ale ak prejde nejaký čas....dúfam, že tu nebudem čítať sťažnosti😂
Autorka a ty si schopná diskusie? Ak ľudí, ktorí ak už nič iné venovali niekoľko rokov štúdiu na VŠ kde prebrali danú problematiku označíš odborníkmi v úvodzovkách? Čo ty vieš odborne k danej téme povedať? Z akého statusu dokážeš súdiť kto je a kto nie je odborník? Len preto, že jeho názor sa ti nepáči tak už je odborník v úvodzovkách, čo ak ani tých druhých odborníkov by sa ti nepáčil názor? Tiež by si hľadala nových a potom zase nových a tak dookola?
A ty ako vieš, že ja napríklad nie som odborník?
Odbornik sa o druhych odbornikoch nevyjadruje s despektom ako Ty, takze je tazke uverit, ze prave Ty si odbornik😉
Keby si bola tak stojíš pred kamerami keďže názor tvojich kolegov ti prekáža a nepýtala by si sa kde sú ostatní kolegovia a prečo sa nevyjadrujú 😉

@anja27 presne, ja tiež poznám viac ľudí, ktorí robia aj na úrade vlády a KO.