icon

Názor na kúpanie hore bez

prdlosko
20. aug 2023

Ahojte práve som čítala že v španielsku povolili vstup na kupaliska hore bez.. aky je vas nazor nehanbili by ste sa? článok: https://goodnews.sk/spanielsko-zaviedlo-novy-za...

Strana
z2
xsandrax
20. aug 2023

Keď som bola ešte mladá a chcela som sa opaľovať hore bez, tak som si išla ľahnúť na kúpalisku vzadu pri plot a zhodila plavky 😂 aj tak sa našli takí, čo išli zrovna okolo 🤷‍♀️ Ale k téme, ja plavky beriem ako nutnosť pri vstupe do bazénu, zachviľu povolia aj dolu bez a chlapi si budu guľky pripekať na lehatku, kde si potom niekto lahne? 🙈😂 a okrem iného by ma to rozptylovalo a to som žena 😂

petamich
20. aug 2023

ja som konzerva v tomto 🙂 takze ani hore ani dole bez ale teda ked sa niekomu chce 🤷‍♀️ ono zasa si netreba hned predstavovat mlade kocky s vystavnym poprsim, tuto moznost vyuziju rozne zeny s roznymi proporciami. rozneho veku... 😃

horalka3
20. aug 2023

Ja ked som bola mlada, tak by som bez plaviek nebola a teraz po 3detoch nemam problem byt hore bez. Tak ci tak kojim, takze 🐐, alebo 🐐🐐vonku uz nie je rozdiel. Inak tento rok sme boli v Spanielsku a 90% ludi tam bolo odhalenych a nielen hore

anonymanonym
20. aug 2023

Nie je nad to zaplavat si bez plaviek 😊

amelie2017
20. aug 2023

Zijem v Katalansku a o tomto som nepocula 😀 na plazi je viac zien hore bez ako v plavkach, kludne aj 70 rocne babky, ale na kupalisku som nevidela este ani jednu.

elmivelmi
21. aug 2023

@lenkakravcova Presne,ked chcu aj hore bez....

lusilla
24. aug 2023

@janinah a to posobenie slnka na bradavky muzov navrhujes ako riesit 😄??? Mne neprekaza ked je niekto bez plaviek, nepovazujem to za poburujuce, je to bezne nahe telo ktore kazdy uz videl, ziadna senzacna vec. Vsetko s rozumom aj to opalovanie.

zuzanaam
24. aug 2023

@sheila121 no neviem, neviem. Pred týždňom v Chorvátsku som videla jednu sa v tom kúpať a vyzerala ako miss mokré tričko. Všetko cez tú látku presvitalo. Menej provokatívne by to vyzeralo keby bola nahá. Keď má niekto plavky, tak ten tvar a farby to opticky skryjú, ale toto bola jednofarebná tenká tmavá látka. Ľudia na ňu pozerali dobre že nie s otvorenými ústami.

Strana
z2