Názor na rozhovor Kollára a Kamela Taris
Dnes som narazila na tento stream, človek už nevie co si mysliet. Kto viete o co ide, aký máte na toto názor?
@jarmila2010 niet nad osobnu skusenost... bohuzial
@makova333 aj pod mojim prispevkom je na nu nazor s osobnej skusenosti...takze aj take som citala
@jarmila2010 ja mam na nu nazor iny, ty k nej pokojne chod, pocuvaj ju v diskusii, aj Bukovskeho a spol. Ak ta to tesi pri srdiecku a si spokojnejsia, je to tak fajn 🙂
V tej skupinke mi chybaju lekari a lekarky z realneho virologickeho vyskumu a z oddeleni, kde liecia pacientov. Vela sa da popisat, ale som trochu v skepse. Dnes ma taxikar vyhodil z taxika, lebo som ho poprosila o rusko. Viezol ma do nemocnice, som chora. Moja svokra sa neda zaockovat, aj ked to znamena, ze uz dva roky nevidela svoje vnucata (2 z troch), nemoze navstivit umierajuceho otca v nemocnici v cechach… taka je silna ta ideologia youtubu a dezinfovojny, robi z ludi neludi :(
@makova333 aj pacienti su rozni 😉 ...kazda minca ma dve strany...
@jarmila2010 dobre
@hebba25 Aké informácie? Na Slovensku? Čisté sci-fi. Tu nevedia prepojiť databázu ani dvoch úradníkov, čo sedia v jednej kancelárií oproti sebe. Navyše informácia, že niekto po očkovaní mal pozitívny test je absolútne nedostatočná. Nevieš nič o jeho subjektívnych pocitoch, ani o jeho objektívnom zdravotnom stave, nevieš kde a ako sa nakazil, nevieš ako bol infekčný pre okolie. A čo tí, čo si nedali robiť oficiálny test? Mali pozitívny domáci test, ale boli bez príznakov? Boli v blízkom kontakte s nakazeným, ale sami sa nenakazili? Ako sa vlastne tí ľudia cítili po očkovaní?
@hebba25 presne to ma napadlo
@annm81 podla mňa v dnešnej dobe získať informácie od lekárov nieje nič ťažké, keď ukazujeme údaje o zdravotnom stave aj sbskarom a predavačkam v obchode. Tak isto keď som ja bola pozit tak sa ma aj z hygieny pýtali aké mam príznaky a ako sa cítim a podobne a všetko si pani zapisovala. Takže možno im takáto štúdia stačí. Mňa to len tak napadlo, nehovorím ze sa to deje.
1. je to na Slovensku nelegálne
2. je to v rozpore s medzinárodnými pravidlami o tom, ako má vyzerať klinická štúdia
3. je to technicky náročné
4. je to logisticky náročné
5. dáta budú nepoužiteľné, pretože sú neúplné (koľko ľudí navštívi hygiena s otázkami, koľko ľudí z tej domnelej tajnej štúdie bude vyšetrených lekárom?)
Takže stále ostáva otázka, prečo by niekto investoval do tajnej štúdie, keď je omnoho jednoduchšie spraviť to legálne. Keďže každá farmafirma chce výskumom zarobiť a k tomu potrebuje preukázať, že má relevantné výsledky, prečo by riskovala tajným výskumom, že jej výsledky nebudú uznané, že bude čeliť súdom o odškodnenie, že príde o reputáciu, že investuje úplne zbytočne?
@hebba25 Keďže klinická štúdia snáď nikde na svete nesmie prebiehať bez súhlasu zapojeného (za takú severnú Kóreu neručím), tak by súdom čelili. To nie je o následkoch SCHVÁLENEJ vakcíny. To je o nelegálnych pokusoch na ľuďoch. Už nehovoriac o tom, že je to zbytočne komplikované a že pre každú farma firmu, pre každú nemocnicu, každý výskumný ústav je podstatne jednoduchšie a výhodnejšie urobiť to legálne. Takže ak niekto tvrdí, že ľudia sú nevedomky zapajaní do klinickej štúdie, buď o veci veľa nevie alebo sprosto klame.
A ak už by niekto (maximálne tak armáda pri testovaní biologických zbraní, nikoho iného si neviem predstaviť) robila nelegálne štúdie na ľuďoch, tak si nevyberú Európu, ale nejaký indický vidiek kde je v celej dedine jeden človek schopný čítať.
@makova333 wow tie recenzie su sila ...
@ghostsgirl neprikladala by som im veľkú váhu, kým sama nezazijes. Žijeme v takom štáte, že tomuto by som vôbec neverila, pretože ak p. Doktorka (ja osobne moc neviem kto to je a o čom rozpráva) , rozpráva niečo, čo sa ľuďom nepáči, poprípade mediam a politikom, nesedí im do noty a neposlucha slepo príkazy, môže byt takto osocovana, asi v 4 recenziách od rôznych ľudí bolo napísané to iste o sestričke od slova do slova. Takže nevidíte tam reálne tváre ľudí, ktorý píšu tie recenzie, neviete ci naozaj u tej pani doktorky boli. Ešte raz opakujem nevidela som ani jedno video s nou, len konstatujem, že to tak vôbec nemusí byť.
Viem ako funguje internet ;) vacsinou recenzie neklamu ani tu na mk...skopirovane vety sa v tych recenziach nenachadzaju a to, ze ludia maju podobne skusenosti ma len presvedcuje, ze asi na tom nieco bude...to iste sa da napisat o celej tejto diskusii, ze?;)
@jarmila2010 inač toto aj mňa dosť znepokojilo,prečo tam neprišli,čo skrývaju
@0martina0 Možno, že len po dvoch rokoch skúseností, nemajú viac náladu ísť do podobných bojov. Ja do takýchto diskusii píšem fakty, nech si ich prečítajú aspoň tí, čo váhajú. Ale ľudia, čo sú presvedčení o kadejakých spiknutiach sú k faktom slepí. Viem si predstaviť, že ak je niekto pracovne totálne vyťažený pandémiou, nemá náladu diskutovať s bludmi, keď jeho vlastným nástrojom je logika. Vezmi si prípad lekára, čo denne vidí, v akom počte mu prichádzajú očkovaní a v akom neočkovaní pacienti. Príde do diskusie a povie, že očkovanie má zmysel. Oponent mu povie, že očkovanie nemá zmysel. Lekár sa pýta, aké podklady na tvrdenie má oponent. Dočká sa odpovede, že podkladom je tajná akcia na depopuláciu a že čísla sú zmanipulované. Lekár povie, že on vidí čísla denne na svojich pacientoch. Odpoveď je, že aj lekár klame.
Je tak nepochopiteľné, že odborníci podobné diskusie radšej odignorujú?

@annm81 ale tu sa nejedná o schválenú vakcínu, ale o podmienečne registrovanú. Vieš, čo nechajme to tak, pre mňa je to strata času, v linkoch ktoré som pridala, vidím obe vakcíny kedy majú začiatok štúdie aj koniec, takže pre mňa nie je o čom.