icon

Názory na sex a bývanie pred svadbou

dianty
12. nov 2007

Ahojte žienky a chlopci,

len tak ma napadlo, že otvorím túto tému a že sa tu vyjadríte a rozpútame diskusiu o tom, aký máte názor na sex pred svadbou alebo na spoločné bývanie pred svadbou.

Myslím si, že je to každodenná téma, tak hurá do toho 😀

lucaska
2. okt 2009

ja si myslim ze je to dobra prilezitost ako spoznat svojho partnera este viac a lepsie jeho zvyky a tak , takze ja som za spolocne byvanie pred svadbou...je ine sa s niekym len stretavat na par hodin a s niekym byvat... 😉

nadhera
2. okt 2009

xixixi, sa spoznavame aj my - sice mame uz dve deti,ale este sme sa nestihli zobrat 😀

luise
3. okt 2009

No vidíš, Nádhera, žiješ a si šťastná! Veď to je najdôležitejšie. My sme tiež mali svadbu až po piatich rokoch spoločného bývania a neľujem. Sem- tam som si vypočula dajakú tú poznámočku, ale brala som to tak, nech sa každý stará sám o seba..... 😀 😀

zuzanockamt
3. okt 2009

ja by som sa bez byvania pred svadbou ani nevydala 😀 ... my sme spolu byvali pred svadbou asi 2 roky a len odporucam a sex pred svadbou v dnesnej dobe? ... no jasne, ze ano a preco by aj nie 😉

dejna3
3. okt 2009

my sme okrem spoločného bývania a sexu pred svadbou stihli aj dieťatko... brali sme sa pred 2 mesiacmi s malou krásnou družičkou a o nič sme neprišli 🙂 naopak, máme odskúšaný nielen spoločný partnerský, ale aj rodinný a rodičovský život 😉

luise
5. okt 2009

Dejna3, tak blahoželám a nech Vám to vydrží 😉

daniela1983
7. okt 2009

byvanie ano sex pred svadbou u nas nebol 🙂

daniela1983
7. okt 2009

chcela som napisat ani, miesto ano sorry

diddi
7. okt 2009

daniela...a preco?

yvetta
7. okt 2009

tak u nas bolo oboje, ale obdivujem danielu, ze u nich to tak nebolo 😉

mywiel
7. okt 2009

Podla nevyskusat to pred svadbou je ako lotéria, mozno vyhras mozno nie a ked ti partner sex. nevyhovuje tak potom neviem... 😕 😅 zistis ze ma malého pindika a co potom? 😀 🤐

sakura77
7. okt 2009

mywiel 😀 😀 ale pravda,noooo....

mywiel
7. okt 2009

No tak ma to napadlo, ze ako by sa to potom riesilo?? 😅 😕 Rozvod, ci sa s tym zmierit? 😀 😝

bibula
7. okt 2009

😀
a potom ,ze su zle manzelstva,ked nevyskusas co kupujes 😀 😀 😀

yvetta
7. okt 2009

mywiel ale po svadbe sa mozte rozist aj z inych dovodov nie len kvoli malemu - inak podla mna na velkosti nezalezi, ale na sikovnosti, ale kazdy to ma inak 😀
takze, ked mi niekto sex. nevyhovuje hned rozchod ja si myslim, ze aj to sa da riesit ak ho milujes, ale mozno niektore holky to hned vzdaju 🙂

mywiel
7. okt 2009

No ja neviem sex hra dost dolezitu ulohu v manzelstve a aj ked ho milujes tak mozes trpiet prave tym ze ho objavis az po svadbe a budes dufat, ze s laskou to bude klapat a bude to stacit k stastnému manzelstvu, to ze ho milujes. To je ako kupovat macku vo vreci... 😕

yvetta
7. okt 2009

podla mna su niektore sex. problemy, ktore sa daju riesit - a macku vo vreci kupujes tak ci tak, pretoze okolo mna sa plno manzelstiev rozpadava a pri tom im to v sexe klapalo a aj tak sa rozvadzaju takze moc tejto teorii neverim 😉
inak sex. problemy sa mozu objavit aj neskor cize aj ked si ho pred svadbou preveris v tejto oblasti nevies co bude o xxx rokov....aj take pripady poznam a co potom hned mu zamavas 😉
ja si myslim, ze manzelstvo je o tom v dobrom aj v zlom a netreba hned zdrhnut, ale v dnesnej dobe sa prave preto vela ludi rozvadza, lebo je jednoduchsie podpisat rozvod ako nieco riesit.... 😉

mywiel
7. okt 2009

plno manzelstiev rozpadava a pri tom im to v sexe klapalo - tomuto zas neverim ja 😉

mywiel
7. okt 2009

Ja nevravim ze ho opustim, jasné ze sa da vela problémov riesit ale ist do manzelstva a nevediet aké to bude spolu v intimnych chvilach je podla mna aj tak odvaha, ja by som sa tak nemohla vydat. 😉

lencici
7. okt 2009

sex ano a byvanie pred svadbou nie aj keď u nas manžel často prespaval kedže som sa vydavala v 31tt 🙂 takže sa to da povedať že byvanie aj ano

yvetta
7. okt 2009

mywiel, ale su take holky co sa tak vydali a su spolu stastni takze ja take pary obdivujem 😉 pretoze ja som sa tak tiez nevydala 😉
my sme v podstate tiez pred svadbou nebyvali spolu, ale kedze sme odisli mimo SR tak nic ine nam uz nezostavalo 😀

diddi
7. okt 2009

ja by som nemohla kupovat macku vo vreci...vzhladom na to,ze manzel nebol moj prvy...a ak nie kazda,tak urcite vacsina z nas mala za sebou nevydarene vztahy

daniela1983
7. okt 2009

preco? a preco ano?
nemyslim si ze by colvek musel sex skusat, aby zistil ci si s partnerom sadnu. akoze baby vam sex klapal uplne fantasticky od prveho razu? a ked vas to ako panny bolelo, tak vas partner opsutil lebo to nebolo uplne extaticke vzruso? Ved sex sa spolocne uci a na to je potrebny cas. To akoze skusim a ked to nie je ono (co teda neviem co si pod tym predstvujete) tak ho opustim alebo on mna? ved su aj vacsie hodnoty vo vztahu, nie? a sex sa casom vycibri 🙂 no nnie? Vy ste prvu noc vedeli ako sa mate dotykat a kazdy detail, co ho vrusi? tiez ste sa to ucili postupne a com je to snad lepsie a lepsie, nie?
a okrem toho ja neverim, ze sexualne nezhody sposobuje partner. to sposobuje slaba komunikacia a ine nezrovnalosti vo vztahu.
alebo poucte mna neskusenu co mala iba svojho manzela, ze ako zasadne sa ludia nezhodnu v sexe?
uz som to kdesi pisala, ze ved zenska posva je elasticka ze sa tam zmesti tampon a udrzi sa aj nou prejde mimino, taK verim ze sdo thoto intervalu 😀 sa vmesti kazdy chlap, nie?

daniela1983
7. okt 2009

nezda sa vam dehonestujuce hovorit o pratnerovi, ze ak by ste si ho nevyskusali, je pre vas macka vo vreci? teda ja som si ho brala pre ine veci ako sex 😲

mywiel
7. okt 2009

Proste toto mi nejde do hlavy...plno manzelstiev rozpadava a pri tom im to v sexe klapalo... 😅 podla mna harmonicky intimny zivot clovek mat nemoze pokial to inde nie je ok, ako moze mat manzelstvo sexualitu ok a pritom je to na rozvod? Ked su problémy inde sex jednoducho nemoze klapat... 😕 😅

yvetta
7. okt 2009

daniel napisala si to proste na 1* 😅

mywiel
7. okt 2009

Ja som bola vzdy zalubena milovala som chalana s ktorym som v tom case bola a bol medzi nimi rozdiel... 😅 😀

jaron
7. okt 2009

Ahojte,

my sme spolu chodili asi 2 roky. Nemali sme do svadby ani sex, ani sme spolu nebývali, teda nie celkom, niekedy som u manželky (u svokrovcov) prespával, a v určitom zmysle som tam hlavne nejaký čas pred svadbou už býval. Každý ale spal v inej izbe. To isté, keď bola ona u nás. A som rád, že to tak bolo. 🙂

ninuliatko
7. okt 2009

ahojte,s manzelom sme spolu chodili roky roky,prišlo aj na sex,otehotnela som a vydavala sa s mega obrovskym bruchom....nepredstavovala som si to sice takto,ale nic nelutujem,v posteli nam to super klape,takze nelutujem🙂 aj ked sex nie je vsetko,ale je dolezity.

mywiel
7. okt 2009

To ze si ludia mozu sex. nesadnut existuje, napriek tomu ze sa maju velmi radi, to nie je len z mojej hlavy...
Ja som tiez rada, ze to bolo tak ako to bolo a vedela som do coho idem se vsim vsudy a neurobila by som to inac ani dnes. 😉 🙂