Nebojíte sa na Slovensku nových zákonov?
Citam a citam, co chcu v trestnom zakone fico a spol. Znizit tresty, za kradez napriklad.. Akoze... Toto co je? Zrusit NAKA v sucasnom stave? Specilnu prokuraturu? Wtf?
Ja sa normalne zacinam bat. Vykradnu aj stolicku pod mojim zadkom. Toto je mega strasne. A ked este vyhra pelle, lebo urcite vyhra, tak to uz bude absolutna katastrofa, ziadne vetovanie zakonov... Vsetko tym hajzlom prejde, kocnera pustia po par rokoch von a dovi. Rozkradnu este aj to mlo, co mame. :(
Cakaju nas tazke chvile.....
Normalne je to hrozostrasne. 😪😪😪😪😪
Nie Pele nevyhra v 2 kole.
Nebojím sa, že by zrovna nás prišli vykradnúť (nie je moc čo, peniaze sú v banke...) ale veselo mi teda nie je. Mám pocit, že sa vraciame do čias Mečiarizmu.
a čo chceš spraviť ako bežný človek čo na to nemá dosah? nič neurobíš.Jedine tak odísť dakde do zahraničia ako tu píše skoro každá druhá na mk že chce utekať.No lenže aj vonku to nebude med lízať.Všade sa dačo nájde.Vždy
verím že Pelle nevyhrá... to mu nedoprajem.😉
Toto je zasa nejaka politicka propaganda, alebo co, lebo ak sa tohto naozaj bojis, tak ja nerozumiem, ukradnut ti mozu hocico aj teraz, keby si dala nejaky iny priklad, ale toto je naozaj totalna blbost.
Nesúhlasím s tým, čo sa momentálne deje na Slovensku, ale nebojím sa. Tým to nezmením, neviem to ovplyvniť.
Mirko Žiak, si to ty?
Mne predosla vlada ukradla viac, ako som si dokazala predatavit. Takze nie, uz sa neobavam. Nemyslim si ze meciarizmus, hoc optimisticky to nevidim. Ale ja som nechcela ani PS, takze tazko sa mi to vobec hodnoti. Nemam ruzove okuliare mysliet si, ze sa tu nieco vyrazne polepsi.
Je to strašné a musíme urobiť čo sa dá.Momentalne aspoň ísť v štvrtok na protesty.Sme dlžní našim deťom nebyť ticho.ked sme už národ hlupákov a zvolili sme mafiu a zlodejov.ktori nielen bezbreho kradnú.ale berú nám celý štát.Pele sa nesmie stať prezidentom.
@gab1sol presne takí názor oni od nás potrebujú.aj tak nič nezmením tak neurobím nič a budem si ticho žiť vo svojej bubline.Fica predsa nevolili státisíce ľudí.tetaz by sa mali prejaviť na námestiach
Ja sa nebojím.ja už dožijem na dôchodku hocijakú.ale je mi ľúto.ze moje deti a vnúčatá by mali žiť v takom bordeli.Ak budú mať ešte aj svojho prezidenta.tak to tu zabetonuju na roky rokúce.
Pozvanie do skupiny,kde sa môžete vyjadriť k veciam verejným,pridať info,diskutovať....
https://www.modrykonik.sk/group/12838
Preletela som tento clanok. Trestne ciny - tym sa menit sadzby nebudu. Budu sa zmizovat tresty / ciastocne nahradzat domacim vazenim pri ekonomickej trestnej cinnosti, korupcii a podobne. Tiez uzivatelov drog (nie dilerov). Teda pri tych drogach to bolo sialene, ako ten chlap co vyrabal maste pre rodicov s rakovinou a dostal 20 rokov, to bolo fakt chore. Mimochodom, novelu zakona pripravovala vlada Hegera, takze asi je to spolocna praca, nielen Ficova. Navyse priblizuju sa vraj Cecham, Nemecku a Rakusku. Tak viac o zom neviem, ak je tam nieco kvoli comu sa mame bat, dajte vediet. Clanok tu. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/691468-t...
@liv1 takže sa ideme v tomto opičiť po západe, ale aj tak tu niektorí vykrikujú, že budeme ako na divokom východe? A keď to pripravovala Hegerova vláda ešte, tak predpokladám, že strana Slovensko to podporuje, alebo aj tí kričia na námestiach? 😅
A pre mudrlantov - z 3/4 veci čo táto vláda robí nesúhlasím, ale toto je trošku dosť pokrytecké od určitých jedincov tu. Keby to robilo napríklad PS, kričali by ste akí sme pokrokoví.

Nie...Ja sa nebojím 😃