icon

Nech už skončia sviatky a vráti sa rutina

alofinka
6. jan 2025

Už mám z toho nervy, uz je to dlho, nič nefunguje, nikto nerobí,skoro všetko je zatvorene ja už chcem všetko vianočné spratat na poval, ide mi to už na nervy ale partner ešte nechce ani dcéra, ja tam už nemôžem dýchať, chcem si už upratať, prezliect periny, ísť do roboty, začať normálne fungovať, začať variť zdravšie a nie údené, rezne, šaláty, chlebíčky, koláče a neviem co ešte, ešte tak týždeň vydržať, neviem ci to vydržím...

Strana
z2
pralinka25
6. jan 2025

a tebe niekto drzi pri hlave zbran ze musis sviatkovat?

miskakyska
6. jan 2025

... úprimne ti závidím,ja neviem, že nejaké sviatky vôbec boli🙈
..by si bola radšej v práci celé Vianoce?
.. máš nejakú mylnú predstavu, že nikto nerobí a všetko je zatvorené

heln
6. jan 2025

@alofinka pozri, tato tvoja faza musela prist, aby si si uvedomila, ze nemusis sa podriadovat druhym, ale ty sa postavis za seba a rozhodnes, co bude.
moje deti tiez este chceli mat stromcek, ale mne uz zavadzal, tak som v sobotu som zlozila krabicu a gule sli dolu, stromcek putuje do pivnice...
aj ja uz chcem prezliect obliecky a prezleciem ich vtedy, ked sa to bude hodit mne....
na vianoce som navarila hrniec kapustnice, rezne boli na dva dni a urobila som za maly misku salatu, dve klobasky, jedno udene a ked sa zjedlo, tak sa skoncilo, odvtedy varim normalne.
takze je to na tebe.

denden77
6. jan 2025

stromcek uz nemam, na obed sme mali spagety, do roboty sa mi nechce.. za to sa neviem dockat, kedy potomka vyslem do skolky 🙏🤣

vikisisi
6. jan 2025

Ako rozumiem že rodina chce ešte stromček ale teda nechápem čo s tým majú periny. Prečo ich nemôžeš prezliecť?

lenka.25
6. jan 2025

Mne jedine čo z tohoto vadi je to jedlo . Všade kam prídeš na návštevu je údené , salat , kolace , kapustnica , ale za posledný týždeň som 2 kila schudla , čo to už nemôžem ani vidieť , nie to to ešte jesť . Ale doma varím uz od druhého sviatku vianočného normálne , ako pred Vianocami . Na opratie a prezlečenie perin , snad nepotrebuješ muzove povolenie a keď áno , tak bude problém inde ako v ozdobách a svetielkach

abbey1
6. jan 2025

Ľudia sú už načisto zhýčkaní a neustále potrebujú nejakú drámu vytvárať.
Ako prepáč, ale naozaj si už ľudia nevedia užiť voľný čas s rodinou, sami so sebou? Sviatky sú problém, jedlo je problém, prázdniny sú problém. A čo je na to všetko nejaká predpísaná šablóna a chodí kontrola z ministerstva? Veď si to zaraďte, ako vám vyhovuje a užite si, že ste zdraví, mate voľný čas, peniaze na to jedlo, stromček, periny. 🙂

vroni
6. jan 2025

Daj tip, na čo budes hundrat na budúci týždeň. My ešte sviatkujeme, strom svieti, žiadne divé zranice sa u nás nekonali a dokonca sme aj na úradoch boli vybavovať a vybavili sme. Akurát sme akosi nestihli s deckam korčuľovanie. Nevadí, pôjdeme cez týždeň.

lizatko1009
6. jan 2025

aky tyzden? ja som uz 30.31.12 bola u seba v praci aj 2 aj 3. 1. ja tiez nie som ten domased, uz som stihla potrajdat po vypredajoch, pomotkat po kavickach, v kine, v saune, na masazi, vsetko je tak ako si to sama urobis. Stromcek sme nemali, lebo na vianoce ideme k rodicom, mam len par dekoracii. Teraz mam u seba rodicov a dnes uz odchadzaju a ja vyupratujem znova vsetko k mojej spokojmosti a zajtra fungujeme.

katka_1102
6. jan 2025

@alofinka Kde je problém? My sme stromcek zložili v sobotu,dnes som komplet odložila výzdobu,upratané a prezlecene periny. Zajtra konečne klasický deň v práci 🙂

januarova
6. jan 2025

@alofinka mala si si nájsť na celé sviatky brigádu, keď sa doma nudíš
Ja som bola už 2.1. v práci, pritom by som prijala ešte aj týždeň voľno

ibatanecnica
6. jan 2025

@alofinka sviatky nesviatky ja zijem normalne.

ibatanecnica
6. jan 2025

@lenka.25 ja to nejedavam. Takze nemam problem odmietnut. Kolace kvoli intolrancii nemozem takze vyriesene

mery333
6. jan 2025

A Tebe, čo dakto drží revolver pri hlave, že nemôžeš periny prezliecť, upratať, variť zdravšie ???
Či už máš absťák za konzumným spôsob života, zvárať po obchodných centrách ?

Kokos, nemám problém, vyrobím problém.
Fakt, radosť žiť s takou osobou ako Ty ! 😒

simona92101
6. jan 2025

@alofinka co maju periny spolocne so sviatkami?nerozumiem

lenka.25
6. jan 2025

@ibatanecnica no veď ani ja to nejedávam . Majonezak zjem iba svoj a od maminy a tiež mi raz ročne jedna porcia stačí , kolace ja nelubim , takze som vlastne ani nič nejedla .Zobkala som oriešky a ovecie ak boli na stole . Ale už iba keď toho vidím plne stoly , tak nemám chuť jesť vôbec nič 🫣

rozculena
6. jan 2025

to čo aký výkrik do tmy?

zuzubb007
6. jan 2025

Sa smejem však rob čo chces, nevieš prezliecť periny ci čo? A navyše čo chces, nechápem ako môžete jesť stále šaláty, rezne atď., nevieš navariť iné?, mne toto príde, že svoju neschopnosť hadzes na sviatky ako fajna vyhovorka

4stanka4
6. jan 2025

@abbey1 presne tomuto nerozumiem. Ráno som manželovi hovorila ze co mi bude najviac chýbať na celých sviatkoch je to, že sme boli spolu, nemuseli sme ráno vstávať a užívali si vzájomnú prítomnosť. Zajtra bude doma ešte dcérka a od stredy do škôlky, ja do prace a zase začne bežný kolotoč ☹

danica2711
6. jan 2025

@alofinka vydýchaj sa, prestaň hysterčiť, prezleč periny, var ako normálny človek a hlavne sa chovaj ako normálny človek, sviatky za nič nemôžu

1ryba
Odpoveď bola odstránená
purple_wolf
7. jan 2025

chod si zabehat a nefnukaj... ty sa ocividne nudis

malasandrika
7. jan 2025

Tak ja by som sviatkovala aj ďalší mesiac. Konečne pokoj, kľud, žiadny stres, dni v pyžame, žiadne prežieranie sa nekonalo, rozprávky. A práca, škola ani povinnosti mi rozhodne nechýbali

miadi
7. jan 2025

Kazdy mà ako si zariadi. Ziadne udene a salaty u nas na sviatky nie su varim zdravo ako vzdy periem kazdy den .. periny raz tyzdenne . Stromcek sme Mali živy v kvetinaci darceky boli 21 a stromcek isiel 22 do sklennika a my 23 na dovolenku. Zatvorene bolo aj to nie vsetko len 25.12, ( v usa) kopec ludi pracuje aj cele sviatky lekari sestricky piloti letusky upratovaci kuchari casnici predavacky šoferi.Atd. Vcera som bola u zubara.. zatvorene mozu byt maximalne urady. Problem bude niekde inde ze si nevies uzit sviatky so svojou rodinkou. 😉

Strana
z2