Nechcem sa ho vzdať
Ahojte
Chcem sa vám zveriť s mojim problémom mám priateľa no skôr milenca, ktorý je ženatý ma deti rodinu a ja som do neho zamilovaná a on sám povedal, že sa nikdy nerozvedie, ale ja si život bez neho už neviem predstaviť viem si predstaviť, že je ťažko opustiť tri deti, aj keď to s manželkou už neklape dlho. Ja som bola ochotná, aj s jeho deťmi žiť neviem, čo mám robiť
@xsuzannex Hovori z teba zlost,nie rozum.Nazyvat neznamu zenu flandrou,to hovori tiez za vela.
@maminkadeticiek ano, hovori zo mna zlost, vobec sa tym netajim.. a mam n ato aj svoje dovody, ktore tu pisat nebudem.. kazdopadne taketo zeny su ore mna moralnym dnom..
ty si bola ochotna zit s jeho detmi? ty si ale nedostala tuto ponuku....no skusim bez zbytocneho osocovania...zameraj sa na realitu a na realne moznosti...cize nechat veci jak su alebo ist od toho a najst si ineho bez ktoreho nebudes vediet zit. mozno mu manzelka na to pride a vykopne ho sama ale aby si nebola prekvapena ze ani v tomto scenare by nesiel zit s tebou, ktovie ake moznosti ma este otvorene o ktorych nevies rovnako ako jeho manzelka.
@xsuzannex presne tak! ano taketo zeny su len a len flandry! mala by som aj lepsiu prezyvku... ako moze jedna zena roztahovat nohy zenatemu debilovy ?! slobodnych je na svete malo ? este by sa ich niekto zastaval 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️nemam slov 🙄 a chlap ten je tiez riadny k... ked ide vsuvat inam
Možno by si sa k nim mohla nasťahovať ako chyžná. Žena lenivá..., a popri upratovaní stihneš aj šikovného pána domu obstastnit. A informácie ako im to neklape uvidíš na vlastné oči. A urobila by si to isto z lásky aj za almužnu. Skús jeho manželke dať taku ponuku na upratovanie keď ju stretneš v potravinach.
@maminkadeticiek prepac, ale ja nesuhlasim s tvojim nazorom, ze nie je preco autorku moralizovat. Prave naopak, je a velmi. Je predsa dospela a vie, ze chrape so zenatym. Keby mala v sebe kusok moralky, tak to proste nerobi. Nesie uplne rovnaku vinu, ako on.
@ajdika je sprosta, ale nenesie ziadnu vinu, ja suhlasim s nazorom @maminkadeticiek
Pravda, nezazila som to nikdy a hadam ani nezazijem. Ale ak by sa to stalo, nebudem si vylievat zlost na danej zene. Moj muz ma zavazok so mnou, nie ta zena, pokial jw ona slobodna, moze trtkat s kym chce.
@nnnuuunnn Dobry napad. Ja tiez tak žartujem doma, ze ak milenka tak ok ale nie len zabava ale pride si to odmakať aj v domacnosti aj okolo deti a ja kludne 4x do tyzdna uvoľním dom a urobim si svoj program. Myslim, ze by sa potom na milenky chlapi pozerali inak. 🤣🤣🤣
este stastie ze nemam tri det a ze nie som z presova .....nechcela b som byt v jej kozi ....
@ajdika to mas pravdu, asi to nie je moralne, pokial je to vedome
@petkazamborska Samozrejme, to asi nikto. Ono to musi byt obrovsky sok, avsak ja by som to rada vedela, ak by sa ni nieco take dialo. S laskou by som pobalila muzove saky paky a cakali by ho pred dverami
Ja by som jej na tvojom mieste toto povedala ,ze ju podvadza,nie je nic horsie ,ako netusit o svojom muzovi ze je takyto chrapun a podvadza,ja som to totiz zazila s byvalym druhom s ktorym som 7rokov zila a myslela som si o nom ze by ma nikdy nepodviedol,uz sme mali pol rocneho chlapceka a on spaval s druhom,hned sa chcel vrátiť ku mne ale nikdy by som neveru neodpustila!!!!!!!A bola som rada ze mi otvorila oci ta osoba našťastie,co mi to povedala ze ma takto gnusne podviedol.
@sitex Záleží na tom, či je to len o láske, alebo aj o peniazoch. Lebo peňazí sa vzdáva ťažšie.
@sitex Odomna ani zrnko sucitu, alebo podporu nemas. Koli takej hnusobe ako si ty sa tu zeny trapia. To ta ako rodicia vychovali? Nevies ze s cudzim manzelom si nemas co zacinat? Daj tej rodine pokoj a najdi si slobodneho. Hanba ti.
@sitex Je to muž, ktorý ti rovno povedal, čo pre neho si - nič- zábavka. Ty a presne ako ďalšie babenky píšu, ženy, ktoré boli pred tebou a budú po tebe. On sa rozhodol, on chce rodinu, istotu a zázemie, ty si len krátkodobí úlet. Ako píšeš, má tri deti, žena pravdepodobne unavená, nestačí jeho "temperamentu" tak si našiel chvílkovú náhradu. Teraz si to ty, kým sa mu nezunuješ a potom ďalšia žena. Niet ti čo vyčitať, sú ženy, ktoré si same seba nevážia, necítia svoju hodnotu, krásu, preto sú len "milenky" a taktiež sú to ženy, ktoré trpia podvádzanie. Možno aj ty si to už zažila alebo ešte zažiješ, tu druhú stranu, kedy teba bude niekto podvádzat, ale verím, že jedného dňa sa ti to podarí a najdeš niekoho kto ťa bude mať rád naozaj a celým srdcom, ale to bude čas, keď začneš veriť vo svoju hodnotu.
@richardalexej prečo máš skupinu Nitra a Branč pri nicku? Zvyčajne sa tam dáva bydlisko.
@sitex tvoj nick ma tiež zaujíma, je to názov firmy so žalúziami pri Nitre.
@mimi3008 Manželstvo vytvára len muž? Manželka zohráva nepodstatnú úlohu pri budovaní vzťahu? Keď sa niečo dokašle (nemyslím extrémy - alkohol, závislosti, násilie), tak na vine sú obaja manželia. Každý nejakým podielom.
@zuzanockamt tak ale to ho opravnuje najst si milenku ako riesenie problemov??? Neslubuje sa vernost v dobrom aj v zlom?
@mimi3008 Ja som nikde nenapísala, že ho to oprávňuje hľadať milenku. Neodpovedala si na otázku, ideš si svoje 🤦 Ja len tvrdím,že podiel viny má aj manželka.
@sitex Tak si ho užívaj a bud milenkou, čiže stále budeš iba č.2., si si sama odpovedala. Jemu to tak vyhovuje, je sebec a ty nikdy v skutočnosti nebudeš šťastná. Keď by sa aj náhodou rozviedol, čo sa podľa mňa nikdy nestane, tak už on nebude chcieť dakdie dieta a nikdy nebudeš na prvom mieste ajtak, no však môžeš sa dostať iba na rovnocenné miesto z pohľadu financií, aj že ma deti.
Nehnevaj sa ale ty musíš byť riadne blbá. Mladá žena, život pred sebou a chces takého chlapa? Ženatého s tromi deťmi. Keby sa aj hneď kôli tebe rozviedol, rátaj s tým že tie deti ta zbožňovať nebudú, bude platiť alimenty na 3 deti, ďalšie dieťa pravdepodobne už chcieť nebude. Rátaj s tým, že keď si našiel pre žene teba ako milenku, pri tebe si tiez časom nájde druhú.... Ale načo to vlastne píšem....Nemáš kúska hrdosti v sebe