Nedostal som kód na vyzdvihnutie z Alzaboxu. Ako získať balík?
Neviete poradit,ci sa nejak dostanem k baliku od dpd. Podla cisla zasielky vidim,ze je na odbernom mieste,alzabox,ale kod mi neposlali. Ani sms,ani mail,ani spam. Tel kontakt som nenasla, mail nereaguju. Vdaka
@nevenka mne minulý rok pred vianocami došiel balík do packeta zboxu. Otvorila som schránku a v nej že NIČ. 😳🤷
Tak som to hneď riešila. O 2 dni zopakovali uloženie balíka a vtedy sa zase neotvorila schránka (asi primrzla alebo čo ...bola zima.) 😂 Smiech cez slzy. 🤦🏻♀️ V schránke vianočné oblečenie pre syna...došlo až po vianociach. Čistá hrôza....odvtedy sa vyhýbam všetkým boxom ak je to možné. 😅
@evaachesa fakt si ma pobavila🤣
@sunyrose Zalezi na tom, ktory prepravca to vezie. Mne sa to stava len s GLS ( 2x ), kontakt som zhanala na ich stranke, ale ani to mi nepomohlo. V telefone sa vyhovarali stale na niekoho ineho, na mail odpovedali, az ked to bolo v sklade a vraj s tym uz nic neurobia. Musela som ist do skladu.
@emma12345 nakoniec pochybil kurier a nasledne mi balik priniesol osobne
@uradnikova zavidim, to sa nasmu kurierovi "nemoze" stat :D

Mne sa stalo presne toto iste, prišiel mi mail, že balík mam uložený v boxe a žiadne heslo. Opakovane som písala na podporu a vždy mi prišla odpoveď, že muselo mi prísť aj heslo a mám si skontrolovať mail 🤷♀️ nakoniec bol balík uložený úplne niekde inde ako mi napísali