icon

Nedostal som kód na vyzdvihnutie z Alzaboxu. Ako získať balík?

uradnikova
16. dec 2023

Neviete poradit,ci sa nejak dostanem k baliku od dpd. Podla cisla zasielky vidim,ze je na odbernom mieste,alzabox,ale kod mi neposlali. Ani sms,ani mail,ani spam. Tel kontakt som nenasla, mail nereaguju. Vdaka

Strana
z2
xsandrax
16. dec 2023

Mne sa stalo presne toto iste, prišiel mi mail, že balík mam uložený v boxe a žiadne heslo. Opakovane som písala na podporu a vždy mi prišla odpoveď, že muselo mi prísť aj heslo a mám si skontrolovať mail 🤷‍♀️ nakoniec bol balík uložený úplne niekde inde ako mi napísali

evaachesa
17. dec 2023

@nevenka mne minulý rok pred vianocami došiel balík do packeta zboxu. Otvorila som schránku a v nej že NIČ. 😳🤷
Tak som to hneď riešila. O 2 dni zopakovali uloženie balíka a vtedy sa zase neotvorila schránka (asi primrzla alebo čo ...bola zima.) 😂 Smiech cez slzy. 🤦🏻‍♀️ V schránke vianočné oblečenie pre syna...došlo až po vianociach. Čistá hrôza....odvtedy sa vyhýbam všetkým boxom ak je to možné. 😅

uradnikova
autor
17. dec 2023

@evaachesa fakt si ma pobavila🤣

sunyrose
10. jan 2024

@xsandrax Zdravím, prosím, ja mám ten istý problém. Prišla mi správa, že balík mám v alzaboxe, ale heslo nemám. Môžete mi prosím poslať link na podporu dpd, kde mám napísať správu, aby mi problém vyriešili? Ďakujem pekne.

sunyrose
10. jan 2024

@emma12345 Prosím, mám ten istý problém, balík v alzaboxe a nemám pin. Môžete mi poslať nejaký link, kam by som mohla napísať mail? Ja sa v tom nevyznám...Ďakujem pekne. Inak sa obávam, že mi balík zoberú kdesi do skladu...Som zo Šamorína.

emma12345
10. jan 2024

@sunyrose Zalezi na tom, ktory prepravca to vezie. Mne sa to stava len s GLS ( 2x ), kontakt som zhanala na ich stranke, ale ani to mi nepomohlo. V telefone sa vyhovarali stale na niekoho ineho, na mail odpovedali, az ked to bolo v sklade a vraj s tym uz nic neurobia. Musela som ist do skladu.

uradnikova
autor
12. jan 2024

@emma12345 nakoniec pochybil kurier a nasledne mi balik priniesol osobne

emma12345
12. jan 2024

@uradnikova zavidim, to sa nasmu kurierovi "nemoze" stat :D

Strana
z2