Nehoda - reakcia
Pekný večer
Mali sme nehodu. Nabúrali do nás. Našťastie okrem auta sa nič vážne nestalo. Ja mám silno narazenú lakeť, momentálne ju mám v bandáži zavesenú na krku.
Som čašníčka a zajtra máme oslavu v podniku. Písala som šéfke, že určite prídem a pomôžem čo viem, ale nesľubujem , že tu bude veľa.
Odpísala mi, že sa vo mne sklamala, že si nemyslela, že práve ja si budem takéto vymýšlať a nemusím vôbec chodiť.
Ako by ste reagovali? Viem, že je to veľmi blbá situácia, že sa to stalo práve teraz na poslednú chvíľu ale dnes bol u nás veľký dážď a búrka, auto z vedľajšej cesty zle videlo a nestihlo zabrdzdiť už.
Odfotila by som jej auto,lekarsku spravu a na konci uviedla,ze podavam vypoved. A samozrejme na ziadnu oslavu by som nesla pomahat. Charakter tohto cloveka nula bodov. Mala som takuto sefku bez charakteru,nastastie je to uz byvala sefka.
no neviem ako by si chcela pomáhať s jednou rukou....si čašníčka, takže veľa toho s jednou rukou neurobíš.....takže šéfku aj chápem, teda sklamanie z toho že musí deň pred oslavou niekoho zháňať.....ospravedlniteľné by to bolo, ak by si bola kvôli tomu aspom týždeň na PN a nie že v nedeľu jej neprídeš na oslavu a v pondelok budeš v práci už normálne fungovať(bez bandáže)
Mala som podobnu sefku v kaviarni,v praci sa nekurilo,nonstop otvorene okna cez zimu,zafajcene.dostala som zapal pluc ze som ani dychat ani rozpravat nemohla,dusila som sa.priniesla som jej PNku,a povedala mi,ze klamem,ze pokial som prisla po svojich tak mi nic nieje a mozem robit(isla som rovno z plucneho s vypisanou PNkou)...vsade potom rozpravala ako ona musela za mna robit 🤦♀️
Byt tebou,idem hned na PN,a ziadne pomahanie.a sefke by som povedala,ze jej chovanie sklamalo teba.
Fotka najviac naburanej časti, fotokópia lekárskej spravy a moja odpoveď Vy ste sklamali mňa
Tvoja sefka mi pripomina tu moju. Som pn. Ona si myslela pred tyzdnom ,ze uz pridem do prace. Ja som jej nic neslubila ,ze pridem. To len ona si myslela. Ked som jej oznamila,ze este nepridem,tak sa na mna vyvrieskala do telefonu,ze ako to ze nepridem,ked mi pisala,ze mam prist. A buchla mi telefonom. Nic si nenechala ani vysvetlit. Niekedy mam pocit,ze ona je aj lekar. O tyzden sa chystam do prace a uz teraz mi je nevolno ,ze ju uvidim a co zase bude. ... Sefka ,,roka,,ako ta tvoja
@mogaa Kto povedal, že budem normálne fungovať? Idem na PN. Ako pardón, že do nás narazili 😃

Ja by som išla na chorú, a vobec nešla na tu oslavu ale výpoveď zatial nedaj, uvydiš ako sa zachová keď sa vratiš z pn..nech ti da ona vypoveď keď chce, aspon ti bude musieť platit odstupné a keď nechce dať odstupne to uz môžeš dalej riešiť, su na to zákony..ti si nič neporušila, odlož si riadne jej spravu čo ti poslala a ked neda vypoved potom by som sama odišla,. O pokus to stojí