Nejaké fórum so slobodnými ocinkami?
Ahojte, velmi rada by som sa vas opytala ci existuje nejaky forum so slobodnymi ocinkami alebo nejake zoznamko..Som 23 rocna mamicka s 2 rocnou dcerkou a rada by som sa zoznamila s milym a rodinne zalozenym ocinkom, ktory chape vyznam rodiny a hlada tiez slobodnu mamicku..a pravdaze dietatko nie je prekazkou 🙂Dakujem za informacie.Pekny den prajem
@lulu_7872 - skús partneri.sk, mala som odtiaľ pár rande a celkom fajn, len nezafungovala chémia. ale kamoška si tam našla chlapa a pred nedávnom sa brali. 🙂
a čo odporúčam najviac je amor.sk - tam som stretla chlapa, ktorý mi obrátil život, srdce, hlavu... na ruby - v dobrom. 😀 tiež som už bola zúfalá a som si povedala, že končím s chlapmi, hľadaním,... a vtedy sa objavil. 🙂
@sarzan - ja sa Ti divím, že Ťa to ešte baví. alebo Ti robí dobre, keď ľuďom lezieš na nervy? v poslednej dobe v každej diskusii, do ktorej som čo len nakukla, všade Ty. a keď si taký geroj, tak daj fotku a vyplň si pas. je ľahké byť v anonimite.
@lulu_7872 tu asi slobodné forum s slobodnými tatikami neexistuje..ale už sa mi vela krát stalo že kvôli tomu že som slobodný otecko som ostal v odsudení...staram sa o svoju dcerku od jej narodenia..a dokonale si toho uživam ..ked náhodou nájdeš tsku stránku velmi rád sa tam registrujem..🙂
@lulu_7872 ahoj! no ako si este sama,alebo mas uz niekoho/?len preto sa pytam lebo dnes som sa s nim stretla...ak mas zaujem ,,,,podr. info cez IP
@evickapooh noo dobre 🙂 tak ma zaujima to podrobne info 😀
Ahojte ja mam dve deti,a ozaj je tazke najst niekoho.
Ale uz sa mi podarilo konecne najst niekoho,a som stastna.

@vejinka v principe ano,ale chlap neotehotnie ak neratas pasomnicu napr. 🙂