icon

Nejaké fórum so slobodnými ocinkami?

lulu_7872
10. júl 2011

Ahojte, velmi rada by som sa vas opytala ci existuje nejaky forum so slobodnymi ocinkami alebo nejake zoznamko..Som 23 rocna mamicka s 2 rocnou dcerkou a rada by som sa zoznamila s milym a rodinne zalozenym ocinkom, ktory chape vyznam rodiny a hlada tiez slobodnu mamicku..a pravdaze dietatko nie je prekazkou 🙂Dakujem za informacie.Pekny den prajem

Strana
z7
sarzan
15. júl 2011

@vejinka v principe ano,ale chlap neotehotnie ak neratas pasomnicu napr. 🙂

vejinka
15. júl 2011

@sarzan pozri nie nadarmo sa hovori ze zeny su z venuse a muzi z marsu.je tazke vytvorit z tak rozdielnych ludi harmonicky par.je to hotovy zazrak ak si dve pohlavia sadnu po vsetkych strankach

sarzan
15. júl 2011

@vejinka spoluzitie je o kompromisoch,zeny aj muzi su z planety zem-never vsetkemu co citas 🙂

vejinka
15. júl 2011

@sarzan ked to vies preco niesi so svojou ex? Kompromis vo vsetkom

sarzan
15. júl 2011

@vejinka chcela sa rozist tak smeč rozidení

vejinka
15. júl 2011

@sarzan tak jej daj pokoj.a nenarokuj si na dieta

sarzan
15. júl 2011

@vejinka nenarokujem si nic teda zatial

angua27
18. júl 2011

@lulu_7872 - skús partneri.sk, mala som odtiaľ pár rande a celkom fajn, len nezafungovala chémia. ale kamoška si tam našla chlapa a pred nedávnom sa brali. 🙂
a čo odporúčam najviac je amor.sk - tam som stretla chlapa, ktorý mi obrátil život, srdce, hlavu... na ruby - v dobrom. 😀 tiež som už bola zúfalá a som si povedala, že končím s chlapmi, hľadaním,... a vtedy sa objavil. 🙂

@sarzan - ja sa Ti divím, že Ťa to ešte baví. alebo Ti robí dobre, keď ľuďom lezieš na nervy? v poslednej dobe v každej diskusii, do ktorej som čo len nakukla, všade Ty. a keď si taký geroj, tak daj fotku a vyplň si pas. je ľahké byť v anonimite.

boddez
20. júl 2011

@lulu_7872 tu asi slobodné forum s slobodnými tatikami neexistuje..ale už sa mi vela krát stalo že kvôli tomu že som slobodný otecko som ostal v odsudení...staram sa o svoju dcerku od jej narodenia..a dokonale si toho uživam ..ked náhodou nájdeš tsku stránku velmi rád sa tam registrujem..🙂

alexandra
20. júl 2011

@boddez Rastik, ver mi ze sarzan nie je prave idealny clovek na diskusiu 😉

boddez
20. júl 2011

@alexandra hehe ahoj ..no ja viem..že nie...🙂len tak naáhodou som našiel tuto tému...tak som sem pridal príspevok...D:D

alexandra
20. júl 2011

@boddez Chapem a vitam, ale pre Boha nech nikde nepovie ze ma kontakt na forum od Teba, lebo budes za zleho 😀 Pusu princeznicke 🙂

evickapooh
30. júl 2011

@lulu_7872 ahoj! no ako si este sama,alebo mas uz niekoho/?len preto sa pytam lebo dnes som sa s nim stretla...ak mas zaujem ,,,,podr. info cez IP

lulu_7872
autor
30. júl 2011

@evickapooh noo dobre 🙂 tak ma zaujima to podrobne info 😀

ivka_alex
23. apr 2012

ahojte, neviem ci je to tu vhodne ale znami - kamarat mojho brata je fakt normalny muž ale v tejto nenormalnej dobe si nevie najst "matku svojich deti" je este bezdetny, slobodny, ale ma vlastne byvanie, pracu, zodpovedny nefajciar, kde takemuto poslednemu najst zenu???

miska1917
24. apr 2012

Ahojte ja mam dve deti,a ozaj je tazke najst niekoho.

miska1917
24. apr 2012

Ale uz sa mi podarilo konecne najst niekoho,a som stastna.

Strana
z7