Nejasný výsledok na tehotenskom teste.
dobry den, dnes rano som si robila tehotensky test vysiel negat. 1 ciarka.... ked som prisla teraz domov boli tam 2 ciarky no 1 nejasná. mozem byt tehotna alebo je to len tym ze to uz vsetko siaklo?
@mariska1989 Ja chodím ku gynekológovi od 16-tich, keď som musela ísť na pohotovosť. Vtedy tam so mnou mama bola, ale na ďalších x návštevách v ambulancii u druhého doktora nebola už vôbec. A nie každý má so svojou mamou super vzťah, najprv si chce byť istá, že je tu niečo, čo treba riešiť.
@mariska1989 ja chodim od 16tich gynekologovi a ani raz so mnou nebola mama.
@mariska1989 ja mam 30 rokov. V 17 uz som si riesila tieto veci sama. Ked je teh. Potom to bude riesit s rodicmi, na vysetrenie snad nepotrebuje odprevadit za rucicku.
@andrea_82 ale myslím že mama najlepšie upokojí ako nejaký koník. Ja viem že nie každá má ideálny vzťah s matkou preto sú niekedy kamarátky alebo povedané naj kamarátka ktorej sa zdôverilm a ktorá mi pomôže a podporí..Nejdem tu už riešiť vek ako pozerám jej vás sakramentský veľa ktoré ste bez rodičov boli a evidentne je jasné že ani rodičia podaktorých nevedia že už u gynekológa boli
este nieco... ten test s 2 ciarkami co rom robila, a bol prvych 5 min. negat., ja som ho polozila na umývadlo kde bolo trochu vody, myslite ze sa mohol rozpit? lebo na ziadnom pozitivnom nevidim vedla tej 2.ciarky ten flak. a ked sa pozriem na ten test zhora, akokeby farba viedla od tej 1. ciarky ku druhej
@mariska1989 ale mohla v 16 som bežné šla sama bez mamy.
@via88 ale podpísať lekárovi záznam nemôže lebo príde o licenciu. Nikde nepíšem že ju má viesť za ručičku
@niquska55555 Darmo budeme špekulovať, čo sa mohlo stať. Neostáva ti nič iné, len počkať do zajtra na výsledok odberov od doktorky.
@niquska55555 rozpiť sa mohol a tá druhá čiarka slúži na zachytenie hcg teda to farbivo sa tam zachytí keby sa jednalo o slabšiu čiarku tak nepoviem nič ale ty ju máš tmavšiu Možno ti neukázalo preto dve čiarky lebo si mala krátko namočený test teda málo moču . Viem že si isto nepredstavuješ že ako 17 ročná budeš tehotná ale prvom rade nebudeš prvá ani posledná. Ja ti držím palce aby sa teda o tehotenstvo nejednalo aby si si svoj vek ešte užila a takéto veci riešila možno o 5 rokov
Podľa mňa nie si tehotná, takže kľud😉
@mariska1989 odpis paragraf zakona podla ltoreho nemoze, vazne
@mariska1989 To z kade berieš takéto hovadiny.:D Mňa bral bežne lekár v 17tich.
@mariska1989 Ďalšia odborníčka ktorá si myslí, že lekár na ultrazvuku uvidí niečo po týždni... možno v 6stom aj to nemusí.
@via88 vyšetriť môže ale na prvej má byť rodič pokiaľ nemá 18 rokov Skús si ty preštudovať pokiaľ berú menej ako 18 ročné tak riskujú dosť
@nikca101 ona tu pisala ze mali kondom... Ani HAK nie je 100%na... okrem toho je to svinstvo
@alexandra523 Vieš o tom že urážka je trestný čin Tak si dávaj pozor tak toto písať nie si troška trápna
@via88 napr. tu sa to pise... https://korzar.sme.sk/c/4539066/neplnoleti-potr... do 18 rokov nie je clovek opravneny na pravne ukony a minimalne predsa kapitaciu u gynekologa musi podpisat rodic
Myslim ,ze sa tu zbytocne hadate...uvedomte si ,ze ta mlada slwcna je vystresovana az ,az... ona ziadala o pomoc...obycajnu ludsku pomoc a nie o hadky ,kto z koho.....
@giuli ďakujem, stresu mam az az..
@niquska55555 viem si to zivo predstavit..,ale upokoj sa nic nie je take zle,ako to vyzera.....este nemas vysledky od Dr.. ?
@giuli este nemam.....
@mariska1989 Mám niekoľko rokov po 20tke.Som dospelá žena.Neviem o tom prečo by som nemohla mať nick podľa stránky keď mi v tej chvíľi nič iné nenapadlo.Mám taký pocit, že ty tu máš takých 12 a nie autorka.Pretože ona nadrozdiel od teba má úroveň.Za prvé ultrazvuk ti nič neukáže v prvých týždňoch.A somnou mama šla na prvú prehliadku pretože som ju o to požiadala nie preto, že musela.Aj keby slečna bola tehotná má nad 15 rokov a lekár nie je povinný oboznámiť rodičov.Kedže sa nejedná o dieťa pod 15 rokov.A 17 ročná slečna už nie je dieťa.Ja som v 18stich už počas školy robila v zahraničí.Je mi ťa naozaj ľúto keď sa takto správaš ako pubertiačka.
@niquska55555 viem ze sa bojis, ale podla mna nemusis, lebo tehotna myslim ze nie si..a nie si ani zla a nezodpovedna..prave naopak, 17 rokov je na sex uplne normalny vek a pristupovali ste k tomu zodpovedne, kedze ste pouzili kondom..chranila si sa pred chorobami aj pocatim a aj ked nic nie je 100% tak ta meskajuca ms moze suvisiet s tym prechladnutim a aj s vekom..ja by som bola pysna keby moja dcera mala tolko zodpovednisti v sebe ako ty..rodicia nemozu viest deti k celibatu, ale k zodpovednosti a zdravemu usudku - a to ty mas! A co sa tyka toho doktora, tak to ti moze byt uplne jedno, kedze ty si pacientka..ci ta mal alebo nemal zobrat je na rozhodnuti doktora..ale za mna, som rada ze ta vzal a vysetril..Drzim palce 🙂
@modrykoniicek jedine kto sa to správa ako pubertiak si momentálne ty Ja som na tú adresu nič nepísala Zato ty áno tak neviem kto sa to chová ako pubertiak Nebudem sa tieto cenné viac vyjadrovať lebo to nemá zmysel ja na rozdiel od teba som od dvanástich rokov už dávno brigádovala a nemala som čas na nejaké prkotiny Téma je úplne o niečom inom ale ty musíš aj tak písať o tom svojom. Ak je žena tehotná meškajú MS 2 týždne na ultrazvuku je vidno gestačný vak a malá bublinka viem o tom svoje som 5 krát tehotná takže mi tu netvrdí co je a nie je vidieť
@modrykoniicek A ty mne píšeš že ja sa chovám ako pubertiak. Pozri čo momentálne robíš ty nebudem už ďalej komentovať tvoje iné komenty na moju stranu takže zbytočne budeš písať
Ja celkom nechapem preco sa tu musia niektore baby vadit.....nerieste vase dotahovacky, ked sa chcete hadat piste si sukromne spravy a neodvadzajte temu od problemu, kt. ma slecna.....preco sa rozhodla pisat na MK vie ona, preco nechce nic povedat rodicom vie ona...ked ju nechcete podporit, ukludnit tak ju ignorujte ale preco mate potrebu ju este sundavat dole nechapem...
@niquska55555 neboj sa, ja si myslim ze nie si tehotna...ten stres aprechladnutie moze spravit tiez svoje....a ak nahodou tehotna si, tak nic sa nedeje - vsetko sa vyriesi, zo zaciatku isto nebudu rodicia nadseni ale vsetko sa da zvladnut

@mamuskazuzuska no ja netvrdím že to bolo z jeho strany zodpovedné ale bolo to tak a myslím že to tak funguje u veľa doktorov..ale môj názor je že furt je to lepšie ako otehotnieť v 17-tich. aspoň ja som najskôr začala užívať antikoncepciu až potom som začala sexovať s frajerom