icon

Nejasný výsledok na tehotenskom teste.

niquska55555
1. okt 2019

dobry den, dnes rano som si robila tehotensky test vysiel negat. 1 ciarka.... ked som prisla teraz domov boli tam 2 ciarky no 1 nejasná. mozem byt tehotna alebo je to len tym ze to uz vsetko siaklo?

modrykoniicek
2. okt 2019

@mariska1989 Jaj takže si nelegálne pracovala :D ale píšeš o tom aké je nelegálne ísť k lekárovy.Pozri sa... ty o mne a mojom živote nevieš nič.Ja som tiež pracovala a ťažko.Ja nemám 5 detí kedže som sa vzdelávala v biològií a asi preto ich dnes nemám 5 :D a možno preto dnes nie som zakomplexovaná.Je zaujímavé, že niektorým ani v 4 týždni nevýjde test pozitívny.A z tej bubliny ti lekár nepotvrdí nič až z krvy... pretože tá bublina môže veľmi rýchlo odplávať alebo to môže byť aj cysta.Pozri mne sa páči, že by si takéto veci chcela vedieť aby sa ti dcéra zdôverila.To je od teba veľmi pekné 🙂 ale nepáči sa mi ako urážaš autorku a ako reaguješ.Nemám nič voči tvojej osobe.Nepoznám ťa.Ale robíš si tu z nej doslova dobrý deň.Ona už nie je dieťa a pokiaľ chceš aby sa ti raz tvoja dcéra zdôverila tak sa jej nesmieš vysmiať do tváre ale budovať v nej ženu.Pretože 17 ročná žena už nie je dieťa.To, že to z nich robí spoločnosť až do 26 je vec druhá.Neprišla som sa s tebou hádať .A ,,ja nadrozdiel od teba,, si láskavo odpusti pretože sa nepoznáme a tvoje idilky o mojom detstve môžu byť skreslené.

niquska55555
autor
2. okt 2019

uz neviem co mam robit, myslite ze si mozem spravit 1 test vecer a 1 rano? ci?

giuli
2. okt 2019

@niquska55555 neminaj zbytocne peniaze za testy,aj tak vysledok hoc aky nezmenis...ak si bola u dr.a urobil testy z krvi, tak ylto budes mat cierne na bielom....

modrykoniicek
2. okt 2019

@niquska55555 Urob si test ráno.Najlepšie tej istej značky ako keď ti vyšli po čase dve.🙂.A nevyhadzuj ho.Nestresuj sa.Nemysli na to.Naozaj ten test mohol byť výnimočne chybný.Síce som taký ešte nevidela ale možné je čokoľvek.
Alebo vydrž do výsledkov.

mariska1989
2. okt 2019

@modrykoniicek pre tvoj info nemám 5detí a nepracovala som legálne ale tvrdo som pracovala doma keďže Moji rodičia sa rozhodli že budú mať statok od 13 rokov som pomáhala máme s mladším bratom ktorý ma teraz 17 rokov A stále ho beriem ako decko a autorku neurážam ani to nemám ani som nemala v pláne dávam ju skôr do jasných koľají tehotenstvo jej neprajem keďže má málo rokov ale nebola by prvá ani posledná a prvom rade tiež som sa tu neprišla hádať ale nenechám na seba hádzať špinu od teba lebo prvé čo si urobila si ty urazila mňa. Autorke som jasne napísal aby to bolo pochopiteľné a určite som žiadnou správou nešla urážať aj som to v jednom komentári napísala stačí viacej čítať

erickatt
2. okt 2019

@niquska55555 kľud. Stresom nic teraz nevyriesis. Uvidíš zajtra. Ale keď ste mali správne kondóm a bola si úplne tesne predD MS. Je malá šanca na tehotenstvo

modrykoniicek
2. okt 2019

@mariska1989 Dobre tak si 5 krát tehotná.Myslela som si, že si aj porodila, Ospravedlňujem sa.Prepáč nie som tvoj gynekològ aby som to mala z čoho vyčítať.Ja čítam veľmi dobre.A sama si sa jej vysmiala, že klame a vymýšľa si a tým si ju urazila.Pretože neovládaš zákony a nevieš, že ku gynekològovy môžeš ísť aj bez rodiča.Určite tam nebola prvý krát.Tým pádom jej dávaš zlé informácie a vysmievaš sa jej, že založila nejakú pubertálnu diskusiu.Nauč sa po sebe čítať prosím.Nie je človek ako človek takže nemôžeš škatuľkovať podľa veku.Ja som už v 17 rozum mala.A mužské pokolenie dozrieva neskôr.No dobre ja som zbierala zemiaky zadarmo na poli v 13 .V 18stich som bola niekoľko km od rodiny v cudzej krajine a robila som tak isto ako všetci .Neporovnávaj prácu a domáce povinnosti.Tie sme ako deti mali tiež na záhrade.Každý mal tie svoje.Náhodou by si mala byť rada 🙂 statok ťa niečo naučí.Myslím, že dosť veľa.Si šikovná.Nechcela som ťa uraziť ale jednoducho mám v rodine gynekològa a ultrazvukom tehotenstvo môžeš potvrdiť až pri akcii srdca.Inak sa berie krv hneď po tehu teste.Myslela som to sarkasticky a zo srandy keď som ťa označila 🙂 Nechcem sa s tebou hádať.Len máme každá svoju pravdu.

mariska1989
2. okt 2019

@modrykoniicek neviem ako to je inde u gynekológov ale stará gynekologička u ktorej som bola aj táto nová u ktorej som nezoberie pod 18 bez rodiča lebo rodič je zákonný zástupca preto som jej napísala že asi klame lebo proste nie je možné aby doktor ju vzal keď má 17 bez matky Určite som ju tým uraziť nechcela. Preto som napísala že som 5x tehotná ale to nikdy neznamená že mám aj 5 deti ... Ja som za svoje detstvo vďačná ale to už je mimo tému čo sa tam pýtala autorka Ja sa hádať nechcem som typ človeka ktorý si hubu otvorí a povie určité veci narovinu.Samozrejme nejde mi o hádky a určite nie momentálne v mojom stave. Neviem aké máš informácie čo sa týka tehotenstva ale ja som bola 4 a pol týždňa v tehotenstve u mojej gynekologičky ktorá ma poslala na ultrazvuk a tam bolo vidieť gestacny vak ale v ňom ešte vtedy nebolo nič reálne keďže som mal nepravidelný cyklus..

blontimka
2. okt 2019

Ja som bola v 17 na gynde lebo nám praskla guma. Ešte som aj postinor-tabletku po kupovala...takže môžeš tam ísť kľudne sama ak ti meškajú. Maximálne ti dajú vyvolavacku

trojnasobnamama
2. okt 2019

@niquska55555 Áno rozpity test.Stalo sa mi to už.Klud s najväčšou pravdepodobnosťou niesi tehu.

niquska55555
autor
2. okt 2019

@trojnasobnamama urcite? nejde mi to do hlavy.....

liligreg
2. okt 2019

@gabu_lienka ja len k tomu, že ani na digi test sa nedá spoľahnúť. Ja som bola tehu, aj od dr už potvrdené a na digi teste negatívny výsledok

trojnasobnamama
2. okt 2019

@niquska55555 Niekedy sa stane,že vyjde pozitívny test a niesii tehotná.Stava sa to veľmi málo,ale stáva.Nemaj strach.

modrykoniicek
2. okt 2019

@mariska1989 Vezme ju... aj vyšetrí.Aj ku pediatričke som chodila sama 🙂 Záleží od lekára.Podpisovať dokumenty na potrat atď nemôže.Ale prevziať recept môže.Mojej mame chodili sms správy zo zdr.poisťovne 🙂 Čiže o všetkom ždy vedela o každej antikoncepcii.Nereagovali sme na seba adekvátne obe.Určite nechcem aby si sa rozčulovala v tvojom stave.Podľa mňa si šikovná🙂 statok je úžasná vec.Lepšie ako presedieť detstvo na telefòne.Ja som v 19 bola na ultrazvuku a videl tam niečo ako vak ale sám nevedel čo to je.O týždeň na to už nevidel nič.S gestačným vakom máš pravdu ale u každej ženy je to iné 🙂.Ja som na gyndu videla chodiť aj mladšie dievčatá.Myslím, že je to tak, že prísť môžeš ale povinnosťou lekára je oboznámiť rodiča.Hlavne o tehotenstve do 15r.Tak to mala jedna slečna ktorá otehotnela a prišla na to až lekárka.Vtedy volala ihneď rodičom pretože dievča malo 15. Ak je človek do 15.r sexuálne aktívny považuje sa to za zneužitie dieťaťa.Je to trestný čin.V 17 je to voľba.Prvý krát šla somnou mama aby ma vzali aby ma neposlali inde.Od tohto dňa chodím sama.

modrykoniicek
2. okt 2019

@mariska1989 Moja mama čakala brata keď som ja mala 15 a vtedy jej lekár povedal, že je to určite menopauza.Nič nevidel... Keď čakala mňa test jej vyšiel po hodine aj to len slabulinká čiarka.Bola v 4 týždni.Preto je to veľmi individuálne a záleží aj od kvality ultrazvuku.

niquska55555
autor
2. okt 2019

znova som si robila teraz test, 2 hod. predtym som ani nejedla ani nepila. vysiel negat. bez ducha aj po hodine

mariska1989
2. okt 2019

@niquska55555 Ja viem že sa chceš možno ukľudniť ale momentálne zbytočne vyhodené peniaze a zbytočne robíš test keď zajtra budeš mať výsledok z krvi ktorý je 100%.... možno si len taká malá záhada s tým testom . Pravdepodobne to máš ako som aj písala nepravidelný cyklus plus ak si teda prechladnutá to tiež urobí svoje momentálne stresuje to tiež svoje urobí. Ale keď ti budú volať alebo ty budeš volať na výsledky opýtaj sa na vyvolávačku aby ti MS došla

mariska1989
2. okt 2019

@modrykoniicek ale ako 17 ročná si prvýkrát bola s matkou to je správny postup. Ja som mala spolužiačku ktorá sa chcela uliať zo školy ale chcela mať radšej od doktora ospravedlnenku tak si šla vymyslieť že ide drakov gynekológovi že má strašne silnou a bolestivé aby jej dal nejaký liek od bolesti A že tým sa vlastne zapíše u gynekológa najväčšia prča bolo to keď jej sestrička oznámila kde má mamu vravela že sa hanbila lebo sestrička automaticky na ňu vyletela že nech necigáni a neulieva sa zo školy.Možno preto u nás do 18 rokov s matkou( rodičom) ale je to dosť báb doré išli sami bez rodiča a lekár ich normálne vzal. V štvrtom týždni nie je nič vidieť lebo to je vlastne v čase MS ale niekomu je vidno už mali gestačný vak niekomu gestačný vak je vidieť až 6 týždni bez plodu a potom už o týždeň vidno aj plod všetko robí to kedy je ovulácia

kulumulu123
2. okt 2019

@mariska1989 ja som na strednej chocolate na gyndu a nikdy nie s rodicom takze preco by ju nemal Dr zobrat tomu nechapem???

kulumulu123
2. okt 2019

Chodila

modrykoniicek
2. okt 2019

@mariska1989 Ach hlúpe sú poniektoré a keď ja som mala naozaj bolesti tak mi v škole neverili presne kvôli takýmto klamárkam.Keď som mala bolesti... nedošla som skoro ani na toaletu nie to ešte k lekárovy.Išla som s mamou lebo som nevedela čo a jak 🙂 neviem na 100% povedať či by ma vzali už len kvôli veľa pacientkam ale potom som už v pohode chodila sama.Áno súhlasím 🙂

niquska55555
autor
3. okt 2019

robila som si test, ten ktory mi ukazal 2 ciarky, aj po 15 min. stale 1,ani naznak tej druhej

erickatt
3. okt 2019
trojnasobnamama
3. okt 2019

@niquska55555 no vidíš ,je to ok potom.

miskamia1
Autor odpoveď zmazal
natalindaaaaa
3. okt 2019

@miskamia1 treba čítať, včera bola u doktorky

miskamia1
Autor odpoveď zmazal
miskamia1
3. okt 2019

@natalindaaaaa všade čítam len ako si stále robí testy jeden a další a další a další. V 6 rôznych komentároch. K doktorovi som sa nedopracovala a už sa mi popravde ani po tvojom pouceni nechce ;) pekný deň.

natalindaaaaa
3. okt 2019

@miskamia1 Je neskutočne ako sa vy viete vytočiť pre nič 😀 Ved ty si na nu vybehla, že nejde doktorovi a radšej vyhadzuje peniaze za testy a pritom si si neprečítala, že tam včera bola. To je cele, čo som povedala 😀😀 Aj tebe 😘

miskamia1
3. okt 2019

@natalindaaaaa
Ešte že pozname slušnosť a vykame 😉 pekný deň.