Nejasný výsledok na tehotenskom teste.
dobry den, dnes rano som si robila tehotensky test vysiel negat. 1 ciarka.... ked som prisla teraz domov boli tam 2 ciarky no 1 nejasná. mozem byt tehotna alebo je to len tym ze to uz vsetko siaklo?
Hele kocka kasli na reci. Ja mam s maminou uplne nadherny vztah a ked som ostala tehotna ako 29!!!!!rocna stara skatula bala som sa jej to povedat, pretoze som nevedela ako zareaguje, ci nebude sklamana a tak. Samozrejme sa tesila, ona uz davno po vnucatkach tuzila len my sa neotravujeme navzajom takymito vecami. Cize chapem, ze sa ti tazko o tom hovori s mamou. Podla mna tiez tehotna nie si, ale pockaj si na dr. A do buducna aby si stresovala menej. Pokup si ovulacne testy na dva mesiace cca (minies na to ale dost, kedze to nie je uplne lacne). Odsleduj si kedy mas ovulaciu podla navodu, to je cas kedy si plodna a mozes otehotniet a s priatelom si davajte maximalny pozor tak 5 dni pred a dva dni po. Vyhnes sa stresom. A na zaver ti prajem, ze ak raz budes chciet byt tehotna, aby sa to podarilo hned, nech potom nemusis stresovat prave kvoli tomu, ze ten test je stale negativny. Nech sa dari 🙂
@mamuskazuzuska
@mariska1989 no tak moment, od 18 rokov mas tzv plnu sposobilost na pravne ukony, to vsak neznamena, ze do 18 nemas ziadnu - mas taku na ltoru su v skratke psych. Vyspely, nebudem citovat zakon, zakon o zdr. Starostlivosti hovori o osobe, ktota nie je sposobila dat suhlas - nie o osobe, ktora nie je plnoleta.
Modrykoniicek : nehnevajte sa, ale komentar, ze ste studovali biologiu a preto nemate 5 deti? Ja mam vystudovanu biologiu, mam 3deti s 1,5 rocnym odstupom, a este planujeme deti, oni su Bozim darom a nie nejake kusy
@miskamia1 na mk sa tyka. Mas to v prvej sprave od adminov...
@mamuskazuzuska Ved tiež som sa čudovala, ked som zbadala koment o vykani. Ked ona sama teraz tyka 😨
@mamuskazuzuska viem že sa týka. Nikdy som nikomu nevykala na MK. Nenavidim ked ma niekto poučuje, ked nieje treba 😉
@miskamia1 ale ta ktorej si vycitala ze ti tyka alebo vyka (teraz neviem co ti vadilo) tak ti tykala... tebe sa zdalo ze ti vyka? Chapem co ta rozculilo, ja len ze na MK sa tyka a vela sa tu uz ohradilo ze im niekto tyka 🙂
@mamuskazuzuska mne by bolo jedno, keby mi tykala alebo vykala. O to nejde. Nenavidim, ked ma niekto poučuje, ako ona. Nepísala som nič pre ňu, ale autorke svoju skúsenosť, tak nech nereaguje sprostým poučovaním. Akurát ma vytočila, asi nemá čo jednoducho robiť 🤦🏼♀️😅🤣 viem, že na MK sa tyka, som tu už dlhšie a každý deň, mam svoje skupiny. Ďakujem za pripomenutie 😝
@zuzana340 Ja som nikde nenapísala, že som študovala biològiu na VŠ alebo v takom rozsahu ale o antikoncepcii a iných ochranách som sa učila.A áno práve preto nemám dnes 5 detí :D lebo som ich mať nechcela :D a vďaka tejto vedomosti dnes ten ,,Boží dar,, bude mať rodičov ktorý ho budú plánovať.Boží dar... tomu sa hovorí (nezodpovednosť)keď je to neplánované alebo zlyhanie niečoho alebo niekoho.A ak je to plánované tak dieťa vzniká skrz sex nie cez Boha.Páči sa mi ako sa poniektorí vyhovárate na náboženstvo.Mať deti je vaša voľba .Asi toľko k tomu.Deti majú vznikať z lásky a hlavne treba mať na to podmienky.Ja 5 detí ani 3 nechcem ...ani náhodou.Boh totižto tie deti živiť nebude ale ja.A preto si dávam pozor... ak mi to nevýjde MOJA CHYBA.To koľko máte deti vy ostatné ma netrápi.Hlavne, že ste šťastné .Písala som o sebe.A narážala som hlavne na seba na nikoho iného.Kedže žena nemusí byť tehotná ani raz aby vedela ako to funguje.To je všetko čo som tým chcela povedať.Možno som to zle zformulovala a zle to vyznelo.Ospravedlňujem sa nechcela som tým nikoho uraziť a ani neberiem deti ako kusy a úprimne je mi jedno kto má koľko detí.Vedomosti nepribúdaju každým tehotenstvom... to by mužské pokolenie gynekològov muselo nejaké to tehotenstvo zažiť.
@niquska55555 ako nakoniec dopadli vysledky z krvi?
@timina22_09 aj ja veru cakam na tie vysledky. 🙂 furt chodim pozerat ci autorka nenapise ako dopadla.
@mariska1989 ja chodím na gyndu od 16 tky a sama som sa tam prihlásila a žiadna mama sso mnou nemusela chodiť.
@veronika3184 tak snad je autorka v poriadku a da nam o sebe vediet. Kludne aj sukromnou spravou,ak nechce verejne..
dopadlo to dobre, nevolala mi, uz len pojdem na vyvolavaciu injekciu a dufam ze budem ok 🙂
ďakujem za podporu kazdej❤️
To je super ze to dopadlo dobre. 🙂
tak baby, nakoniec som ani nemusela ist na vyvolavacku, menstruacia sama prisla ❣️
@niquska55555 super... Ešte tvoj čas pride na babenko

@niquska55555 ja som bola natom ako ty, meškal mi MS 2 dni, už som mala asi 4 testy dávno urobene, neukazovalo mi nič (negatívne).
MS mi meškala 3. Deň, tak som išla k dr si vziať krv. Ten samozrejme na ultrazvuku nevidel nič, veď lebo to bolo veľmi skoro.
Poobede som kúpila test a urobila na další deň test, ked mali prísť aj výsledky krvi. Test ukázal negatívne a výsledky krvi mi sestricka volala, že som v 5tt plus mínus 🙂
Další deň som test nerobila a ked MS meškala 6 dni, tak mi už test vyšiel pozitívny bez všetkého.
Naozaj je ta krv najspoľahlivejšia. Ved ked ti ju brali, tak učíte sa dozvieš na 100% pravdu. 🙂 držím pravdu, aby to bolo tak, ako si želáš ty 🙂