Nejde mi posielať interná pošta

ivetka84
9. mar 2012

Nie je normalne,co sa na Modrom konikovi deje...Nie som jedina,ktora ma tento problem,nejde mi posielat internu postu, len niekedy, dalej si nemozem posielat odkazy zaujemkyniam a naopak a to nehovorim o tom,ze si absolutne nemozem aktualizovat svoj tovar v bazari!!!Co toto je za pristup,ked 1500raz ypisem adminovi a nielen jemu,ale aj celemu ASMIRA TEAMu,ze aky mam problem,ako tobudeme riesit,alebo co budemrobit...Nikto sa nai len neozval,kazdy akurat tak na mna kasle,neviem co si mamo tom mysliet,len ma to rozculuje a najradsej by somza to niekoho kopla do ****...Strasne som nahnevana z pristupu nielen admina,ale ajtimu,nakolko mi to pripada ako absolutna ignoracia!!! Baby pomozete mi prosim nejak,lebo som fakt uz zufala...:( Dakujem🙂

traktor
9. mar 2012

@ivetka84 mas technicky problem, mozno ti pomôze @viz , pripadne to posunie dalej..urcite ti odpisu do IP hned ako to bude mozne 😉

anjelicek26
9. mar 2012

@traktor - hm ale ako, ked nemoze posielat IP 😅

traktor
9. mar 2012

@anjelicek26 ved sa na to pozru
, opravia a daju jej vediet 😀 😉 ,,viz je super.. tym, ze som ho oznacila, vie o probleme a uz to vyriesia 😉

diid
9. mar 2012

@ivetka84 ale ved tato stranka je zadarmo nemozes cakat 100% funkcnost stale. Som praveze prekvapena ze bazarik neni spoplatneni, a admin by si mal ne nechavat urcite percento z kazdeho predaja, alebo pytat mesacny poplatok

slimstar
9. mar 2012

no nieje to dotiahnute.

viz
9. mar 2012

@ivetka84 chapem, ze ta nieco stve, aj mna casto nieco nastve. Ak su nejake problemy, ver mi ze ich riesime. A aj tvojmu sa budeme venovat. Dovol mi ale par veci povedat, myslim ze budu uzitocne aj pre inych ludi.

- Ak je nejaky technicky problem, dole na stanke je linka na navod NAHLAS CHYBU. Je tam preto, lebo bez detailnych informacii casto nevieme pomoct. Pouzila si to?
- Na tejto stranke je mesacne skoro pol miliona ludi. Ak len zopar z nich ma nejaku otazku, problem (a velakrat nie zrovna sposobeny nami) vies kolko to je denne mailov a IPciek? Desiatky az stovky.
- Ak som spravne vsetko skontroloval svoj problem si prvy krat nahlasila vcera vecer, a to jednemu adminovi! Vcera vecer, chapes?
- Admin, ci technik moze byt chory. Moze riesit nieco surne, moze mat toho naozaj vela.

Takze prosim, precitaj si nahlas chybu https://www.modrykonik.sk/bugreport/ , napis co presne sa deje. Skusala si iny prehliadac? Daj vediet.

Mimochodom preco mas viacero loginov?

@traktor dik za upozornenie

ivetka84
autor
10. mar 2012

ja neviemto len tak,vadi to?o login nejde,ide o to,ze nemozem nic robit a plne chapem,z eje tu velmi vela ludi...

toudynko
15. sep 2018

@viz nejde ani mne posielat IP skusala som vsetko

ivca82
15. sep 2018

@viz aj u mna nejde odoslat IP, nehori, prosim pozrite sa na to. Dakujem

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lulinka81
15. sep 2018

@viz ja mám problém otvoriť inzeráty. A nielen svoje ale všetky. Hneď sa mi objaví že je problém a ikonka Nahlásiť chybu, ale keď na to kliknem, nereaguje to vôbec.