icon

Nemám kámošku

kinga116
2. mar 2012

Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .

xenia555
3. mar 2012

@mandragora22 Ako keby som to ja hovorila. 😀 Tiež neznášam nakupovanie. Potraviny ešte zvládam, ale oblečenie, to je trauma. 😉

nebbia
3. mar 2012

@xenia555 to s tebou suhlasim.Chlapi si povedia na rovinu,alebo si ludovo povedane daju cez palulu a vedia na com su.My zeny sme v tomto ine...ja kamosov mat nemozem,stary by ma zabil... 😀 😝

mandragora22
3. mar 2012

@xenia555 pocuj, nie si ty ten moj druhy nick? 😀 😀 😀

xenia555
3. mar 2012

@nebbia 😀 Ja mám pre istotu teplých. 😀 Aby nežiarlil. 😀

bubbble
3. mar 2012

jaj baby, mam pocit ze posledny cca rok-dva som na tom podobne... a to este ani dieta nemam. pred dvomi rokmi som skoncila strednu, teraz som na vyske, vsetci stari kamarati sa rozliezli a nejako sme sa zacali zanedbavat :( teraz na vyske sme sice celkom fajn partia, obcas si niekam vyrazime spolocne, party a tak, no nie su to take kamosky s ktorymi by som osamote skocila na kavu. mam tu hlavne priatela, a este jedneho naj kamarata s ktorym stale niekam chodime, no chyba mi babska kamoska, celkovo sa stretavam so samymi chlapmi. doma mam jednu dobru, ale s tou sa vidime raz za mesiac a este ma aj teraz babo, tak je to trosku ine. asi tu ziadna nebyvate v okoli brna, co? 🙂

mandragora22
3. mar 2012

@nebbia ja ti tak poviem, napisem: v zivote som pracovala a kontaktovala sa s mnozstvom ludi, nebudem kecat, ked napisem, ze som mesacne bola v kontakte tak s minimalne 500 ludmi (pracovne, den co den s inymi a inymi). a vzdy som tvrdila, ze len tie zeny ti povedia pravdu do oci, ktore hovoria ludovo povedane od PI.. do PI.. 😀 😀 😀 😀 cize si aj zahresili, aj postazovali... ostatok falos, len usmevy na perach, buchla si dverami, uz ohovarali, no fuj 😀 😀

nebbia
3. mar 2012

@mandragora22 neboj moja,ja nie som narocny clovek,mne staci ta kava a zakusky,nemusim mat slavnostny stol.Ja mam zas opacny problem,zerem,zerem a nepriberiem 🙂 ,takze zvladam aj viac druhov, 😎

lucia8688
3. mar 2012

@mia258 😀 toto isté som ti chcela napísať aj ja 😀 tiež si viac pokecám so staršími dokonca aj radšej. dakedy si pripadám oveľa staršia 😀 ked sa možem opýtať koľko máš rokov. ja 23.

mandragora22
3. mar 2012

@nebbia slavnostny znamena, ze ho konecne umyjem 😀 😀 😀

mandragora22
3. mar 2012

@nebbia ty sa mas. ja nezerem, nezerem a priberiem 😅 😀

nebbia
3. mar 2012

@mandragora22 noooooooooooooooooo,tak to neviem.Ja moc take slova nevypustam,ale ohovaranie sa mi priam hnusi.Som tolerantny clovek,nechavam kazdeho,nech si zije ako chce a ako sa mu paci,pokial tym neublizuje inym.Ale sa mi to nevyplatilo,lebo aj tak som vzdy z toho vysla ako piiiiiiip a to len preto,lebo som sa nechcela prisposobit,vascinovym zvyklostiam.No co uz.A kde si pracovala?500 ludi mesacne je dost vela. 😲

nebbia
3. mar 2012

@mandragora22 neumyvaj.Ked pridem aj s detmi,tak po 5 min.nebudes vidiet,ze si ho umyvala.Ja nonstop umyvam a vyzera to ako keby som sa toho rok nechytila 😀.Teraz su decka u sestry,tak sme sa s mm tesili,ze ako mame krasne vyupratovane 😲.Ja nepriberem aj keby som slona zozrala,ale to je uz na inu temu,stitna zlaza

lucia8688
3. mar 2012

@mandragora22 no máš ľudí a ľudí mne sa už tiež zopárkrát také čosi prihodilo, a tiež som preradila na väčšiu rýchlosť alebo spiatočku 😀 ale zase aspoň si pokecali narozdiel od nás 😎

elys
3. mar 2012

@sante81
ahoj. kde v okrese PE byvas? ja som sa pristahovala za priatelom z PD a doteraz tam nemam kamosku, rok som zavreta na byte, nevravim ze sa nestretavame s priatelovymi kamaratmi, ale su to jeho kamosi, su moc stari a nie podla mojho gusta ☹

alga
3. mar 2012

@monika76 Obdivujem ťa ako to zvládaš.Nech sa ti darí 🙂

kinga116
autor
3. mar 2012

@anjelicek26 mas pravdu, ako pises, ze pri roznych aktivitach s detmi, mas moznost zoznamit sa, len ako som citala jeden prispevok, na dedine nie je tolko moznosti. Jedine co je dostupne u nas, kocikovanie na ulici, ale . . Maminy su vekovo starsie od do mna a nejako sa distancuju. Ja sa nestazuje, mala mi otvorila uplne novy level zivota. Mam neopisatelnu radost uz len rano, ked sa pyta ku mne do postele, a tuli sa . . ked vzdy hlada len mna, viem, ze ja som pre nu vsetkym, ale raz za cas vypadnut, porozpravat sa s niekym. Som tym cloveka, ktory je trosku viac utarany 🙂 a musim vraviet aj ked to nie je potrebne a teraz si predstav, ze dakedy cez den nema s kym prevraviet okrem mojho zlaticka 🙂.

kinga116
autor
3. mar 2012

na zaciatku som si myslela, z esom sama 🙂, ale mam dojem,z e vacisna zien je asi vo vsetkom rovnaka. Ked mi manzel povie, vy zeny ste vsetky rovnake, kyvnem plecom a poviem: AJ JA SI TO MYSLIM.🙂

sante81
4. mar 2012

@mandragora22 ja som z bánoviec, cca 25km od pe, ale uz to nejako ani neriesim, časom som si zvykla, v juli čakáme uz 2 dieta a budem mat vyplneny program na 24 hod. len občas človeku dobre padne aspon na chvilu vypnut a porozprávat sa s niekym inym a nielen o detoch. ale ja mam aspon vyhodu tu, ze mam uplne skvelu svokru, a dokázem jej povedat ozaj vela vecí, postavili sme aj dom vedla nich a som s nou kazdy den, takze môzem aj poklebetit alebo ist na kávu, len je tam predsa ten generacny rozdiel, ale lepsie ako byt tu sama

sante81
4. mar 2012

@elys ja byvam priamo v Pe, dlho sme byvali na sipku a ked som bola tehotna tak som poznala kazdy cm2 násho bytu, teraz byvame v simonovanoch, od vianoc, neboj ked sa narodí babatko, tak budes chodit kocikovat, a budes ma vyplneny program na cely den a aj celu noc

apoloma
4. mar 2012

no mozno si prave tu niektore z nas aj najdu kamosky...uz len najst aspon spolocny okrres... 😉 😉

tina7729
4. mar 2012

@kinga116 ahojky,pridavam sa aj ja. ako som otehotnela som od zaciatku na pn. byvam mimo svojho domova,takze tu kde teraz byvam ziadne kamaratky nemam. a tie co som aj mala ma sem nepridu pozriet. dost sa citim sama a je to na nervy. a smutne ze ma akoby tiez odpisali a nedokazu ma prist sem pozriet. a nieje to daleko. cca pol hodina cesty busom? ale neriesim,aspon som zistila ake boli. ja som vzdy ked sa mi dalo za nimi prisla a prisposobovala sa a oni to nedokazu. ☹

elys
4. mar 2012

@sante81 aj ja byvam teraz na Sipku (pri skolke) a poznam kazdy cm2 bytu 🙂 v Simonovanoch by sme mali byvat do 3 rokov ak vsetko pojde ako ma. a odkedy ste sa prestahovali, tak sa nieco zmenilo, ci uz zasa poznas kazdy cm2 domu? mas deticky? ked na teba kliknem, tak mi nic neukaze. a podla tej 81-ky usudzujem, ze to bude asi rok narodenia, ci? ja som 82-ka.

mia258
4. mar 2012

@lucia8688 Veď aj ja si pripadám staršia, hlavne keď rozprávam s rovesníkmi 😅
Ja budem mať 20 😵

kinga116
autor
4. mar 2012

@tina7729 chapem ta, chapes ked sa islo niekde, nieco potebovali prva som bola v ich zozname. Dnes je to presny opak 🙂. Proste mame uz ine priority. My sa tesime, ako tak pozeraam na malu, z nasho potomka a ako citam, verim,z e casom sa to zmeni. Aspon dufam, teraz idem skusit na vysku si dat prihlasku a dufam,z e uspejem, mozno tam trochu zapadnem. 🙂

tina7729
4. mar 2012

@kinga116 presne tak,aj ja tak isto. proste ked nieco potrebovali tak som ako prva bola .hmm,no nevadi. jasne ,na skole si najdes kamosky 🙂 uvidis 🙂 a na vyske si myslim je to ine ako na strednej skole. drzim palce 😉

janulka88
4. mar 2012

ahoj, pridavam sa tiez k vam do klubu, pochadzam za dediny a momentalne byvam v meste, konkretne v Lipt. Mikulasi,prestahovala som sa sem ked sa mi narodila mala. byvame v byte a citim sa tu ako taky vtacik v klietke...tiez tu takmer nikoho nepoznam, a nejake to slovko by padlo dobre z casu na cas prehodit s nejakou maminkou, a mala by sa tiez rada pohrala.... ak to cita nejaka maminka odtialto tak nech sa klude ozve 😵

maja367
4. mar 2012

pridam sa k vam .... ☹ akoze moje kamosky si hovoria kamaratky hmmm tak to určite nieeee 😒 ale v lete sa stahujem do zahranicia k priatelovi tak to bude este horsie

butterfly22
4. mar 2012

@maja367 nič si z toho nerob..ja som mala doma plno "kamarátov" ...odišla som s priateľom do zahraničia a už pomaly ani nevedia, či žijem... ja ich vždy kontaktujem, keď prídem domov, aby sme skočili aspoň na káv. ale už som si povedala, že kašlem na to, keď chcú, nech sa ozvú oni, vždy vedia, kedy idem domov... a inak, už mi ani nechýbajú ...v zahraničí si nájdeš nových priateľov a síce prvý rok to bolo pre mňa ťažké...ale stále je to lepšie a lepšie a už tu mám kopec kamarátov 🙂

maja367
4. mar 2012

kamosky ma poznaju len ked niečo oni potrebuju a ked ja taak zrazu nikto nema cas ...no a ked pôjdem preč tak premna budu prve aspon tri roky tazke lebo neviem vôbec po ffrancuzsky .... ☹ a ty si kde v zaahranicci ?

nivejka
4. mar 2012

ahojte...tiež som nemala nejaké bohvieaké kamošky,kedže som sa ja často sťahovala---ale vdaka MK mám tie najjjj super kamošky.... 🙂 🙂 🙂