icon

Nemám kámošku

kinga116
2. mar 2012

Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .

pusinqa
4. mar 2012

@nivejka ahoj teba si pamätám ešte z diskusky tuším na mama a ja ale tam to viazlo tak som zabrúsila na MK k októbrovým detičkám a tiež som si tam našla super kamošky čo mi spestrujú dni keď som doma iba s deťmi a s nikým dospelým sa nemám šancu baviť 😀 do ktorých tém brúsiš ty? malá poslúcha?

nivejka
4. mar 2012

@pusinqa ..ahoj..ja si ťa tak isto pamätám.. 🙂 ...my sme si nakoniec otvorili súkromnú skupinu na fb-....v oktobrovkách sa pridávali stále nové maminky a stále sa opakovať dokola...ale sem tam tam ešte nakuknem a vidím tam ešte stálice 😉 ....Lili poslúcha...ha ha je to čertica malá--toľko má energie že až...asi som stará,ked jej nestíham...zaujíma nás úplne všetko 🙂

lucia8688
4. mar 2012

@mia258 no.. ked sa rozprávam s rovesníkmi staršia... múdrejšia 😀 a zase ked so strašími hoci sa cítim lepšie tak mám pocit, že ma ešte stále berú jak dajaké dievčatko 😅 .... no ťažké to máme .... kde sú tie časy ked sme si za večer našli 2 - kamošov....normálne si dakedy pripadám jak nenormálna mám pocit, že som už zabudla jak nadviazať kontakt 🙂

nebbia
4. mar 2012

@kinga116 Ahoj kinga citala som,ze si davas prihlasku na vysku.Aj ja som si vcera podala prihlasku cez net.A co chces ist studovat?

butterfly22
4. mar 2012

@maja367 ja som v severnom írsku...je to dobre...tu plno ludí nevie po anglicky, ale je tu dost, slovákov, čechov a poliakov, ktorým raz dva porozumieš....a tí sú všade po celom svete :D ja čo počujem, tak vo Francúzsku je tiež dosť našich..určite si tam niekoho nájdeš...a inak zo začiatku, keď som tu nepoznala nikoho...tiež som si písala na facebooku, alebo na fórach a nenudila som sa...je to všetko nové, tak ti čas ide rýchlo, že sa ani nenazdáš...ja som sem došla "na max 1 rok" a už som tu tretí :D domov sa tak skoro ani nechystám...na čo...jedine, keď budem mať bábo a pôjde do školy, lebo tu je školstvo úbohé a chúdence deti hlúpučké ..

butterfly22
4. mar 2012

@maja367 a inak, ak tam už priateľ je, tak to bude ešte ľahšie a budete si oporou...my sme chodili spolu len 5 mesiacov, ale za prvé 2 mesiace sme si boli takou oporou, neuveriteľne nám to posilnilo vzťah...nemali sme nič, len jeden pekáč, jedny nástenné hodiny a nejaký príbor z domu...nemali sme peniaze, všetko sme minuli na nájom...tak sme prvý mesiac jedli len maslový chleba, alebo zemiaky...no jedným slovom hrôza...ale bola to dobrá skúsenosť...a v tej chvíli mi nechýbali kamaráti...bola som šťastná, že je pri mne môj priateľ 🙂

mia258
4. mar 2012

@lucia8688 presne rovnaký pocit mám aj ja. Vlastne nie pocit, ale skúsenosti 😅
Staršie ženy často na mňa pozrú a niekedy ani neuznajú môj názor, lebo som mladá a podľa nich neskúsená a o živote nič neviem ešte 😒 Ale snažím sa im to vyvrátiť, ukázať, že vek je len číslo a po psychickej stránke som možno staršia.
Inak sa cítim minimálne tak na 25 a viac 😀

maja367
4. mar 2012

@butterfly22 no tak ja idem na ostrov a tam slovenky niesu jedine priatelovi kolegovia takze ... a chceme tam ostat aspon par rokov aj chcceme aby sa babo tam narodilo teraz sa snazime o baboo takze uvidime no najednej straane je tam krasne ale na druhej strane su obavy ...

maja367
4. mar 2012

@butterfly22 och tak to ste mali fakt tazke.... s priatelom budeme mat teraz rok a na vianoce mi navrhol,,ze mam ist k neemu a ja ze dobre on to uz kamaratom aj tete povedal a teraz neviem je taky cudny ... ako nepovedal ´mi nič konkretne neviem či mam len ja taky pocit .... este mi vravel ze on chce aby sme naavzdy ostali spolu ale mala som taky pocit ako keby som mu bola naobtiaz asi mi uz sibe 😒

crapula
4. mar 2012

@kinga116 ahoj, no ja som na tom podobne - ja som otehotnela uz na strednej no a teraz som rok a pol na materskej a akosi stare priatelstva zanikaju. vsetci su uplne inde ako ja. ja jedina v mojom veku a okoli mam dieta a dokonca aj starsi kamarati su bezdetni. takze zaujmy uplne ine a casovo im nestiham. blbe je aj ze ak niekto ma dieta, vacsina byva daleko. tak baby, ak je niekto z karlovky a okolia ozvite sa. je mi to blbe, pripadam si ako na nejakej zoznamke 😀 . ale tak bolo by super mat partakov aj rodicov aj decka.

lucia8688
4. mar 2012

@mia258 no ved toto... vieš ako rada by som si pokecala tak ako dakedy 😒 , ale čo s kým ☹ minule som manželovi povedala, že ja nemám vlastne nijakú kamošku a on ti mi povie aby som si vyšla do mesta (pravdaže cez deň, inak sa ani nedá) a našla si. Ako keby som len tak vybehla na námestie a pýtala sa či sa so mnou nechce dakto kamarátiť 😀 smiešny 😀 dakedy normálne žiarlim na to , že on má ku komu odbehnúť len tak na cigaretku 😒

mia258
4. mar 2012

@lucia8688 šikovný je 😀 On by tak šiel?? 😀
No veď to, že ani nemáš kde stretnúť kamošky. Jedine na koníkovi 😅
Ale napr. aj keď idem s malou na plaváreň, alebo na ihrisko, tak stretnem mamičku s dieťaťom, ale nemôžem jej hneď povedať nech mi dá svoje číslo, že zajtra skočíme na kávu 😀

beruska2111
4. mar 2012

ja som na tom podobne .po skole svatba potom dieta a teraz ked sa tak vraca spet tak pridem na to ze vsetko bolo len falosne .Ziadne ozajsne kamaractvo ziden sucit nic bez citu.Aj ked sme si hovorili ze sme kamosky na zivot a na smrt opak je pravdou.Mam take dni kedi to na mna pride a citim sa osamelo nemam skym pokecat vyzalovat sa nic .Je to zvlasni pocit prazna .Aj ked nelutujem to co som urobila kamarat fakt chyba daky ten skutocni bez pretvarok

lucia8688
4. mar 2012

@mia258 no ved hej , ale vysvetli mu 😀 ja sa teraz tak teším ked už konečne pôjdem na prechádzku s deťmi lebo už mi dakedy naozaj švitorí 😀 ved minule som si pripadala ako pubertiačka. manžel mu povedal že jeho kamošovi sa sťahuje frajerka zo západu tu... to si mala vidieť tú radosť v mojích očiach 😀 hned zo mňa vyletelo, no už budem mať kámošku a v hlave mi preletelo ona príde nikoho nepozná iba mňa no čo jej ostane ..... proste jak malé decko 😀 😀 😀

mia258
4. mar 2012

@lucia8688 ale veď to si si dobre naplánovala 😀 Tu nie je veľa mladých maminiek, teda v meste nepoznám ani jednu 😅 Ale tu aj horšie prijímajú cudzincov, nedôverujú veľmi ľudom. Ale zvykla som si, aspoň že mám internet 😵

lucia8688
4. mar 2012

@beruska2111 je to smutné ale aj ja mám také pocity 😒 ked sa pozriem späť toľko ich bolo sme sa nevedeli bez seba pohnúť a teraz si nemáme čo povedať .... ja si ešte pokecám s mamou a dokonca viac so svokrou 😎

lucia8688
4. mar 2012

@mia258 no hej naplánovala .. i za krstnu malej som si ju zavolalaj... aby mi náhodou neutiekla 😀 😀 😀 .... žartujem.... no ja si ani neviem predstaviť , žeby som bola dakde vo svete.. fakt strašná predstava, lebo tu si aspoň zavolám s mamou , svokra príde na návštevu a tak... telefóny drahé a návšteva asi len predstava 😖

mia258
4. mar 2012

@lucia8688 ja som šťastná, že tu mám svokru, s ňou sa rozprávam asi každý deň, aj so švagrinami sa dá. Ale občas chytám ponorku aj z nich 🤐 Lebo predsa len, je to všetko mužova rodina, nemôžem im povedať úúúúplne všetko čo si myslím a čo by som chcela, to by zle dopadlo 😀

lucia8688
4. mar 2012

@mia258 🙂 no to by asi nešlo naozaj....chýba dakto nestranný 😉 ale teraz sa mi zdá , že prišla aj taká doba, že každý je sám svoj a nič a nikoho nepotrebuje , ľudia sa uzatvorili do seba... len ked si spomeniem ako moja babka hovorila i rodičia jak sa dakedy stretli v jednom dome u dakoho a bavili sa až do rána . Teraz také nemáš: ked ideš ku dakomu na návštevu normálne mám dakedy pocit, že ten človek sa nemôže dočkať kedy konečne vypadnem... čo bude o takých 20 rokov netuším.... internet, skype, fb 😒

kinga116
autor
4. mar 2012

@nebbia idem skusit policajnu akademiu, vari sa uz konecne postasti, skusam uz 4 rok 🙂 a potom asi nieco si vyberiem v ZA a ty? Na aku si si podala ziadost?

kinga116
autor
4. mar 2012

@crapula jj, varu je to tak, no za posledne dni vidim, ze nie som v tom sama, tak to ma povzbudilo 🙂

lenusiknr
4. mar 2012

ahojte baby, tiez sa k Vam pripajam.. 🙂 my s muzom sme este ,,mlady,,nikto z kamosov nema deti skor ani pomyslenie na deti,v rodine tiez nema nikto dieta tak mi je to niekedy tak luto, ze ten moj drobec bude taky samotar- myslim tym ze nemame s kym chodit na dovcu, na vylety a tak...
moje kamosky sa samozrejme zahadne vyparili a ja sa ani necudujem- tiez si s nimi uz nemam moc co povedat, nebavi ma preberat najnovsie trendy, vlasy, pracu .... je to teraz o malom a im sa to pocuvat tiez nechce..
teraz som na maleho sama, manzel chodi uz tristvrte roka na policajnu akademiu tak je doma len cez vikend no duplovane je mi smutno...
niekedy mi pride vsetko tak luto, nemat si s kym pokecat, akej kamoske zavolat ...ked uz si vravim ze sa niekomu ozvem tak si myslim ze ho tym budem otravovat ved co uz len ja mozem mat nove okrem zivota tociaceho sa okolo drobca🙂

libe
4. mar 2012

@lenusiknr a odkial presne si?

lenusiknr
4. mar 2012

@libe ja som z Nitry a ty si odkial?

libe
4. mar 2012

@lenusiknr ja som byvala tiez v nr, ale teraz som v leviciach

nebbia
5. mar 2012

@kinga116 Aj ja som rozmyslala nad policajnou,ale idem skusit do Nitri na polnohospodarsku,bezpecnost a kontrola potravin.

mia258
5. mar 2012

@lucia8688 to je pravda lebo v dnesnom svete ma kazdy velmi vela vlastnych problemov, je tazke sa uzivit. Nie to este pocuvat trapenia inych a brat si na plecia dalsie starosti 😒
Ale zas potom sa nemas s kym podelit ani o stastie a ked ma s tebou kto tesit, je to o to krajsie 🙂

niki080
5. mar 2012

niekto z ba?mozno niejake caffffe 😉

lucia8688
5. mar 2012

@mia258 no ved to ... také to je všetko na nič ...dakedy mi je to tak ľúto ...vždy mám pocit, že mi dakto chýba dakto komu by som verila a ona by verila mne, dakto komu by som mohla povedať všetko a ona mne... život je taký

mia258
5. mar 2012

@lucia8688 ja mám viac takých bútľavých vŕb cez internet. Baby, ktorým poviem aj to, čo ani vlastnej rodine nemôžem a neodsúdia, lebo aj oni majú svoje problémy a chápu, že nikto nie je dokonalý.
Niekedy je to aj ľahšie, zveriť sa cez internet, ako rozprávať niektoré veci človeku do očí 😒