Nemám kámošku
Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .
Ahojte,páči sa mi táto téma,ani ja nemám kamošku na pokec.
PRIDAVAM SA DO KLUBU 😀
ja tiez
Ahojte, tiež sa pridávam...🙂 ani ja nemam kamosku taku na pokecanie, skocenie na kavu, kocikovanie..atd. Vlastne po skole som odisla do Londýna tam som bola 4 roky, kamosky som mala, lenze potom som sa vydala, ja pochadzam z Oravy a manzel z Kosic. Tak sme sa prestahovali do Kosic, koli praci..a teraz tu zijem uz 6 rokov. Nemam tu v Kosiciach vobec uplne nikoho.Som tu sama ako prst.KEd som sa vydala prisli deti, Ano medzitym som pracovala, ale "kolegyne" z prace su slobodne...takze ja som odpisana kedze mam deti..lebo nemame spolocnu temu, oni maju ine starosti ako ja🙂))..No a kamoska by bodla, tak sa vyrozpravanie sa🙂...tak ak by ste tu boli niektora z Kosic kludne sa ozvite, rada sa zoznamim🙂))))a hlavne bola by som nesmierne stastna keby som si aj nejaku kamosku nasla...samota je zla☹
tak to je super ja som pri bajkali lepšie povedane hned za bajkalom krátky blok 😉
...ale sa nás tu zbiera 😉 a to som si myslela, že som asi jediná 😀 😀
@kinga116 a odkial si?
pripajam sa k vam. Kosice - Sever, resp. Mier.
Deti nemam - len jedneho anjelika a kamosky maju rodiny - cize fungujem - domov, praca a dokola cely tyzdne to iste.
@lucymk @karinka2105 baby ja som z oravy 🙂
@danculik Bajkal je konečná jazera ty si na začiatku ja na konci ako sa točia električky 😉 ale mám tu kamarátky ale nemajú čas 😒 bud su v práci alebo... nekomentujem ja som sama mamina a to aj tak beru nevhodné na navštevovanie...no nikdy nevedia kedy sa oni ocitnu tak...ano mám už 18 ročného syna ,8 a malého Jakubka 😉
ahojte. smiem sa pridat?
V meste byvam 3 roky. po dlhej dobe som si nasla 2 kamaratky, ale tie uz maju od septembra deti v skolke a opat sme ostali same.
ahojte holky i ja jsem na tom podobne, :(
😖
tak kdyby se tu našla nejaka maminka,,na pokec byla bych rada nebo primo z meho bydliska kdyby byla ze by sme nekam s mrnaty zašly 😵
Ajojky, ja sa tiez pridavam - ja som z Vrakune / z Podunajskych Biskupic... takze ked mate zaujem o stretko s krpatymi 🙂 tak kludne sa ozvite 🙂
Ahojte, aj ja sa k vám pridávam, tiež nemám kamarátky ☹ Rada by som si nejakú našla...tak sa kľudne niekto ozvite 😉

@mia258 juj ata fajne ja som ešte dakoho takého nenašla čo by som si vyžalovala cez net... i ked by som to brala....taký človek ťa možno skôr pochopí poradí ako keby bol pri tebe a tváril sa, že ho to zaujíma