icon

Nemám kámošku

kinga116
2. mar 2012

Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .

lucia8688
6. mar 2012

@mia258 juj ata fajne ja som ešte dakoho takého nenašla čo by som si vyžalovala cez net... i ked by som to brala....taký človek ťa možno skôr pochopí poradí ako keby bol pri tebe a tváril sa, že ho to zaujíma

disala
6. mar 2012

Ahojte,páči sa mi táto téma,ani ja nemám kamošku na pokec.

ewisam
6. mar 2012

PRIDAVAM SA DO KLUBU 😀

katkas1
6. mar 2012

ja tiez

danculik
6. mar 2012

Ahojte, tiež sa pridávam...🙂 ani ja nemam kamosku taku na pokecanie, skocenie na kavu, kocikovanie..atd. Vlastne po skole som odisla do Londýna tam som bola 4 roky, kamosky som mala, lenze potom som sa vydala, ja pochadzam z Oravy a manzel z Kosic. Tak sme sa prestahovali do Kosic, koli praci..a teraz tu zijem uz 6 rokov. Nemam tu v Kosiciach vobec uplne nikoho.Som tu sama ako prst.KEd som sa vydala prisli deti, Ano medzitym som pracovala, ale "kolegyne" z prace su slobodne...takze ja som odpisana kedze mam deti..lebo nemame spolocnu temu, oni maju ine starosti ako ja🙂))..No a kamoska by bodla, tak sa vyrozpravanie sa🙂...tak ak by ste tu boli niektora z Kosic kludne sa ozvite, rada sa zoznamim🙂))))a hlavne bola by som nesmierne stastna keby som si aj nejaku kamosku nasla...samota je zla☹

monika76
6. mar 2012

@danculik ahoj ja som tiež z Košíc -jazero 😉 s ktorej časti Košíc si ?

danculik
6. mar 2012

@monika76 ...ahoj som z jazera🙂))))...presnejsie byvam pri poste na spisskom namesti 🙂

monika76
6. mar 2012

tak to je super ja som pri bajkali lepšie povedane hned za bajkalom krátky blok 😉

lucia8688
6. mar 2012

...ale sa nás tu zbiera 😉 a to som si myslela, že som asi jediná 😀 😀

lucymk
6. mar 2012

@kinga116 AHOJ A SKADIAL SI?

karinka2105
6. mar 2012

@kinga116 a odkial si?

abriela
6. mar 2012

pripajam sa k vam. Kosice - Sever, resp. Mier.
Deti nemam - len jedneho anjelika a kamosky maju rodiny - cize fungujem - domov, praca a dokola cely tyzdne to iste.

kinga116
autor
6. mar 2012

@lucymk @karinka2105 baby ja som z oravy 🙂

danculik
6. mar 2012

@monika76 ...no viem kde je bajkal🙂))tak to je super, si doma ci pracujes?...ale pozeram ze ty mas uz aj dospelaka doma🙂

danculik
6. mar 2012

@monika76 ..a este pozerala som si tvoje foto...super, krasne deturence...🙂 to tu fakt nikoho nemas?...ziadnu kamosku...?..

danculik
6. mar 2012

@abriela ...no tak vitaj v klube, len mi sme tu tiez prevazne s deturencami mamicky co nemaju kamosky🙂

elvi00
6. mar 2012

@niki080 ahoj velmi rada,ja som s ruzinova a ty? 🙂

monika76
7. mar 2012

@danculik Bajkal je konečná jazera ty si na začiatku ja na konci ako sa točia električky 😉 ale mám tu kamarátky ale nemajú čas 😒 bud su v práci alebo... nekomentujem ja som sama mamina a to aj tak beru nevhodné na navštevovanie...no nikdy nevedia kedy sa oni ocitnu tak...ano mám už 18 ročného syna ,8 a malého Jakubka 😉

martinabr
7. mar 2012

ahojte. smiem sa pridat?
V meste byvam 3 roky. po dlhej dobe som si nasla 2 kamaratky, ale tie uz maju od septembra deti v skolke a opat sme ostali same.

ewisam
7. mar 2012

@katkas1 odkial si? 🙂

danculik
7. mar 2012

@monika76 ...ako nerozumiem, čo nevhodné?..že si sama mamina, ako bez manžela?..alebo že máš deti tak je nevhodné isť s nimi na návštevu alebo oni k tebe za to že máš deti?...trošku čudné nie?..

katkas1
7. mar 2012

@ewisam z velkeho krtisa 🙂

monika76
7. mar 2012

@danculik to je ťažko a ked si dobre pametám vela príspevky tu uz o tom bolo...po rozvode pomali stratíš svojich priatelov.Ked sa navstvevuju rodiny je to ine .Muži spolu a ženy tiež spolu kecaju ja som už sama. Zabudnu ,neviem ako ti to vysvetlit...

danculik
7. mar 2012

@monika76 ....aha...no trosku asi nepochopitelne pre mna..ale nevadi🙂))..ok tak teda ak chces mozme sa niekedy stretnut...pokecat..a tak, uvidime ci si padneme do oka🙂)))aky je tvoj rezim dna?🙂))....lebo mne samej uz tu z toho hrabe...

monika76
7. mar 2012

@danculik ale jasne to chapat ani nemusis a dufam že ani nikdy nebudes 😉 režim dna okolo 10.30-11.00 ide Jakubko haji 🙂 a okolo druhej sme už von ,potom utekam po druheho syna do školy na jenisejsku a to je tak všetko.Kludne hoc kedy napis mi postu a možme ist 😉

1752011
7. mar 2012

ahojte holky i ja jsem na tom podobne, :(
😖

1752011
7. mar 2012

tak kdyby se tu našla nejaka maminka,,na pokec byla bych rada nebo primo z meho bydliska kdyby byla ze by sme nekam s mrnaty zašly 😵

handbag
7. mar 2012

Ajojky, ja sa tiez pridavam - ja som z Vrakune / z Podunajskych Biskupic... takze ked mate zaujem o stretko s krpatymi 🙂 tak kludne sa ozvite 🙂

ewisam
8. mar 2012

@katkas1 fuuu riadne z daleka, to si asi nezakocikujeme 🙂 Nevadi esteze mame net

nickiee0
9. mar 2012

Ahojte, aj ja sa k vám pridávam, tiež nemám kamarátky ☹ Rada by som si nejakú našla...tak sa kľudne niekto ozvite 😉