Nemám kámošku
Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .
ahojte, tiez sa pridavam do klubu 🙂
Dobrá téma. Aj ja si hľadám kamošku. Som z BA - Nové Mesto a koncom júna čakám svoje prvé bábätko. Tak, ak by sa našla nejaká podobná ako ja, budem rada 😉 .
Ozvala by sa mi nejaka mamicka najlepsie z Prievidze a okolia na pokec a neskor aj na vyjazdy s detmi. Mam 2 deti a zatial okrem muza, ziadnu spriasnenu dusu, s ktorou by som kecala o comkolvek a vzajomne si pomahali .
ahojte 🙂 taktiež sa pripájam.. nie som síce mamička, ale veľmi túžim ňou byť a verím, že keď nastanú vhodné podmienky čo najskôr sa maminou stanem 😅 nemám kamarátky, skôr len známe.. mám pocit, že všetky rovesníčky v mojom okolí majú úplne iné myšlienkové pochody ako ja.. nemôžem sa im zdvôveriť s mojimi túžbami, snami,..... veľmi rada by som si našla nejakú spriaznenú dušu (či už mamičku, tehuľku, "nemamičku") na spoločné podporenie sa, kávičkovanie (či hocičo iné) príp. pomoc s jej drobcom..... tiež mi je to troška blbé písať ako do zoznamky. ale človek za vyskúšanie nič nedá 😀 budem sa tešiť a aby som nezabudla.. som z Trenčína
páči sa mi táto tema lebo jedine čo mi teraz moc chýba je niaka super spriaznena duša,pristahovala somsa do senca respektíve Hrubý Šúr a akosi nemožem najst mamičku na kočíkovanie ,pokecanie skrátka niaku super osobku,mm je dlho v práci a mne chýba babska spoločnost 😀
Ahojte dievcata,
Ja sice este nemam babatko-aj ked sa uz na to chystame,ale mam taky isty problem ze som ostala bez kamoskxm a je mi smutno takto. mam 26 rokov a som zo ziliny. Tak ak daco tak napiste katarina51@post.sk. 😀
Ahojte baby.....Ja mam tiez taky isty problem ako vsetky ostatne.....Ja tiez nemam kamosku....Pristahovali sme sa do serede a nepoznam tu nikoho....je mi niekedy dost smutno ale zato zvladam to....Ale keby sa tu nasla neaka velmi by som sa potesila....Mozno by sme si mohli byt oporou,byt kamoskami v dobrom aj v zlom......no vsak uvidime aj ked moc na to neverim.....pekny den.
Je tu nejaka tiez s tymto problemom ale z ba, najlepsie z kramarov? Mam trojmesacneho synceka 😉
mam podobny problem 😝 pred otehotnenim plno kamosiek, spolocensky zivot, v tehu kvoli rizikovemu tehu som musela lezat skoro celych 9 mes, teraz na materskej vyse 2 rokoch, slobodne kamosky na mna kaslu, lebo nemozem chodit s nimi von a mamicky s detmio tiez nemaju tolko casu na mna, kedze sa venuju detom, manzelovi, domacnosti...plus sme sa prestahovali na malu dedinku kde nikoho nepoznam, detske ihrisko tu nie je, ked chodim na prechadzku nestretnem ani zivu dusu ak neratam sliepky 😀 3 roky som nikde nebola, ani kino, ani divadlo, ani stretko s kamoskou, nic...nemam s kym nechat maleho tak nikde nechodim...
@estrella5 ahoj, ja som z chocholnej a do TN chodievam casto, tak keby chces, kludne sa mozeme tam stretnut a ist na prechadzku s mojim babom, aj pokecat, budem rada. my sme sa tu nedavno pristahovali, takmer nikoho tu nepoznam a nemam ☹
@kata13 nechcem ta presviedcat ale z vlastnych skusenosti a zo skusenosti vela bab co sme si tu ako tehotne na koniku pisali by som ti odporucila jednoznacne radsej kramare nez ruzinov, uz aj kvoli tomu, ze keby daco maju tam inkubatori a oddelenie pre novorodencov ak by daco takze rychlo pomozu
ja som tiez bola predtym z noveho mesta 😀 , skoda, ze uz tam nebyvam 😒
@strawberry17 to je najhorsie, ze niekto povie to a niekto to...mam v tom taky zmatok...stale mam v rezerve tie kramare, tak uvidim...a kde teraz byvate?
Ahojte je tu niekto z NZ? Ja som sa tu vydala a nikoho tu nemam
@miskaska Tak to byvas celkom blizo mna, predpokladam, ze kocikovat budes chodit do parku na Racianskom? 😉
baby je tu niekto z BA z karlovky, dlhacov, dubravky?? sak kurnik s kym sa budu nase deti hrat a s kym budeme chodievat na dovolenky? 😉
@crapula moj maly si minuly rok na plazi nasiel kamosov hned 😀 a nevadilo mu, ze su inej pleti, ineho veku a nehovoria po slovensky 😀
@strawberry17 no tak to hej, detom je jedno. ja som skor myslela partakov pre deti aj rodicov 😉
Baby je tu niekto z Kramarov???
@verinka100 Ahoj. ty tiez cakas babatko, ci uz je na svete? Tak, tak..park na Racianskom bude asi casty ciel vychadzok...
aj ja hľadam kamošku DCA, IL, TN :(

Ahojte, ja sa tiež pridávam do klubu 🙂.
(Trnava )