icon

Nemecko schválilo zákon uľahčujúci tranzíciu pre deti

16. apr 2024

ktorý uľahčuje zmenu mena a rodovej identity, pre deti od 14 rokov bez súhlasu rodiča.
Alebo to zle chápem?

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/transsex...

kiwi3
16. apr 2024

@tomasisa znoska nezmyslov, co pises. kvoli par ludom to tu urcite bude pomaly koniec sveta... a ze si bude vyvalovat svoj genital v satni, ze ta toto napadne ako prve, to svedci o tvojej urovni. urcite tam taky clovek bude chodit kvoli tomu, aby ti mohol pchat pred xicht nieco, s cim sam nie je stotozneny.

gladys_07
16. apr 2024

@f333 troska mimo temy, ale kks ty laktami pises?! Ved to sa neda citat

viestta
16. apr 2024

@tomasisa na gynekologii asi nebude lezat transzena s bimbasom, pretoze co by jej tam osetrovali? Vsak nema ani vaginu ani maternicu. Zas konstrukcia, na ktoru treba specialny talent.

f333
16. apr 2024

@gladys_07 Dakujem za reakciu,Ako pises v prvych slovach ,je to mimo temy. Takze by som prosila sa drzat temy,ak ma chces oslovit....ti e dalsie tvoje vety sa nedaju citat ani pozumiet.. V ysvetlis mi .co znamena veta.... a zhluk pismen KKS ty laktami pises?!. Zelam pekny den

carolynka
16. apr 2024

@gladys_07 to pise umela 'inteligencia'

tetapetra
16. apr 2024

Včera Biden a jeho pedofilia a dnes toto, čítate tie články aj do konca?! Nerozumiem, čo s toho robíš vedu? Alebo je to nákazlivé?

viestta
16. apr 2024

@tetapetra trapi ich zakon v Nemecku, ale to, ze im vlada zrusila prispevok na zdravotnu starostlivost, to im nevadi. Takto sa to robi, do psej matere!!! Podhodime ludom temu kde vybiju vasne a odputame ich pozornost zastupnou temou a medzicasom si robime v tichosti co nam vyhovuje. Ja uz zaciam verit, ze Sumracna a kolektiv tu plati nejakych snazivych a uzitocnych blbcov aby odputavali pozornost verejnosti zastupnymi temami a oni mali (ten slubovany) pokoj na "svoju robotu".

katka700
16. apr 2024

Nebojte sa smerohlas to zavedie aj tu, veď ujo richter a ďalší uchylaci z partaje a od sponzorov si musia prísť na svoje.

maty112
Odpoveď bola odstránená
ddaassuullaa
16. apr 2024

k rozmyslam, co tento prispevok anonyma zase ide zakryvat. Toto?

ddaassuullaa
16. apr 2024

Alebo toto?

ddaassuullaa
16. apr 2024

Aj toto

f333
16. apr 2024

@ddaassuullaa Pravny problem so zvolenym prezidentom sk nema nic spolocne s de pravnym systemom a danym zakonom ,uvedenym v t eme... Nevies citat,ake ja zadanie temy?Preco si nevytvoris danu temu samostatne o sk pravnych problemoch? ..

ddaassuullaa
16. apr 2024

Ty si autorka? Ide o verejnu temu nadhodenu nejakym anonymom a suvislosti su ako vzdy ovela sirsie. Nechaj na prispievatelkach a ich videni, ako zareaguju. Nie si moderator diskusie, tvoje prispevky davno necitam a nemam potrebu na ne reagovat. Cudujem sa, ze ty mas odhahu ako tuctova diskutujuca dirigovat a opravnovat niekoho sposob prispievania.
@f333

misiak7777
16. apr 2024

@f333 nechceš to radšej nakresliť? 🤣🤣🤣🤣

stanulienkat
16. apr 2024

Strasneeee. Co budeme na Sk robit, ked si vsetci memci odfiknu bimbasa???🙄🙄😂😂😗😜😯😯
Preco to ma Sk niekoho trapi? Preco niekoho trapia cudzie vaginy a vtaky? Nechapem.... Aky dopad to bude mat na teba, autorka?? Co sa ti v zivote zmeni a ako ta to ovplyvni, ked si v nemecku niekto odreze bimbasa? Prosim, napis mi tie dopady na tvoj osobmy zivot.

f333
16. apr 2024

@ddaassuullaa co to ma s tym,ye ci som autorka.Zdrvy royum trba pouzit a vediet,ye tema je o inom...
Pretze tym znehodnocujes debatu....
Racionalita ti asi nic nehovori...
Ale ked uz tak chces vsuvku,tak pravne bude zalezat na tom u zvoleneho prezidenta,ci mu je mozne dokazat falsovanie listiny... Doteraz to nikto nedokazal.len podzrenie.Hoci su indicie nan,nestaci to pravne...

ddaassuullaa
16. apr 2024

@f333 nauc sa poriadne pisat alebo to fakt radsej nakresli🙏🙈. Jeden vybuch.
jasne, podozrenie sa v Hranolovom tabore niekedy aj dokaze, tym mozes krmit tak seba👀🫣. Jednym si ale mozes byt ista - toto mohol vyniest len niekto z velmi blizkeho okolia a to nie je vymysel.
Bodka za reagovanim na teba. Dodam len jedno, ze nemas ziadne pravo nariadovat nikomu, cim prispeje alebo nie.

f333
16. apr 2024

@ddaassuullaa A ty sa vydelaj v zakladnej pravnej grmotnosti. A potom sa mozes s snazit so mnou polemizovat..
Dobe,ze si skoncila.. Mozu sa debatujuci vratit k povodnej teme bez tvoho trolovania.

carolynka
16. apr 2024

@stanulienkat mozno podstupil(a) tranziciu a teraz to lutuje 😁

ddaassuullaa
16. apr 2024
stanulienkat
16. apr 2024

@carolynka podla mna ju budu hnusni progresivni sorosovski liberali nutit zmenit pohlavie.🙄

mondolina
16. apr 2024

@stanulienkat
nechápeš?? veď v šatni na plavárni si k nej prisadne trans osoba a ona sa z toho zrúti!!
toto sú problémy nášho milovaného Zlovenska 🙈 do psej matere...kde sa títo ľudia liahnu.

ddaassuullaa
16. apr 2024

@stanulienkat to zrejme zamysla autorka, k tomuto sa dopracovat. A nadviazat na zastrasovanie u nas. Odvadzat pozornost od skutocnych problemov. Mame gaya prezidenta a ten si urcite nic ufiknut neda😁
Fakt tento narod nema realne problemy a furt sa bude zaoberat len somarinami? Ja viem, ano....je to lahsie ako riesit problemy a ziadat zodpovednost od tych, ktori sa lzami dostali k rozhodovaniu o nasich zivotoch

stanulienkat
16. apr 2024

@ddaassuullaa mohli by sme to otocit- aky moralny dopad bude mat na Sk homosexualny prezident? Pride k upadku spolocnosti, moralky?🙄 Bude to znamenat rozvrat a zanik "tradicnej" rodiny na Sk??? 🤔 Bude musiet byt aspon jeden homosexual v rodine? To co nam bolsevik z vychodu podsuva?? Alebo ked je to nas sloviänskyä gay, tak je to ok? Sodoma-gomora.

ddaassuullaa
16. apr 2024

@stanulienkat toto sa mi naramne paci👌🤜🤛 veeeelmi dobra myslienka. Rozvrat tradicnej rodiny uz predsa zacal, v podstate prevladaju len partnerske zvazky a vacsina manzelstiev konci rozvodom. Tradicna rodina je dnes co? Otec, 15 matiek a k tomu 20 deti? Prezident so psom? Ved bolsevik z vychodu, ktoremu mega prekaza "homosexualny" zapad musi kricat zo sna, ako to Hranol s extremistami pos*al, ked vybrali gaya🫣

viestta
16. apr 2024

@ddaassuullaa pozabudla si na pana Zlatousteho, ktory zije v "sporiadanom tradicnom manzelskom zvazku". Sice sem tam sa pri nom vyskytne nejaka pohladna "asistentka" ani s manzelkou nebyva na rovnakej adrese, ale inac je to vzor moralky a bezuhonnosti... Alebo Cicero z Revucej, ktory zije v manzelstve ale aj tak nezavahal a Zsuzsovu "bozkaval vsade". Dalsi zastanca tradicnej krestanskej rodiny je rozvedeny, manzelka sa mu vydala, usla do Egypta a on uniesol syna.

stanulienkat
16. apr 2024

@viestta kapitan retard je zenaty????

viestta
16. apr 2024

@stanulienkat asi ano

viestta
16. apr 2024

@stanulienkat teraz som pozrela, je rozvedeny. Takze tiez ta tradicna krestanska rodiny je pre neho len vagny pojem, ktory treba propagovat ale inac nic