icon

Nemecký poslanec kritizuje Slovensko a Maďarsko

9. apr 2024

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-odejde...

Som zvedavá, čo na to ich voliči 🤦‍♀️

sevrin
9. apr 2024

@tomasisa a ako si ten mier vlastne predstavuješ? No skús sa rozpísať.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
9. apr 2024

@chodec15 tak sa potom nestazuj. 🙂
Tu tiež môže bývať kto chce a môže pracovať hoc aj pre ruskú alebo čínsku firmu. Nechápem ten tvoj dvojitý meter kedy by si iným chcel nariadovat ako majú žiť ale tváris sa, že si za slobodu.

Možno to skús menej celé prežívať. Nejako bolo, nejako bude. Uvidíme o pár rokov.

sevrin
9. apr 2024

@jarmila456 mám ti sem začať kopírovať urážky od stúpencov Fica, či Ha-ra-bina? Priprav sa na dlhý večer.

jarmila456
9. apr 2024

@chodec15 Ale poznám, moja dcéra so zaťom tu žijú aj s deťmi. Obaja pracujú v nemeckých firmách. Si trápny, keď už nemáš nič, tak aspoň treba "rýpať" (to aby si rozumel). Nemám sa s tebou o čom rozprávať, prišiel si na MK len rozdúchavať vášne, nič iné. Hanba takým, ako si ty a vám podobným.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
jarmila456
9. apr 2024

@sevrin Mám ti ja nakopírovať životopis pána Korčoka? Ja som Fica nevolila a ani jedného z tých dvoch kandidátov. Povedala som si, po toľkých urážkach dôchodcov, že stačilo politiky a aj končním. Viem, si prečítať správy v nemčine a aj angličtine. Pekný deň.

stanulienkat
9. apr 2024

@andromeda818 ty si ina mimoza..😂😂😂 Ze ruzzko si nechalo srat na hlavu. Od koho preboha? Ruzzko bolo vzdy agresor. Vzdy.
@jarmila456 preco dexolati cituju len inych dezolatov??? Fica, Trumpa, Putina. To nikoho jnteligentneho nepoznate?

Ja dufam, ze priaznivci sucasnej mafie budu volat po vystupeni z Eu, lebo ta luza si mic ine nezasluzi.

katkami123
9. apr 2024

Najlepšia je ta anketa na konci 😀

chodec15
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
9. apr 2024

@chodec15 hej..najlepsi su ti, co lizu Putinovi rit a stekaju z hnusneho zapadu. Doteraz nechapem, preco nechodia zarabat do zeme ruzzkej zaslubenej. Asi vedia, co by ich tam cakalo. Nikto z Putlerovych fanusikov tam nejde ani len na dovolenku.

andromeda818
9. apr 2024

@chodec15 ona je vůbec pitomost stavět to západ vs. Rusko. Na západě existuje spousta subjektů, co chce s Ruskem normálně spolupracovat, nebo i spolupracuje. Přesto jsou součástí západu a patří sem i velké korporaty.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
sevrin
9. apr 2024

@jarmila456 nemusíš mi kopírovať životopis Korčoka. Ja hovorím o príspevkoch voličov Fica, Harabína a im podobným. Je to suterén. Kľudne ti sem skopírujem ich FB profily a môžeš si čítať.

andromeda818
9. apr 2024

@stanulienkat ale prd. Už bolsevickou revoluci financoval západ. Lenina poslali Němci, Trocky přijel z Ameriky. Majdan byl neco podobného.

stanulienkat
9. apr 2024

@andromeda818 no vidis. Staty by s nimi aj spolupracovali, ale s nimi sa normalne neda. Nemaju cest, nemaju charakter ich slovo nic nevazi, vsetko chcu dobijat silou, kradnu uzemia, nerespektuju celistvost, klamu, podvadzaju...

f333
9. apr 2024

@lenkakravcova V dem spolocnosti a dem ststoch je vysadnym pravom ,aby ludia protestovali proti vlade ci zakonom,ktore sa im napacia... to je vydobytok demokracie.. neporovnavaj nejake africke staty autokrk.rezimov s deem. statnymi utvarmi. prceitaj si Ustavu sk .tam ludia na ochanu demokracie mozu a a to aj so zbranou branit dem.principy...ak niekto chce demkraciu demontovat...tiez vdem,statoch je zakotvene prvo na strajk..
takze ak chces zit v demokracii,musis tieto principy prav akceptovat...a to aj vlada ,zvolena vo volbach.musi....

katkami123
9. apr 2024

@chodec15
Ja viem…. Mne z rodiny chodia na turnusy do Nemecka, ale budú ospevovať Rusko. Už som sa neraz pýtala, že prečo chodia za robotou do Nemecka. Druhá žije v Anglicku pomaly 20 rokov a tiež milovníčka Ruska. Z tepla domova, keď sa majú dobre, je každý múdry, ale uzavreli by hranice ako za komačov alebo keď sme v EU neboli a dali smiesne výplaty ako kedysi a potom by som bola zvedavá na tie názory.

stanulienkat
9. apr 2024

@andromeda818 nie. Lenin bol typicky kaviarensky povalac, co v zivote nepracoval, len sa vo Svajciarsku nechal zivit a stval ludi. Nechcelo sa mu skapinat doma v ruzzku, len stekal z hnusneho zapadu.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
9. apr 2024

@f333 Ukrajina nie je automaticky systém a vojna na pozadí tam funguje dosť podobne.
Ktovie čo všetko za čím je a čo je s čím prepojené. Svetu vládnu peniaze.

lenkakravcova
9. apr 2024

@chodec15 nie je to polovica.
Časť voličov nevolila lebo im je to jedno.
Čiže tí čo protestujú sú v minime.

andromeda818
9. apr 2024

@stanulienkat přesně a z toho západu do hnusneho Ruska přijel dělat revoluci. Stejně ja ko Trocky.

A běs podpory západu by si ti dva ani neskrtli.

stanulienkat
9. apr 2024

@lenkakravcova ja by som to otocila. Nie sme v minime. To len tu mame najviac dezolatov z celej Europy.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
andromeda818
9. apr 2024

@katkami123 hm a proč v Rusku působí německé firmy?

stanulienkat
9. apr 2024

@andromeda818 to je mozne. Ale vdaka bohu, revoluciou sa im podaril ekonomicky zazrak a odvtedy sa im blahobytne a slobodne zije. 😂A strieda sa tam jeden masovy vrah a diktator za druhym. Odvtedy chudaci nevedia, co je to sloboda-myslienky, slova, pohybu, volby....

andromeda818
9. apr 2024

@chodec15 no tak když to takhle počítáš, tak pak je třeba volební účasti pokrátit hlasy pro opozici 😉

katkami123
9. apr 2024

@andromeda818
Lebo je tam chudoba - jedna z najlacnejších pracovných síl. Otázkou tiež je prečo kopu firiem odtiaľ ušlo.

andromeda818
9. apr 2024

@stanulienkat no, on ani čárky režim nebyl nic moc. Ovšem po revoluci byl povolen vstup západními kapitálu a byly udělování rozsáhlé těžební koncese. Prostě rozkradacka. Stalin to zarazil, když zrušil NEP a to je pravý důvod, proč je dnes západem nenávidět. Tím netvrdím, že nebyl tyran, ale tohle udělal správně. A jinak ne, Putina za madoveho vraha opravdu nepovažuji.