Nemôžem zaspať, čo pomáha? Bylinkové čaje moc nemusím
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Teplé mlieko alebo kakao pred spaním (tryptofán v ňom obsiahnutý uspáva), teplý kúpeľ, teplé ponožky 😉 .
Mne velmi pomohl sirup z medovky z lekarne. Ten mi velmi vyhovoval preto, lebo ked som pred spanim vypila caj, tak som nemohla spat koli castym navstevam WC 😉
Pred spaním treba mať príjemnú atmosféru, žiadny zhon, stres. Netreba pozerať napínavé filmy. Škoda, že čajíky nemusíš. Práveže medovkový je zázrak. Ale dobrý je aj už spomínaný medovkový sirup, ktorý sa dá pripraviť aj doma a je perfektný Mňam. Ale aj levanduľový kúpeľ pomáha. Malému dávam kozmetiku z levandule. Skús ju, keď aj detskú. Je to pena do kúpeľa a mlieko, či olej po kúpeli. Neuveriteľne sladko večer zaspí 🙂 A tiež pomôže ráno vstať skôr, aby si sa unavila do večera.
Baby celkovo pozor na zelený a čierny čaj, aj sáčkový, nielen sypaný. Tie čaje tak nabudia, že potom nespíte. Takže pred spaním radšej len prevarenú vodu, kedže aj ovocný čaj sa robí s prímesou čierneho.
Zhruba od 15.00 piť len bylinkové čaje podľa toho aký máte zdravotný stav.
Ja som čierny pila aj na večeru a potom ani liter medovkového čaju nepomohol 😀

Kúpeľ pred spaním (levanduľový, harmančekový olej), mne toto jednoznačne pomohlo a ešte som si kupila v obchode s ezoterikou špeciálny bylinkový vankúšik (tam ti určite poradia aky a ako ho dlho ho použivat) takže odvtedy klop klop ale všetko je v pohode 🙂