čaute môžem po odbere pred vkladom pit bylinkový čaj?konkretne viacej byliniek…
Určite nie. Bylinky neguju účinok liekov. Keď tak radšej si kúp šťavy 100% napríklad červená repa a granátové jablko je super na sliznicu. A ananásova šťava je na podporu uhniezdenia. Ale nie koncentráty ale 100% stavy z čerstvého ovocia 😊
ja by som nepila ziadne bylinky, ako pise kocka, ananas som jedla po vklade, bylinky ziadne, az do porodu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Určite nie. Bylinky neguju účinok liekov. Keď tak radšej si kúp šťavy 100% napríklad červená repa a granátové jablko je super na sliznicu. A ananásova šťava je na podporu uhniezdenia. Ale nie koncentráty ale 100% stavy z čerstvého ovocia 😊