icon

Neobjednaný tovar

vilma7
7. júl 2021

Ahojte,stalo sa vám, že vám odrazu prišla sms od kuriérskej spoločnosti, že vám bude doručený balík? Ja som nič neobjednala, odosielať je stroho napísaný Štefan.
Prevziať to, alebo? Zvykne sa pri preberaní balíka platiť balík aj priamo kuriérovi?
Rozmýšľam čo to má znamenať. Vďaka za reakcie.

Strana
z2
elenita
8. júl 2021

@vilma7 pozri, tu som napr.syncekovi objednavala puzdro na husle, a tiez tak formulovana sms. Vsetko samozrejme prebehlo v poriadku. Ja by som to prevzala na Tvojom mieste. Uvidis, nakoniec to bude nejaka sprostost 😁

1mata
8. júl 2021

@vilma7 ako dopadol balik? Prevzala si?

vilma7
autor
8. júl 2021

@elenita oki, veď uvidíme, keď to dnes príde.

@1mata dnes má prísť, tak uvidíme. Ale to je fakt sila, lebo ja som neobjednavala ozaj nič.

beatik3
8. júl 2021

hmmm tak na toto som zvedava. ono ved sa opytaj kuriera, ci pasuju vsetky tvoje udaje, ale ako mne sa nestalo este nikd, ze by mi prislo nieco co som si neobjednala

vilma7
autor
8. júl 2021

Tak asi takto. Dnes mi volá kuriér že je na adrese môjho trvalého bydliska. Sa ho pýtam ako je to možné, keďže som menila adresu doručenia (ešte sme u svokry). Samozrejme zmenu nedostal.
Volám máme, nik doma. Tak mi balík nechal u mäsiara, tak sa poň zajtra zastaví moja mama. A dám vedieť, čo v ňom bolo.

katkamatka7
8. júl 2021

@vilma7 Ach, toto bude predloha na jeden z dielov : skutočné príbehy. Napínák teda, iste daj vedieť pokračovanie 🙂

vilma7
autor
9. júl 2021

No tak veci sa.maju asi takto.

Ja som asi pred mesiacom objednávala niečo, keď som ešte bola vo Švajčiarsku a samozrejme na to asi po mesiaci zabudla. Horšie, že dotyčná mi ani nedala vedieť, že veci sú spravené a poslané, tak preto ten šok a hlavne neznáme meno, keďže som to objednávala u ženy.

Našťastie sme balíček vyzdvihli, dostali. Takže Happy end story a moja pamäť opäť sklamala 😆😆😆.

katkamatka7
9. júl 2021

@vilma7 😀 fantóm odhalený 😀

roseania
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2