icon

Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo

mawiya
2. jan 2012

Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂

luslus
18. máj 2014

Citala som tuto poslednu stranu a velmi ste ma pobavili 😀 ja mam muza alzircana a tiez to iste pocuvam co vy 😀

erjona
18. máj 2014

@tomiholjubavi No uz viem o tom, hroza,,, dufam, ze to prejde coskoro, aj AT mala velke problemy pred rokom,,,, ☹ ☹ ☹ ☹

tomiholjubavi
18. máj 2014

@luslus vitaj kolegynka 🙂 a neprispejes aj ty nejakou pikoskou zaujimavou co sme este nevedeli?

olgahupkova
18. máj 2014

@simca0602201 ale ja sen nezareagovala hned haha to ne ceka tri.mesice nez sem mu odpisala co to vlastne chcea zacali sme si pisat len ako kamaradi a tak

olgahupkova
19. máj 2014

mawiya ahojky dlho som tu nebola.ano bavime sa o tom ako budem spolu zit ale to jeste potrva mus i dodelat univerzitu dva roky.jeho rodine me ate nepredstavil vies vie o.mpjich obavach ako.zareaguju jeho rodicia na.me on.moju viru respektuje mam par ootazek.ale ti tu rozbierat na sklee byla byc radaebsme si mohli chatovat vi

olgahupkova
19. máj 2014

Sakra zle se mi pise chatovat na fbc tvuj.muz pichazi s karachi.no muj.muhammad taky ale byva v quette omluvam se za chyby su na mobilu

kuwait
19. máj 2014

@olgahupkova v Quette boli unesene 2 cesky pred rokom ,isli sa tam stretnut s pakistancami s ktorymi sa zoznamili cez facebook a ti dali tip na ich unos a kedze cesi vykupne nezaplatili ktovie co je s babami

erjona
19. máj 2014

@kuwait Nechcu vykupne od cechov,,,, ziadaju prepustenie nejakej doktorky z väzenia v USA,,, takze tam by sa mala predovsetkym USA angazovat ☹ ☹ ☹ ☹

kuwait
19. máj 2014

@erjona ale ved o chorvatoch sa nic zle nehovori,nepocula som na nich nic nepekne prave naopak ze aki su to dobri ludia

erjona
19. máj 2014

@kuwait nepocujes, pokial nepovies, ze si ides jedneho brat za muza,,,, ja som rozpravala o Albancoch, co som sa napocuvala, no a vidim, ze @tomiholjubavi ma rovnake skusenosti 😀 😀 😀

kuwait
19. máj 2014

@erjona no aj vykupne chcu lebo president povedal ze nezaplatia ale ide o to ze tie baby sa na facebooku s nimi zoznamili ako Olga a sli tam za nimi a zmizli tato cast sveta nieje bezpecna pre europske zeny

kuwait
19. máj 2014

@erjona tak ludia si chorvata asi spietli s bosnakom alebo cernohorcom o tych som len zle pocula ale chorvat krestan?

erjona
19. máj 2014

@kuwait Ale ja som citala, ze tadial len prechadzali, chceli ist do inej casti...No v prvom rade, by mal on vycestovat sem,,, to je pravda, je tam vela terorisickych organizacii, preto treba byt opatrny ☹ ☹ Dievcence im sluzia ako politicka paka, kedze tam ide o prepustenie tej doktorky... takto pracuju vsetky terorisicke oragnizacie,,, ci su v nej krestania, ateisti, moslimovia....

kuwait
19. máj 2014

@erjona ja tie baby absolutne nechapem ako tam mohli ist,museli byt velmi ovlivnene tymi pakistancami zrejme im tvrdili ze je tam bezpecno ze nic nieje Pravda co sa o nich v novinach pise,vylakali ich tam naschval a dali uniest.Ony chceli este po tom stretnuti s nimi ist do Indie.Doplatili na to ze boli prilis dovercive.

erjona
19. máj 2014

@kuwait Ty sa vyznas a preto rozlisujes,,, pre Slovaka je Juhos, Juhos 😀 😀 😀 😀

kuwait
19. máj 2014

@erjona este stale?Ved oni su velmi odlisni

erjona
19. máj 2014

@kuwait No, ze az taki odlisni by boli, neviem....
O tom pripade neviem vela, len teraz co som citala 2 clanky, vojaci ich zastavili, tie 2 baby a nechceli im povolit prechod cez to uzemie, ze je to nebezpecne, ale oni trvali na tom,,, preto im dali ochranku policajta,,, chapes,,, ja osobne, ked ma zastavia vojaci, povedia, ze je to uzemie, kde nie je zarucena bezpecnost, by som nenaliehala, ze chcem prejst,,,

erjona
19. máj 2014

@kuwait A ako sa vyjadrila USA vlada k tomu pripadu kvoli tej doktorke? Nevies nahodou?

tomiholjubavi
19. máj 2014

@kuwait @erjona
slovaci na chorvatov nemozu nic zleho hovorit. je to velmi podobny narod, do mentality skoro rovnaky, do nabozenstva uplne rovnaky, este aj historiu sme mali 1000 rokov tu istu - rakuskouhorsku... ale proste slovač ked vidi, ze niekto sa ide vydavat na more, tak od zavisti vymysli všakovake bludy. ked uz nemoze stastnemu vztahu v lepsej krajine zabranit, tak nech aspon niekoho znechuti 😠 Ale to je vzdy tak...ludia nespokojni s vlastnym zivotom budu stale hladat nejaky zadrhel...erjone som pisala, ze moja sestra ma frajera z kosic...a maju k nemu tiez kopu vyhrad - ze je vychodniar a ze su to mrcha povahy, pijani co biju zeny a podobne...jednoducho ludia nemozu zniest, ze by sa niekto mal dobre, tak pracuju proti nemu...a je az zarazajuce ako sa vedia našinci spiknut - cele okolie ta nahovara proti tak svorne, az by tomu jeden uveril 😀

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi Nuz, tak to je, ked si si dovolila pri more sa vydat 😀 😀 😀
Mna by zaujimalo, co sa @kuwait napocuvala, ked si sla brat toho svojho kuwaicana 😵 😵 😵

olgahupkova
19. máj 2014

Ja neviem ci holky citate ja do pakistanu nejdu ani by to nechtel sam mi povidal ze pakistan je velmi nebezpecnya pokud viem tie holky se tam.dobrovolne vydali no nikdo jich nelakal

olgahupkova
19. máj 2014

Ja neviem ci holky citate ja do pakistanu nejdu ani by to nechtel sam mi povidal ze pakistan je velmi nebezpecnya pokud viem tie holky se tam.dobrovolne vydali no nikdo jich nelakal

ejuska79
19. máj 2014

@mawiya podla mna je uplne jedno kto je akej viery, narodnosti, farby pleti.. nikdy som nemala nejake predsudky voci cudzincom, inakosti... hlavne ze su dvaja stastní, ze si rozumeju, vazia si jeden druheho, prejavuju si lasku...

simca06022011
19. máj 2014

Krasne pribehy mate kocky... len k tomu ze @tomiholjubavi " Ale to je vzdy tak...ludia nespokojni s vlastnym zivotom budu stale hladat nejaky zadrhel..." len tolko... zijem 10 rokov s madarom... v strede SR ;) To co sme si uz zazili ani nebudem rozpytvavat :P Pocmarane auto !K...a madarska a podobne blbosti... ;) Ohovaracky do dnes... a je to este horsie ako nemame financne problemy, firmy, a hlavne MERCEDES.. to sa nam uz prstali aj vybrani susedia zdravit :P Rodicia boli urazeni dva roky a o kamaratov uz mam veru nudzu par rokov ;)

erjona
19. máj 2014

@simca06022011 Nejako sa ti nasi Slovaci boja vsetkych, co byvaju dalej ako po dedinske hranice,,, ja som vyrastala na madarskej dedine,,, co ti budem hovorit, boli sme tam asi 4 slovenske rodiny,,, sla som na gympel do vedlajsieho mesta a uz som bola madarka a nenavistne poznamky k nim a to vazne rozumiem len minimum madarsky,,, vobec som to nechapala, v mojej 15tke, preco sa takto o nich vyjadruju, ved su to ludia ako my,,, ale to mas vsade tak, ten co nie je ako ja, nie je dobry, je nebezpecny a podobne.... 😖 😖 😖 😖

erjona
19. máj 2014

@simca06022011 Este jednu prihodu mam a to,,, sli sme domov zo skoly,,, asi 2cka som bola na gympli a cez nasu dedinu prechadzal autobus z mesta, kde som mala skolu, do druheho mesta ... No a tam si sa napocuvala od tych zadubencov z druheho mesta, co sli domov, ci maju prichystane pasy, lebo ideme cez madarsko a podobne,,, no moja povaha mi nedala a jaaaa, kde by som sa neozvala, tak som sa jej spytala, ci ma nejaky problem, ked tak sprosto rozprava a kludne si mohla sadnut na zrychleny autobus, ked ju to tak strasne obtazuje,,,, Ta sa postavila a chcela ma zdrapit za moje vlasy - --- Normalne som bola fyzicky napadnuta,,,teda respektive, sa snazila o to, lebo ja mam dobre reakcie a ruku som jej zachytila... povedala, ze ju udam policajtom, ked okamzite neprestane,,,, tak sa skludnila a sadla si, ale sproste reci pokracovali, ja som musela uz vystupit,,,, co osud nechcel,,, asi 10 rokov neskor sa ta ista babenka, co tak nenavidi madarov prisla zabavit na nasu dedinsku hodovu zabavu,,, ked ma tam zbadala,,, sa zhacila,,,, podisla som k nej a vravim jej - Pas mas so sebou??? Myslim, ze tu bude vela ludi zaujimat, aku mas mienku o nich... Behom 3 minut jej nebolo a viacej som ju nevidela,,,,, 🙄 🙄 🙄 🙄

tomiholjubavi
19. máj 2014

@simca06022011 no boze, tak toto je uz ozaj trapne 😖 ja ako clovek zo severu, ktory ziveho madara videl az na vyske som mala tiez vselijaku mienku o nich...lebo sak jasne, ta politika je šovinisticka, hnusna, nafukana a dobyvačna..ale aby som kvoli tomu išla škrabat auto obycajnemu cloveku 😕 ? ved to je sedlakaren najvyssieho stupna 🙄 a inak medzi ludmi beznymi ani zdaleka neni take napatie a nenavist ako ho vykresluju v mediach a akymi ho robia politici 🙄 je to smutne...nacionalizmus je najtrapnejsi ideologicky smer, ktory bol kedy vymysleny a za svojich necelych 200 rokov existencie ma na svedomi viac zivotov ako nabozenske vojny za posledne dve tisicrocia

olgahupkova
19. máj 2014

Sak toto rasismus na slovensku vie ze steo mam nejvetsi strach uz teraz mikamaradka hovori ci som.normalna ze me bude bit a tak ze me unese vzdy se nad tym usmej

vevesh
19. máj 2014

@erjona @tomiholjubavi @kuwait @mawiya
baby...este ste zabudli na to, ze vydanim za nejakeho "tmavsieho cudzokrajneho" sa z vas stala submisivna bezpravna zienka domaca 🙄 🙄 😅

erjona
19. máj 2014

@vevesh 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀